49

Анонимен

преди 4 години

Пияния руснак като уби един и осакати момичето да не би да лежа!?Няма закони, съдиите лъжат, мажат, наглеят и пускат убийци и престъпници.

48

Анонимен

преди 4 години

Корумпираният и некадърен съд създаде усещане за безнаказаност.

47

художника

преди 4 години

А е толкова просто. Не карай пиян и пази този пред теб и този в ляво. Всичко друго е записано в правилника.

46

джо

преди 4 години

Приказката, че като въведем ТОЛ системата и ще заделим повече за безопасност си е чиста проба безхаберие. Нашите чиновници не проумяха, че повечето катастрофи с жертви стават на определени участъци. Освен поставяне на знаци нищо не се прави. Пътищата ни са с непочистени банкети, с лоша видимост, недобра пътна маркировка и особено нощно време са смъртоносни. Приказките за светлото бъдеще сме ги слушали.

45

Пурку

преди 4 години

А да пускаме ли още фаровете?докато културата ни е ниска ще е така,никакви мерки не можеш да вземеш срещу глупостта,то е едно налягане едно бързане,от светофар на светофар на 100 метра газ газ и набие спирачки и чака 30 секунди,е това е на пътя,идиотизъм

44

Анонимен

преди 4 години

няма по-възпитани и културни шофьори от българските

43

Ангела

преди 4 години

Шестима загинаха през изминалато денонощие. Честито.

42

812

преди 4 години

До АнонименТо с пари всеки може... :D

41

Бла бла

преди 4 години

Създали..институт...за пътна безопасност??? Ами ако създадем институт по Марс,значи ли че ще идем там!!..комисии, институти,агенции,комитети, нпо-та,кминистерства..колко са всички?? Имаме министерства за всичко..но нито сме образовани,здрави,културни..престъпност,.. значи защо са всички тези органи!! За да не ме трият!!..слава на Винету

40

чуждестранни автомоб

преди 4 години

Колко автомобили от съседни държави минават през България през лятото.От Украйна ,Молдова ,Румъния,Турция водачите карат с превишена скорост и създават рискови ситуации.

39

Шофьор

преди 4 години

Вчера гледах как едни турци с немски чисто нови коли за по 60 бона евро на магистралата се изпреварваха и караха слалом докато стана задръстване и ги видях при размачканите им автомобили. Беше на М5 при Будапеща.Не е от пътищата, а е само от шофьорите.

38

До Динков

преди 4 години

Е не е вярно това, че държавата има интерес от катастрофи и нарушения. Колко струва на държавата лечнието, транспорта и всички разходи около това. Проблемът е, че в България има твърде малко сигнлизаация по пътищата, табелите са малко, по магистралите липсва често посоката и в последния момент се чудиш накъде да тръгнеш.Освен това, трябва да е абсолютно забранено изпреварването отдясно и по аварийната лента. Тя е само за линейки и пътна полиция. Тези неща ако се сложат в ред ще е добре.

37

Joko

преди 4 години

Вярно е, че водачите на МПС не са дисциплинирани, но е вярно, че пътищата са в окаяно състояние. Т.н. "маги.РАли" са подобрен варивнт на козя пътека.

36

Dinkov

преди 4 години

Държавата в лицето на КАТ нямат интерес от дисциплинирани водачи. Логиката е колкото повече нарушения, толкова повече приходи от глоби. Превърнали са се в търговско дружество. Инвестират в камери и прибират "печалба".

35

Наблюдател

преди 4 години

Лошите пътища комбинирани с лошо образование, липса на отговорност и дисциплина, мозъчна изостаналост на водачите и от друга страна бързи и мощни коли води до такива резултати. Не е от липсата на Тол.

34

До 32

преди 4 години

Преди 1989 имаше 2,1 милиона коли, сега са 2,8 милиона, от които половината почти не се използват. Средният пробег преди 1989 година беше 23000 км, сега е 9000 км. Сега починалите в болница след катастрофа, не ги броят като загинали от катастрофа.

33

Анонимен

преди 4 години

Чужденците са най-опасните шофьори по пътищата на България, но когато шофират извън България са примерни шофьори. Българите също са примерни шофьори, когато шофират извън България. Що така?

32

3M

преди 4 години

Време е да се обединим зад каузата "Да накараме пътна полиция да работи"!

31

Анонимен

преди 4 години

Избиват комплекси и накрая се самоизбиват, което е естествен подбор. Лошо няма

30

Анонимен

преди 4 години

В душата си българите са варвари, което исторически е известно. На пътищата само се доказват като такива.