59

Героят с ватенката

преди 4 години

Значи е спасявал пътниците, а не собствения си Бъз? Доообре

58

Анонимен

преди 4 години

Абсолютен професионализъм и адмирации за пилота, пом. пилота и за стюардите на този самолет. Летя редовно повече от 20 год. знам как съм се чувствал в няколко екстремни ситуации, всичко е в ръцете на пилотите и бог. За мен кацането винаги е било най опасното от целия полет. Още веднъж поздравления и добрия завършек на полета.

57

Анонимен

преди 4 години

При излитане и кацане, всичко е в ръцете на пилота, хората са спасени в благодарение на реакцията му. Поклон

56

Старо Куче Пилот

преди 4 години

Здравейте! Празнувайте- 233 души са живи благодарение на добър самолет, добро обучение, хладнокръвни пилоти и малко късмет. Това са фактите, другото не е важно. Кацането на вода е трудно, само в краен случай. За да се върнат на полосата им трябват 5000 фита-1500 метра височина, от 750 изборът е право напред. Кацането без колесник не с препоръчва нито от Боинг нито от Еърбъс, но изборът им е успещен, кой ще ги съди? А спирането на моторите преди опиране е добър професионализъм, намалява риска от

55

до59

преди 4 години

.....Стига глупости, всеки пилот ще ви каже, че приводняването е много по-трудно и опасно.....еййй поредния дървен философ, той даже самолета сигурно и на автопилот се е приземил. Егати изчадията няколко има тук да пишат, господ ги гледа и ще им прати хабер скоро време....

54

до sd

преди 4 години

ми пълно е с видеа как разни пернати се набутват във турбината на двата двигателя, малоумникопрост

53

до 64

преди 4 години

първо не е "боинк" а Еарбъс 321, и никакъв мотор не е заорал тъйкато каца в зелен мокър от дъжда царевичак, кусметлии, добър пилот и много късмет

52

sd

преди 4 години

А защо въобще се стигна до такава ситуация? Нещо много зачестиха трагедиите в матушката на нашите русоиди. Особено в сферата на гражданската авиация. Русия е по-зле от повечето африкански държави. аз не бих се качил на руски самолет.

51

Анонимен

преди 4 години

Ако самолета беше боинк при това твърдо кацане и заораване на единият двигтел в земята щеше да се разпадне на съставните си части. А на този самолет дори крилото не се откъсна. Браво на пилотите за професионалното кацане и спасяването на над 200 човека.

50

Bad Company

преди 4 години

Както знаете аз съм абсолютен русофоб но.....................шапка свалям на тези момчета. Неам думи. Евала!

49

Анонимен

преди 4 години

И от мен едно голямо Браво!

48

Анонимен

преди 4 години

Невероятно приземяване и невероятен късмет! Реално са били изключително ниско и ако не е била тая нива наблизо, просто щеше да е край за всичките 226 души + екипаж. За съжаление, никой не е застрахован от птици, светкавици и други произволни аварии, чест прави на екипажа, че са реагирали хладнокръвно и са успели да спасят всички.

47

Анонимен

преди 4 години

Прави чест на г-н Юсупов, че специално похвали самолета за издръжливостта му.

46

Анонимен

преди 4 години

Стига глупости, всеки пилот ще ви каже, че приводняването е много по-трудно и опасно. Освен това ако е толкова лесно да се каца на вода, река Москва е на 1 км встрани, щяха да отидат да се цопнат там. Просто са имали късмет пред тях да има идеална площадка за аварийно приземяване. Гъст царевичак и мека земя.

45

Анонимен

преди 4 години

Паралелът с подвига на Съли е неуместен. Съли действително е извършил геройство, но все пак, колкото и рисково, кацането му е било във вода. А в този случай кацането е в полето, доста по-твърда настилка.

44

Шоп

преди 4 години

Браво на Демир Касим Юсуф, отлична работа! Аллах самалдъ!

43

Анонимен

преди 4 години

До Поклон...Той е станал адвокат,и дори е работил малко,но се отказал,защото мечтата му била да е пилот.Баща му е бил пилот,и дори са летели заедно още като е бил дете.

42

Анонимен

преди 4 години

Пилотите изобщо не са имали време да мислят, полетът е продължил минута и половина, имали са огромен късмет, че пред тях е била възможно най-удобната площадка за аварийно приземяване. Всичко е въпрос на бон шанс.

41

Германохейтър

преди 4 години

Тва ако беше някой Ту Лавочкин или друго руско недоразумение да се е разпаднал.

40

Путин при кобзон !!!

преди 4 години

Слава на великите САЩ че ни освобдиха от руския *** !!!