89

Анонимен

преди 4 години

Така е под "мъдрото" управление на ЦК на ГЕРБ!!!Добър вечер, селяни прости!!!

88

Анонимен

преди 4 години

хаха

87

1

преди 4 години

До Хахахааааа.не са паднали визите, иначе цялото БСП в Сибир

86

Панталей Партизанина

преди 4 години

Ами така ще е. ББорисов филтрира въздуха само над Банкя. А народа да диша прахоляка. При мен над Бузлуджа е добре. Има въздух, но хората долу страдат. Затуй БСП трябва да поеме категоричен контрол над въздуха в България! За да има здраво население! Пушеците да се пренасочват към къщата на ББорисов в Банкя!

85

1

преди 4 години

Защо не спрете:1.ТЕЦ-овете на Марица-изток 2.Турските колони от автомобили и ТИР-ове от/за Европа3.Безразборното изсичане на горитеи т.н.???Гледайте по "Нешънъл Джиографик" всеки ден поредицата "Опасен живот"!Планетата ни УМИРА - бързо и сигурно!

84

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДокато продължаваме да мислим колко било лошо по време на соца, а не да гледаме как да подобрим настоящето, все така ще е.Грешно мислиш. Повечето хора не мислят като теб. При соца се живееше много по добре от сега. Иначе никой нямаше да си спомня и да говори за соца. Това бяха най-добрите времена в които българите някога са живяли.

83

Анонимен

преди 4 години

В края на социализма заплатата на инженер беше 276,43, след удръжки 264,23 лева. Едно билетче за градски транспорт беше 6 ст. Парното за тристаен апартамент + ток и вода - 20-30 лева месечно. Все едно сега да живееш с 5-6 хил лева.

82

Пържен въздух

преди 4 години

Барбекюто и камината на покрива на бившия директор на комисията за борба с корупцията, замърсяват най-много.Още мирише.

81

Анонимен

преди 4 години

Докато продължаваме да мислим колко било лошо по време на соца, а не да гледаме как да подобрим настоящето, все така ще е.

80

Анонимен

преди 4 години

До До 88 допълващияЕргенският данък се удържаше след 21. Като сключиш брак, спираха го за 1 година и ако нямащ деца след това - започваха отново.

79

Анонимен

преди 4 години

Map-AirBG.info e чудесен сайт за реално замерени замърсители във въздуха на територията на ЕС и България е "зелен"а на фона на някои области от Германия и Полша. Явно трябва да си купим нещо. Нещо като бутоните за пешеходци към автоматичните светофари, които млади и красиви пешеходци натискат без да се замислят. Хубаво, ще платим!

78

Ами така е..

преди 4 години

България е на първо място по умрели комунисти от мръсен въздух.Само това е начина да ги изтровиме... ХАХАХААААА...

77

Хахахааааа.

преди 4 години

У СИБИР, ВЪЗДУХА Е МНОГО ЧИСТ, БЕ.... ХАХАХААААА....ЕТО, ПАДНАХА И ВИЗИТЕ!ЩО НЕ ХОДИТЕ ТАМ??!!!ТУКА ШЕ УМИРАТЕ БЕ... ХАХАХААААА....

76

До 88 допълващия

преди 4 години

И още една лъжа - При заплата от 155 лева, след удръжките взимаха 151 лева. Какви 115 лева сънуваш. Ергенският данък, който не трябваше да го махат, се плащаше след 30-тата година, а млад висшист започващ работа на над 30 години беше рядкост. Почти всички завършваха до 25 годишна възраст. Сега при заплата 1000 лева, получаваш реално 776 лева след удръжките. Уж 6 и половина пъти номинално по-висока заплата, а получаваш само 5 пъти повече по номинал. Онези 155 лева отговарят сега на над 3000 лева

75

До 88 допълващия

преди 4 години

Темата е за мръсният въздух сега, но лъжеш за миналото.155 лева заплата за първата година на новоизлюпен висшист беше до някое време. После стана 175 лева, а после и повече. Аз започнах с 175 лева, всяка година заплатата ми се вдигаше и на петата година взимах 400 лева заплата плюс премии, които бяха на година до 6 заплати, но имаше яко бачкане. Кола - струваше от 3600 лева до 7600 лева, без Волгата, която беше 12000 лева. Купуваш я с заем от 2% годишно и без проблем си изплащаш заема.

74

ДО 89

преди 4 години

ПОПРАВКА - ФАЛИРАМЕ 4 ПЪТИ ЗА 37 Г (1963, 1978, 1990 И 1997). И ДЪЛГА НА ТОШО ТИКВАТА Е 11 МЛДР$. ПРАВ СИ ОБАЧЕ, ЧЕ СОЦ РАХАТА ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГО ИЗПЛАТИМ.

73

Анонимен

преди 4 години

нарочно въртите едни и същи 5-6 теми, за да станат внушения за аборигените... А когато дойдат математиците със злато, никакви ги няма, да кажете ,че сме номер 1 в ЕС!

72

Анонимен

преди 4 години

5 милиона държава, с АЕЦ, но 99% се топлят на дърва, въглища, понякога и по-лошо, някои ТЕЦ-ове горят *** от ЕС, за който някой тук е взел парите уж да го преработи, и го горят!!! НЯМА ТАКАВА. ЛУДНИЦА! Тук е лудница, да, това не е държава, а лудницата и сметището на ЕС в едно. За старите бръкми по пътищата, бълващи кълба черен дим, но разрешени за 1-та застраховка и винетка, да не говорим.

71

Анонимен

преди 4 години

Ох, някой не си пие гинко билобата редовно. Някои не искат да разберат, че държавата бе фалирана 3 пъти за 45години! Дълга от 9 милиарда долара си седи почти непокътнат. Плащаме само лихвите. Соца, та соца. Е, някои бяха добре. То за това реват.

70

Допълвам 82

преди 4 години

В края на социализма заплатата на млад инженер беше 155 лева, с удръжки - 118.Официална информация. Тошо се перчеше с нея. Всеки може да провери.40 долара. Това е. Една соц кола струваше м/у 6000 и 10000 лева. Седем години работа, без да ядеш разбира се.В допълнение - никакъв избор, нито на месторабота, нито на местоживеене. За пътуване, информация, работа в друга страна и дума не можеше да става.Но пък можеше да се краде, ех какъв живот беше!