140

Анонимен

преди 4 години

Плашат.

139

aa

преди 4 години

така е предупреждаваха, чакаха, сега ще има сурвискане и то яко. Там номерата на младите и красиви л.и/г/ювци не минават. ахахаххааа

138

Хм

преди 4 години

Едва ли Китай ще позволи да бъде препънат по тоя начин точно сега,когато се е устремил към световното лидерство.По-скоро няколко милиона палавници ще поработят безплатно и не по специалността....

137

Анонимен

преди 4 години

Охааааааа ! Ще има пръснати краваросороски черепи

136

толерантен

преди 4 години

"Свобода", "демокрация", "толерантност", "права на човека" на днешно време се оказват единствено еквивалент на едновремешните шарени стъкълца, с които излъгаха *** и индианци да ги заробят, да им вземат златото, земята, децата, живота... всичко.Обаче, китайците, не са индианци и ***. Не са и украинци.Те разбраха, че е по-малко зле да смажат стотина полезни ***, отколкото да си разсипят хилядолетната държава и после да се скитат немили недраги по света и у нас.

135

Сп???нс

преди 4 години

Ако Китай влезе в Хонг Конг ,единствено може да дръпне към дъното, бившата колония е на светлинни години пред Китай (справка БВП) , и ако това стане ще се изтеглят колосални инвестиции и парични потоци, защото Хонг Конг наследи икономическият си подем от времето на британците.

134

две и две пет

преди 4 години

Муриканите дори да имат много милиардери и милионери, няма в какво да инвестират. Там и 5млрд да инвестираш, няма кой да го произвежда на китайски цени,и фалит. По самопризнания на техни инвеститори. В резултат всички носят китайски маратонки и гледат Смешк0 на китайски телевизори. Това е новия балон, $ ще падне на 1.5. В САЩ няма да имат ***. Мурикански тв и гсм никой няма да купи, няма да имат износ. ЕС+САЩ 500млн, Китай+околия и Австралия 2.5млрд, пазар. С вицаджия начело е така.

133

Анонимен

преди 4 години

До Горби"Престанете с тази демокрация, няма демокрация - никъде"Демек, живей си като *** РОБ КОЙТО СИ ... ок... като ти харесва, живей си така.

132

Анонимен

преди 4 години

"Средно IQ Хонг Конг 108, САЩ 98. Коя раса е по-напреднала? Познайте кой ще победи."Която има повече икономическа, военна и политическа мощ, както е 8000 години насам.

131

човека с бича

преди 4 години

Естествено е,че мръсната ръка на чичо Сам е в дъното на това.Тъпите кравари ще запалят Трета световна или както каза един северноамерикански индианец:Докато има и един жив американец по света ще има войни!

130

Анонимен

преди 4 години

Откраднаха му идеята на Петър Младенов, дето му изяде главата, проста нация сме и това е, а можеше да просперираме като Китай.

129

До -10

преди 4 години

Еми коавите с техните действия в последние 20-25 г дават основание хората да мислят тъй и Това не са русофили,а просто нормални хора.

128

-10

преди 4 години

Pycoфилиcтици в атака. Каквато и новина да чуят, веднага първата им мисъл е за "краварите".

127

Анонимен

преди 4 години

През 1989 площад,,Тянанмън" се тресеше от протести,предимно на студенти.Впоследствие площада се тресеше от грохота на танкове които прегазиха ,,борците за демокрация".Китай пък започна икономически силно да се развива и шашна света със своята промишлена мощ!Ако сега военните влязат в Хонконг ,колко ли ще дръпне,Китай пред останалият свят!

126

Мишо

преди 4 години

Ако това се случваше в Америка, протестиращите отдавна щяха да са смазани от националната гвардия и демокрацията щеше да възтържествува отново. Алелуя!

125

пецата

преди 4 години

китайците направиха на асфалт протестърите 1989та и сега ще го повторят и ще си продължат да си цъкат

124

Анонимен

преди 4 години

когато краварчетата пуснат гадните вируси дето се отглеждат в тяхния център за биологични оръжия в грузия те няма да разпознават близачите на краварски *** от нормалните хора- айде честито

123

Анонимен

преди 4 години

сащ отложиха налагането на 10 % мита върху китайските стокищо литоко че хонконг може да завърши като тянанмънно нежна революция няма да иматова да не ти е украйна или българиятова е китай- отчаяните опити на краварчетата да се измъкнат от мъртвата хватка в която се набутаха сами от безкрайната си алчност няма дя стане с хонконгтова е проблемаа като ги знаем какви са садисти- нищ о чудно да се стигне до войнаили подлярски де се разболяват цели континенти от нови опасни болести

122

Anonimen

преди 4 години

Дано стане трета световна има нужда

121

150iq, ако искаш

преди 4 години

Средно IQ Хонг Конг 108, САЩ 98. Коя раса е по-напреднала? Познайте кой ще победи.