217

Анонимен

преди 4 години

Вие да сте чули държава от Третя свят ,примерно Зимбабве, да има два АЕЦа!Не сте нали?Е,вече ще знаете ,че умираща държава с африкански стандарт,ще има две Атомни централи!В класацията,реактори /4бр./на глава от населението със сигурност ще сме първи в света!

216

Анонимен

преди 4 години

Потвърдено е единствено, че ГЕРБ са уникални мaлoyмници начело с пожарникарски слабоумник, заради които платихме 1 милиард глоба за прецакването на договор, който така или иначе ще бъде изпълнен.

215

Анонимен

преди 4 години

Тиквата да изкара 1 милиард от личните си сметки за да плати глобата, която платихме заради него.

214

2000 Е

преди 4 години

До АнонименПърво да съберем милиардите за фърчилата,защото за тях е теглен заем.

213

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е да имаме безмозъчни управници...

212

асд

преди 4 години

Интересно като АЕЦ Козлодуй е изцяло платен и е държавен, защо токът у нас е най-скъп в цяла Европа спрямо доходите на населението. И банда *** още изнасят ток през частни фирми в НЕК. Не искаме АЕЦ Белене , а незабавно закриване на частните износители на ток от АЕЦ Козлодуй. Щом изнасяме ток , значи нови енергийини мощности в близко бъдеще не ни трябват. А когато са нужни след време ще има по-модерни технологии и източници.

211

Анонимен

преди 4 години

Събирайте по 2000Е от всеки българин като за начало, пращайте ги на путин, и ще видим.

210

Анонимен

преди 4 години

БСП-то още лъже пенциите, че ядреният ток е "евтин".

209

Анонимен

преди 4 години

Тц. тц Тц.Те другите държави, които никога не са били НАРОДНИ РЕПУБЛИКИ, горките нито електричество имат, нито водопровод.така ли бе миризливи комунистчета?

208

Анонимен

преди 4 години

Не е лесно да се работи в жанра От умрял писмо: газ от Туркменистан, завод на Фолксваген, завод на Тойота и пр.Днешните медии обаче се трудят усърдно и навремето като нищо щяха да ни убедят, че ще дочакаме и комунизма.Тази вечер по една телевизия ни разказаха, какъв разцвет на чуждите инвестиции преживяваме.Чак ще ни задавят проклетите инвеститори.

207

Анонимен

преди 4 години

Не, ще откажем и пак ще чакаме Фолксваген да инвестира в България. Няма да загубим надежда, че турският завод един ден ще влезе в България. Като подизпълнител за шиене на калъфи за седалки. Ще спечелим битката за Фолксваген. Ще чакаме и Уестингхаус да инвестира в Белене. Вечно ще го чакаме, като истински либертарианци русофоби.

206

Анонимен

преди 4 години

1. "Американските" централи са руски.2. Целият туркменски газ се транспортира в Китай.

205

Анонимен

преди 4 години

Мнение на един либертарианец:С електричество и водопровод социализмът наруши бита и душевността на българския народ, който беше свикнал да няма ток и вода и да живее в колиби през капитализма.

204

Анонимен

преди 4 години

Кварталната десница още чака новите технологии на ядрен синтез. Закъснява им пак с две седмици. Бременни са с нова идея за висока технология, която още не е измислена, но те я чакат всеки момент.

203

О Ш форко

преди 4 години

Теменужка,ко прай кака Гинка.Поздрави я.

202

Анонимен

преди 4 години

Ако ние не си помогнем,никой няма да ни помогне.Първо трябва да изметен шайката.

201

....

преди 4 години

Ужас пак ,ще ни овътрят не им стигна с тея самолети а и сега аеца .Отново ще се краде жестоко.

200

Анонимен

преди 4 години

Нямаме нужда от нова АЕЦ в Белене, достатъчно е Един нов атомен реактор на в АЕЦ Козлодуй!Площадката в Белене и цалата инфраструктура са от началото на 80- те годин, тоест физически и морално остаряла, плюс високата сеизмичност в този район, плюс огромната сума пари които просто нямаме!!!!

199

Анонимен

преди 4 години

Плащаме рекета на Американските централи, плащаме им въглеродните емисии. Не можем да спрем да плащаме и да развалим договорите като незаконна държавна помощ на частна фирма. Още чакаме отговор от Европейската комисия за незаконна държавна помощ и разваляне на договорите с Американските централи.

198

Богати сме!

преди 4 години

Всяка година подаряваме на американските ТЕЦове по 600 милиона $.