58

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ МИСЛИ ?!? Моля проверявайте си информацията преди да публикувате

57

123

преди 4 години

Герб мислил за стабилност?! Ха-ха-ха... Няма Герб бе ей, всичко се решава и диктува от Борисов. Ама наш Боце е селски тарикат, бабаит и подлец едновременно. Смес между бай *** и Живков пак едновременно. Борисов е суетен мачо, позьор и интригант. Ама искам да видя дали наистина им стиска на шкембето и скатаджията да му се опълчат или само вдигат врява щото наближават избори.

56

ай сиктир

преди 4 години

"Аз съм про ст, вие сте про сти и за това се разбираме" след такава "велика" мисъл накъде може да върви България.

55

Анонимен

преди 4 години

СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА ЗА РУСИЯ, В ИТАЛИЯ ИЗГОНВАТ РУСКОТО САЛВАЧЕ И КОАЛИЦИЯТА СЕ РАЗПАДА. В ГЪРЦИЯ ЗАПАДА ИЗРИТА ЧЕРВЕНОТО ЧИПРЕЧЕ. ОСТАВА БЪЛГАРИЯ.

54

Анонимен

преди 4 години

РУСОРОСОИДИТЕ ИСКАТ ДА ОКУПИРАТ БЪЛГАРИЯ

53

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов, Другарю Борисов,сега ИлИктУрата,кЪт сЪ прибере от морето прегладнял и депресиран,а за награда го посрещната НОВИТЕ сметки за ток и парно.....Пак Ви виждам обиден с оставка в ръка Другарю Борисов....

52

Активист на БКП

преди 4 години

ГЕРБ мислят само и единствено как да крадат!!! За 10 години управление България задлъжня с 30 000 000 000 ? ! От тях половината 15 000 000 000? откраднати от ГЕРБ !!!

51

Анонимен

преди 4 години

Нито руски аец, нито руски газопровод ще има.

50

Анонимен

преди 4 години

ПРЕЦАКАХМЕ И РОСАТОМ

49

Анонимен

преди 4 години

Много ясно че има стабилност, заплатата ми расте с 15% всяка година, тука идват туристи от целия свят, от всички континенти гледам, фраш навсякъде. По 50 парчета групи. На моменти на шадравана пред дриимса не можеш да се разминеш, блокаш бе майна, фраш. То се гледа. Който дава апартаменти за гости му се събират най-много 1 седмица месечно празен апартамент и то за подръжката. Значи града не е лош, просто си иска още развитие. Ако мислите позитивно и бачкате сичко става тука, стига мрънкания вече

48

iceblast88

преди 4 години

И сега отново всички партии ще издигнат някакви назначени от София и централи индивиди които не сме ги чували преди изборите и ще си преброят електората. С по 2,3% за кандидат при 10% избирателна активност ще има грандиозни победи и смазване на противниците, а през това време останалите 90% тихо ще си стягат куфарите и ще се изнасят от тази страна. Всички избори все един и същи цирк - избора е между червено БКП, синьо БКП, жълто БКП, зелено БКП, лилаво БКП и тн., а реално всичко е БКП!!!

47

ГЕРБ МИСЛИ?!?!?!

преди 4 години

ТОВА ПЪК КОЙ ГО КАЗА? ГЕРБ БЕЗ ДА МИСЛИ, РАЗПРОДАВА БЪЛГАРИЯ НА БЕЗЦЕНИЦА НА ЕВРОПА И САЩ И ЛИЧНО БИБИ ОБЯВИ МАТРЯЛА ЗА НАЙ ЕВТИНАТА РАБОТНА РЪКА В ЕВРОПА.

46

АНТИ

преди 4 години

Комунистическата мутра Борисов <=> подставено лице.

45

Анонимен

преди 4 години

НЯМА ДА ИМА РУСКИ АЕЦ.

44

тая мърша

преди 4 години

дето даде 2 милиарда долара народна пара за 8 бракми го чака народен съд и бесило !!!

43

Стабилни сме!

преди 4 години

И западните Балкани....абе целите Балкани и те са стабилни благодарение на Генерал Борисов.Вече стотици години сме на дъното на Европа. По стабилни от нас няма!

42

Бойко Борисов

преди 4 години

Ало, електората,моите хора, стегайте се и без издънки,аз за какво ви строя магистрали и стадиони,може да съм *** и вие също така да сте прости,но няма да се излагаме сега, да държим фронта, нали така, айде пък като ги смажем на изборите, ще мина с джипката да се снимаме, айде, да няма грешки, че да не играе дървото!!!

41

Анонимен

преди 4 години

СИТУАЦИЯТА Е ТРАГИЧНА ЗА ГЕРБ, РАЗКАЗИТЕ ПО КАРТИНКА СА ЖАЛКИ, СВИНСКАТА ЧУМА УДРЯ ЖЕСТОКО УПРАВЛЕНИЕТО! И ТОВА ЩЕ ГО ВИДИТЕ В НОЩТА НА ИЗБОРИТЕ!

40

Анонимен

преди 4 години

Замислете се малко. 250 завода за авточати, кои ги направиха? Кой ни купи изтребители, кой докара Фолцваген и Хюндай, кой докара газ от Туркменистан, кой построи магистралите? Самия Папа Францис каза да строиме магистрали, ПО ТЕЛЕВИЗОРА! Само с демокрация ще бъдем развити. Евроатлантизмът е в основата на подема на държавата.

39

Анонимен

преди 4 години

Бреей,не вярвах,че е толква лесно манипулируем Валерката,но е добре, че вече се знае!Човек е проос и едни отчаяни саботьори и агенти на влияние му вкарват едни бръмбари в главата,а там има много свободно място. И бръмбарите жужат, жужат пък накрая излезнат през устата и то пред камера и на човек му олекне.Добре е да индентифицират тези агенти около Валерката,защото си вършат работата за негова сметка и в полза на североизточни интереси.При всички Патриоти имат представители-но изгърмя Валерката!