38

странно

преди 4 години

Чатът е от 14 април, файлът по който хванаха хакерчето е вътрешно датиран от 11 май. Този файл е специален и служи за заключване. Датата и времето са важни за заключването и трябва да са точни. Напълно възможно е всеки от чата да е пробвал като на 11 май е пробвало и заподозряното хакерче. Май виновните са в НАП. Това което правят в безумие.

37

u2

преди 4 години

Хакери-макери има, държава няма.

36

Анонимен

преди 4 години

Една новина за Гербаво - Пеевския съд която казионните медии няма да разпространят:Европейския съд по правата на човека спря екстрадицията на грузинец от България в Иран, разрешена преди това от съда на ГЕРБ и Пеевски, понеже наказанието му в Иран освен затвор, предвиждало и 74 удара с пръчка!Съда на ГЕРБ и Пеевски или е некомпетентен и не го знае това, или го смята за нещо нормално!

35

мдддаа

преди 4 години

тази прокурорка дето каза гениалното за пръскачките....къде ли юе иде консул ??не бях се замислял , как пръскачки ще свалят държавата !! То дъжда и снега могат да се хакнат значи..

34

Анонимен

преди 4 години

Гнила държава!Много шум а накрая ще излезе едно голямо нищо!

33

Анонимен

преди 4 години

НАП си търсят изкупителна жертва за дупките си по сайовете после нали пак ще ги хакне някой и пак и пак и пак и пак и пак и отново.

32

Анонимен

преди 4 години

Гледали са някой американски филм за хакери и са решили да се пробват америкнците са ги подвели.

31

Анонимен

преди 4 години

Може всеки да е пробил базата, но един я е пуснал до медиите. В защитната теза не се говори нищо по този въпрос. Явно "големият хакер" от други хора е разбрал как да влезе, но е забравил да си затвори Либре офиса докато прави архива, аматьорите си носят последствията.

30

избирател

преди 4 години

И в двата случая сте от страната на булката бе господа управляващи.Ако Кристиян се окаже невин/едва ли ще го допуснете/,вие ще се изложите,защото много празнодумие и показност имаше по медиите.Ако е виновен,пак излъгация от факта,че 20 годишен ХЛАПАК постави държавата на колене и я изложи пред света.....

29

Matrix

преди 4 години

Ха,мн ясно, това от чата НЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВА , че Кристиан е крадеца на данни !Иванчева 2, искат да набедят някого, за собствената си некадърност!

28

Анонимен

преди 4 години

Играли на хакери, та се наиграли - същата работа като дечковците качили се на БМВ и в насрещното - не мислят за последствията. Може само да се радват, че това е България, а не САЩ, Русия или Китай, където до сега да са ги - абе направо на електрическия стол.

27

aa1830

преди 4 години

Адвоката хем не длъжен по закон "да казва истината", хем клиентът му може да стане свидетел в полза на истината. Ех тая истина какво неопределено понятие е... Хем така, хем иначе, според зависи.

26

Анонимен

преди 4 години

Все повече се убеждавам, че в нап и държавните агенции работят тотални малоумниции, но и че този калоянчо са му дали този линк към оракъла на нап с цел да се изкуши и да се пробва да хакне. Използвали са го доста елементарно и брутално. А *** самодоволно и нагло парче не де е усетило, затова сега да го намахат по затворите и там да пробва да забременява до безкрайност! Отврат!

25

Рибарят

преди 4 години

ЗА ЗАТВОРА СА--- ТОВА НЕ Е ИГРА--- И ТРИМАТА -НАЙ ВЕЧЕ БОЙКОВ КАТО ИЗВЪРШИТЕЛ..ПО 15 ГОДИНИ..ТОВА СА ДАННИТЕ НА 5 МЛН БЪЛГАРИ...КАТО Е ВИДЯЛ ЧЕ САЙТА Е УЯЗВИМ --ЗАЩО НЕ ИЗЛЕЗЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА ГИ НАПРАВИ НА 2 СТОТИНКИ --КАТО ГО ПОКАЖЕ -НО БЕЗ ДА ТЕГЛИ ДАННИ--А ТОЙ ИЗЛЕЗЕ БАЛЪК --ДА ХОДИ В ЗАТВОРА--СЕГА ВСИЧКИ СИ СМЕНЯМЕ ЛИЧНИТЕ КАРТИ ЗАРАДИ ТОЗИ ***

24

Анонимен

преди 4 години

НАП сa нефелни това е истинaта щом тези сa успели дa проникнат в системите значи и други могат да го направят. Хакват ви тaм нещо написват ви, че имате 500 млн приходи и плащайте данъци. Тези хора са герои показали са уязвимост в системата, която може да доведе до големи беди. Президента да ги награди с ордени и НАП да си оправят измисленото сайтче или да ги закриват.

23

Анонимен

преди 4 години

В България правосъдието е каквото каже Цар Тиква.

22

Анонимен

преди 4 години

Интересно е защо в бг съда се представят електронни доказателства принтиране на лист хартия. Защо не ги покажат на таблет или лаптоп.

21

Гост

преди 4 години

цялата тайфа хакерчета в затвора за тероризъм и държавна измяна, държавната границата също е неприкосновенна и какво ако някой *** като тях я наруши само защото има дупка в загражденията оневинява ли го.Гади ми се от такива надменни самозабравили се ***.

20

Анонимен

преди 4 години

Всеки може да говори каквото си иска, хвалели са се помежду си. Някой е бил в чата видял е какво са си говорели и този някой е хакнал НАП като е знаел, че по чата ще се уличат другите. Щом е имало 50 ИТ компнии всеки от тях може да е. Вината на ТАД груп е че са се изфукали и другите са им подлели вода.

19

Бау

преди 4 години

Кристиян е хакнал в опит да е герой (на 20 е все пак...). Тодоров изяде боя, защото не е казал "Как можа! Изтрий всичко". Правиха си майтап, че ще свалят правителството (както видяхме не стана ...). Опитват се да го изкарат огромна конспирация иначе излиза, че 20 годишен им е разбил защитата ....