48

Анонимен

преди 4 години

Стигнах до там където "журналистът" е написал за големите ЗАЛОЖБИ на газ и за това как се наложило на Туркменистан да затегне КОЛАТА и се отказах да чета.Еййй, ако съм на мястото на Шорош ще ви уволнявам масово. То бива да сте неграмотни, то бива да измисляте новини, ама поне да има някой да ви наглежда какви ги пишете, че се излагате.

47

Анонимен

преди 4 години

Абе то и ние си имаме нарцис мегаломан начело, ама нещо при нас не е толкова чисто и подредено.

46

Дядо Петър

преди 4 години

"Кога ще ги стигнем Туркменистанците?"Както сме тръгнали, скоро.

45

Malian

преди 4 години

Изоставаме, изоставаме, защо още няма златна статуя на Бойко, която винаги да е обърната към някоя магистрала. Боряна Павлова , интересува хората чудят ли се как да си платят сметките, пенсионерите как да си купят лекарства , да не изреждам многото проблеми, които имат 90% от хората в България. В Туркменистан режима бил авторитарен, ами тук какъв е?

44

опетков

преди 4 години

България в момента се развива добре. Не мога да кажа отлично, но можеше и да е много по-зле. Сравнението на ББ с Гурбангули е просто смешно. Аз лично бих предпочел поне малко нашият да има по-големи топки и да удари тук там по масата, особено руските и русофилски идио*ти, но толкова може човекът, може би и затова издържа толкова дълго. Зле живеят у нас само некадърниците, мързеливците и една част от пенсионерите. Държавата е мутренска, защото манталитетът на населението е такъв. Просташки.

43

...

преди 4 години

Всеки континент си им по една Севера Корея...

42

Анонимен

преди 4 години

До любознателенТочно това симислех и аз,че ме интересува като прочетох заглавието,а не кой им е президент,а а живее народа.

41

до ЕС форевър

преди 4 години

Българското злато го грабят пладнешки. Стана ли канадофил есесовец?

40

любознателен

преди 4 години

А, има ли геноцид като у нас. Хората палят ли се. Емиграцията как е. Гей паради. ИК подписали ли са. Клошари имат ли.

39

Dimiter USA

преди 4 години

hey Borianche, Pavlova,Pishe se: iazdiat, a ne iazdat!mnojestveno chislo na flamingo e flaminga, a ne flamingi!A sustho " da zategne kolana! , a ne KOLATA! :):):)Borianche, shte te vurneme v 1vi klas moeto dete!A jurnalistka trugnala da stava :) ha ha haha aaaa

38

Асланбек Асланбегов

преди 4 години

Гурбангули е супер забавен. Особено когато прави на военните показно по стрелба с пистолет, хвърляне на нож или пък обяснява на състезател по вдигане на тежести как да хваща щангата. Той редовно навиква министрите си на живо по националната телевизия, поставя им конкретни задачи и ги маха като носни кърпички ако се издънят. За разлика от него Бойко е инфантилен и жалък. Редовно опозорява България отиде ли в чужбина.

37

ЕС форевър

преди 4 години

Зимбабве разработва заедно с Русия находища на платина, станахте ли Зимбабвофили, каскетчета?!?

36

ЕС форевър

преди 4 години

Както предсказах преди седмица каскетите според случая се превръщат в севернокореофили, китайофили, венецуелофили и сега туркменофили. Естествено, че според тях "за жалост са много над нас", просто са ми смешни. Ах колко жалко е да си каскет и да мразиш родината.

35

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Забелязах, че и Северна Корея спомена в статията.Младо момиче, С.К. може да изпрати сонда, която да вземе проба от луната и да се върне. Просто не им трябва и затова не са го направили. Дори Америка се бои от тях. Сравнението ти е неуместно. *** в БАН и питай учените, колко изостанали са северно корейците? *** и ги питай! Имаше един филм в Холивуд дето усмихваха Суприйм Лидера. Ония им скръцна със зъби и тия се н***сраха буквално. *** и питай режисьора, кога ще има втора част на този филм. ***

34

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Не, че съм фен на Туркменистан, но за жалост са много над нас... Ние, обаче ги бием по: - смъртност - социалки - майки под 12 год.възраст - брой фалирали фирми,банки - самоубийци, включително тия дето се палят живи - брой апартаменти и асансьори на политициАбе, май сме по-напред от тях. Те поне си водят статистика за убийствата, а ние директно палим автобус в Сарафово и бързо изравняваме резултата.А, щях да забравя. Също сме и уникални. Само в България умират хора пред болниците.

33

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Сори, забравих, че е шампион по тенис,футбол и градинарство.Ще си направя веднага сапуко. Как можах да пропусна.Та в тази връзка, БЪЛГАРИЯ Е В ПЪТИ ПО-ЗЛЕ ОТ ТУРКМЕНИСТАН. А, ТЕХНИЯ ЛИДЕР ИЗГЛЕЖДА ДОСТА СКРОМНО В СРАВНЕНИЕ С НАШИЯ СУПРИЙМ ЛИДЕР.Давайтееее-е-е тигрииииии!!!

32

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Наш Тиква пък: -прочел 1 кн. -мутра, пожарникар, батман, папа и още мн.др. -изказва се по всичко и разбира от всичко от щъркели до ядрен синтез -строи магистр. с дупки, опрощава кредити на манастири, вкарва невинни хора в затвора, управлява съд, управлява мвр, управлява нап, ной, медии, телевизии, цялата държава -хем е мъж на 2012, 2013,2014... и така до 3000 год, -хем няма жена, обаче спи с ц^^иганче-джудже без брак, но пък има внучетаКАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БГ И ТУРКМЕНИСТАН? НЯМА РАЗЛИ

31

Анонимен

преди 4 години

Пишеш срещу Туркменистан!А имаш ли пари,бе?

30

Ko?

преди 4 години

"За Азиатските игри през 2017 г. страната построи т. нар. Олимпийско село за 5 млн. долара. По-скъпо, отколкото селото в Рио де Жанейро.". С 5 млн долара не можеш само пътя до селото да направиш... Вземете помислете малко преди да преписвате.

29

Привет от Албания

преди 4 години

Трудно прочетох тази статия,написана или по-скоро преписана от абсолютно бездарен български журналист