39

Карил

преди 4 години

Трябва да се въведе смъртно наказание.

38

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВероятно Викито Маринова щяла да критикува и Тодор Живков ( горкият МЪЖ!), а защо ли да не критикува големите мъже в политиката Хитлер, Сталин. Само Викито Маринова е чиста и свята като сълза. Да я канонизираме тогава или пък да я направиме богиня, защото тя е умните и красивите и защото се е родила и починала на добра дата например ( понеже Викито Маринова е от зодия Дева) ... Питам: защо не се въведе смъртно наказание за изнасилвачи и убийци на жени, както и на сводници?

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакви далавери са имали някои политици и какво е материалното им състояние,това пак не е работа на Виктория Маринова.Материалното състояние на политиците не е вълнуващо, защото всеки знае, че те имат много пари. Ако гледаме материалното положение на Виктория Маринова ( от брака й ) , има статии в интернет които пишат, че тя е имала имоти. Виктория Маринова едва ли е живяла като аскет по време на брака си.

36

Шоп

преди 4 години

Каква е тая безпрецедентна вълна от убийства, аз знам само за едно?

35

Анонимен

преди 4 години

Заради вашата интеграция сума ти хора (млади момчета) останаха без работа !Помислете малко и за хилядите висшисти, дето бълват университетите - тях как ще ги интегрирате на трудовата борса ?!Това е по-голям проблем, защото не се знае на млад човек, инвестирал години във висше и нереализиран какво ще направи... А такива са хиляди !!!

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Вики Маринова беше убита от режима на ГЕРБ и Пеевски, тъй като извади на светло изумителните далавери на техните подставени фирмички!Мъжа й (който всъщност й беше бивш съпруг) беше купен от властта, за да залъгва общественото мнение, като разправяше на ляво и надясно че вярвал безрезервно на прокуратурата!Жалко че народа остана толкова заспал, и всъщност Вики умря напразно"Добре, бъди следващата храбра журналистка, която да критикува властта.

33

Анонимен

преди 4 години

Да се върне смъртното наказание и няма да е така. Едно време за кражба са давали смъртна присъда.

32

Анонимен

преди 4 години

А какво да кажем за журналистката Анна Политовская, която е критикувала Владимир Путин, и е била убита? Анна Политовская е родена на 30 Август ( зодия Дева) в САЩ ( американофилка и русофобка) и е убита на 7 Октомври ( зодия Везни) , тя е критикувала Владимир Путин( явно защото той е бил мъж на място; ако той не беше мъж, а беше ***, ге.й, феминистка или нещо друго едва ли тази журналистка ще го критикува...)

31

Анонимен

преди 4 години

Защо не се направи референдум с наистина важни за народа въпроси.И единият да бъде дали да има смъртно наказание в Бг.Или дали да се дават 3 млрд за изтребители.Дали да има гей бракове.Дали да има мораториум върху строежите докато се спре презастрояването.Дали да сме парламентарна или президентска република.Нека народът се произнесе, нали сме най-голямата демокрация?Защо никой за нищо не го пита?

30

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСега адвокатите на ДемокраДцията ще обжалватЗа кои адвокати имаш предвид истинските или от форума? Ако имаш предвид някои съфорумци, ще ти кажа, че грешиш. Никой от форума НЕ подкрепя убиеца на Виктория Маринова. Едва ли има някой съфорумец, който би подкрепил убийци и изнасилвачи на жени, независимо дали жертвите жени са журналистки, кресливи бг ***, феминистки, мъжемразки, критикарки на властта (ако нямаше мъже в политиката, едва ли щяха да критикуват) или обикновени жени.

29

Анонимен

преди 4 години

При ДемокраДцията е така. През така омразния соц това просто нямаше да се случи, а пък ако се беше случило, тоя досега щеше да е в казана.Сега адвокатите на ДемокраДцията ще обжалват, ще донесат от десет извора вода и след 3-4 години ще го пуснат за примерно поведение.

28

Анонимен

преди 4 години

Не е хумано или хуманизъм да се пренебрегват жертвите(вкл.и бъдещите) на рецидивистите независимо от причинитеЗатова е наложящо да има смъртна присъдаА дали изпълнението и ще бъде приведено в сила и кога е друг въпросНо самото наказание ще е възпиращоВсеки рецидивист ще има право да обжалва докато чака,потвърждение.А потвърждението и изпълнението и ще зависи от поведението на осъдения.Така целта ще бъде удовлетворение,за жертвата и обществотои в името на живота.А не за да спасим убиеца.

27

Аз

преди 4 години

На тоя брат ми му работи за два месеца.. И до сега не съм го виждала брат си с такова огромно изражение на задоволство, както когато го "уволниха"...

26

Анонимен

преди 4 години

Не е хумано или хуманизъм да се пренебрегват жертвите(вкл.и бъдещите) на рецидивистите независимо от причинитеЗатова е наложящо да има смъртна присъдаА дали изпълнението и ще бъде приведено в сила и кога е друг въпросНо самото наказание ще е възпиращоВсеки рецидивист ще има право да обжалва докато чака,потвърждение.А потвърждението, можеизпълнението и ще зависи от поведението на осъдения.Така целта ще бъде удовлетворение,за жертвата и обществотои в името на живота.А не да спасим убиеца.

25

Анонимен

преди 4 години

Независимо от официалната версия, всеки нормален българин, запазил все още способността си да мисли, знае че я убиха ГЕРБ защото много ги критикуваше в предаванията си.После намериха този не щастник, на когото платиха да се прави на затворник.

24

Драган

преди 4 години

Нали това искахте 89та като бяхте по улиците и викахте, че времето е ваше ? Защо се оплаквате сега ? По онова време който направи такова нещо, просто щеше да изчезне и да не се чуе се него повече ! Сега си пишете !

23

Анонимен

преди 4 години

Къде е бил мъжът й на Виктория, когато е станало този нелеп случай и убийство? Или си прави ПР, а медиите пък превъзнасят жертвата. Разбирам да има съболезнования и справедливост за жертвата Виктория, но да я превъзнасяте... това не мога да разбера.Пак питам: ако жертвата жена НЕ беше журналистка или от кресливите майки, или критикарка на властта ( понеже има мъже в политиката),щяхте ли да обсъждате въпроса дали изнасилвачите и убийците на жени, както и сводниците заслужават смъртна присъда?

22

Анонимен

преди 4 години

Къде е бил мъжът й на Виктория, когато е станало този нелеп случай и убийство? Или си прави ПР, а медиите пък превъзнасят жертвата. Разбирам да има съболезнования и справедливост за жертвата Виктория, но да я превъзнасяте... това не мога да разбера.Пак питам: ако жертвата жена НЕ беше журналистка или от кресливите майки, или критикарка на властта ( понеже има мъже в политиката) ли щяхте да обсъждате въпроса дали изнаислвачите и убийците на жени, както и сводниците заслужават смъртна присъда.

21

Резерват

преди 4 години

Какво да направим сега? Не може до всеки ром да вържем полицай.

20

iceblast88

преди 4 години

Просто затворите трябва да станат трудово изправителни лагери!!! Да са на самоиздръжка - колкото заработи затворника 50% отиват за издръжката му, ако е изработил 2,5 лева днес ще яде за толкова, а останалите 50% за изплащане на нанесените щети. Да се премахне присъдата с години, а да се стой в затвора докато се изработи дължимото (кръвнина или нанесени щети). Ако е мързелив ще стой цял живот, но поне няма да живее от данъците на жертвите си! Така е най справедливо, да се издържат сами!!!