52

Приятел

преди 4 години

Гешев е най-калпавия в сравнение с Татарчев ,Велчев, Филчев и Цацаров. Но е личния избор на Падишаха от с.Хераклево , общ.Банкя.

51

обективен

преди 4 години

Вместо в ареста , Гешефтаров ще седне в стола на Цацата.Герберската диктатура вече завладя цялата държава.

50

Петров

преди 4 години

Иван Гешев пратил на БХК Под игото и разкази на Йовков в отговор на доклад за правата на човека.....Надявам се Българския хелзинкски комитет да не е останал сам някъде на тъмно, и да призовава инстинкта си за самосъхранение и да преценя дали да не съдейства на великата BG прокуратурата. Защото, както вървят нещата съд и прокуратура заедно.може и без адвокати.!!!!!!!.

49

Петров

преди 4 години

От прочетената "концепция" на Гешев виждам много обезпокоителни неща......примерно: не била толкуз важна видиш ли "буквата на закона" колкото някаква негова "субективна справедливост".....и очаквания на незнам си КОЙ. Като цяло ми се струва изцяло неправилно виждането му за ролята на българската прокуратура.Надявам се групата на пловдивските адвокати да направят тълкуване на това чудо на Магнаурският правен гений. Не се учудвам че и неговият предшественик Филчев изпълзя и декларира подкрепа....

48

Анонимен

преди 4 години

Ако тоя стане прокурор ще се наложи да се увеличи външния дълг на България, за да се взема заеми, които да покрият разходите на прокуратурата за компенсации.

47

Анонимен

преди 4 години

Гешев е следствие на вифаджийската политика и управлението на сикаджии и милиционери. Да, толкова може, но и БГ сапиенса е на същото ниво, след като десет години крепи една мутра на власт, а скоро ще докара и един чалгаджия, за да се установи пълна доминация на каскети и простаци в БГ. Ако е само Гешев с мед да го намажеш. Тежко й и горко на тая клета територия.

46

Анонимен

преди 4 години

Тоя е в прокуратурата от ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ!Какво прави през тия години??? Сляп ли беше? Не виждаше ли ,,криминалният преход"?КОЙ, ако не такива като него са воновни за беззаконието и безнаказаността НАЙ-ВЕЧЕ на власт имащите?

45

Анонимен

преди 4 години

До до 49ЩЕ ТИ ОБЯСНИ ГЕШЕВ В ПОЛИЦИЯТА, КАТО ЕДНО ВРЕМЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ БРП

44

до 49

преди 4 години

Абе...хайде, най-накрая обясни ти от кои си?От тези, които си мислят, че ГЕРБ се борят срещу комунистите, градят нова България и ако има някои неуспехи, вината не е тяхна, а на Нинова и БСП- защото саботират добрите гербери??От тези, които си мислят, че Бойко се бори срещу ДПС и не работи заедно с Доган??

43

Анонимен

преди 4 години

Кои олигарси НЯМА ИЗОБЩО да се страхуват от него.Това е по-важния въпрос.Иначе...тези, с медиите, които критикуват властта...е ясно, че...ще продължават да бъдат преследвани.

42

ЗА 48

преди 4 години

До АнонименТАКА ЛИ МИСЛИ ТВОЕТО МЕКО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ТЯЛО?

41

Анонимен

преди 4 години

Цялата съдебна система подкрепя Гешев само комунистическите неграмотни простаци от партийната клоака на позитано мрънкат срещу него.

40

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНУЖЕН Е КОНКУРС ЗА ОТСТРЕЛ НА КОМУНИСТИ

39

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Господин Гешев така и не успя да се докаже като надпартиен. През цялото време изпълняваше политически поръчки на управляващата партия. Сигурно е, че това ще продължи и след назначаването му за главен прокурор.Това не е добре за демокрацията в България.Не е положителен и самият факт, че за поста беше издигнат един единствен кандидат. Това силно напомня за онези времена на тотаритаризма, които иначе така яростно отричаме.Гешев + едноличния режим на Борисов = липса на демокщрация.

38

Анонимен

преди 4 години

Владо кузов министър на младежта и спорта

37

Факт

преди 4 години

Скандалът "Гешев-главен прокурор" е сравним с тоя:"Пеевски-шеф на ДАНС".Е,има и една съществена разлика-Гешев е много по-ниско в мутро-йерархията,слуга на Пеевски...

36

Анонимен

преди 4 години

Страхотно попадение е Гешев .

35

избирател

преди 4 години

Другарю Борисов,колкото и ТРОЛА да назначите тук,ние особено по големите на години имаме и социален живот.Така че,сме наясно с реалната обстановка в страната!!!Поръчковите статии,които се леят една след друга също не помагат!!!Та питам отново,каква е разликата между Живковата и Вашата управа?!Живков казваше:- Тоя ще в главен прокурор,а оня еди какъв си....Днес е същото!!!Да не се сещаме за предварително напечатени бюлетини,че са друга тема на разговор....

34

Mopcku_

преди 4 години

Погледнете му мутренската физиономия на тоя... ама и кой нормален човек ще се съгласи да заеме пост, на който ще замита престъпленията на тоя който му плати ? Този мутропитекк става само за бране на царевица, или да разтоварва камиони. Представете си до къде стигнахме този да ни е главен пркурор. Срам, срам и пак срам.... Срам ме е, че съм българин от такива.

33

Анонимен

преди 4 години

Този избор ще е фатална грешка.