10

Хм

преди 4 години

Абе къде ги видяхте тези красиви жени из Прага. Аз и една не зърнах. Даже обратното , жителите на града ми приличаха на тотални мърлячи.

9

Анонимен

преди 4 години

27 снимки са. Красиво е.

8

Петров

преди 4 години

Югоизточните чешки градове си приличат на славянски. Малки, прашни, неподдържани, пълни с украиници и български роми, виетнамци, словаци а и с малко българи, които работят по 12 часа в производството - основно филиали на немски и австрийски фирми.

7

Петров

преди 4 години

Прага няма нищо общо със славянството. Строена и подреждана от немци, главен град на Протекторат Бохемия и Моравия до 1945 г., добре че руснаците помогнаха на чехите да си направят самостоятелна държава.

6

Анонимен

преди 4 години

Чижденците които обикалят София за 2 дни с гидове също после разправят за България колко била развита и Европейска.Че са много по-напред от нас е ясно, но сме в същата категория на евтина туристическа дестинация с крадене на дребно и селения.

5

Анонимен

преди 4 години

И Прага но и Будапеща също.И колкото по на запад,толкова по красиви градове и култура.А за София нищо,като за покойник.От 10 години само вехне,като вещицата-кмет.Варна,морето ,сините вълни.Един от най-красивите градове с морето и сините вълни,и разбира се с красивите жени.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма база за сравнение с нашата държава. И заплатите им и спорта им и инфраструктурата им и въобще всичко им е европейско. За жените им пък няма да коментирам че са топ качество. Изобщо Чехия изглежда като перфектна държава за живеене, аз не виждам нито един минус.

3

Lan

преди 4 години

2, ако човек иска да сложи простоват коментар, спокойно може да го направи и на новина за научни откритие.

2

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е глупост. Живял съм в Чехия с години. Каквото красиво стои там е от епохата на пруските и австрийски управници. Чехите са двулични, мързеливи, немърливи и вечна жертва. Както Бай *** идеално отразява характерът на Българите, Швейк е достоверен портрет на чехите.

1

филия без мас

преди 4 години

Боцко каза, че Чехите отдавна ни дишат прахта, да се готвят Швейцарците:)