14

Анонимен

преди 4 години

Тези случаи не са всяка може да те посочи с пръст. Той е звезда, която има много фенове, и е можел да има много жени съвсем доброволно. Това обаче са колежки, които се страхуват за професията си, и такива го правят точно заради елемента на натиск и изнудване. На никоя оперна певица не й е от полза да си признае, че е спала с някой два пъти заради кариерата си. Точно обратното.

13

Въпроси

преди 4 години

До 13Пак питам защо въпросните "жертви" са ходили на на бизнес обеди и на гости на Пласидо Доминго? Защо не са подали сигнали през 80-те години?

12

Анонимен

преди 4 години

Това, че известните са се възползвали, не е тойна за никого. Хубаво е да се дава гласност.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5На ткива събития още не сме ставали свидетели виж одвиняващи известни и богати мъже бол. Щом шефа на МФВ махнаха заради показанията грозновата камериерка.

10

Въпроси

преди 4 години

Въпросните "жертви" защо са се съгласили да ходят на "бизнес обяди" с Пласидо Доминго? Защо са му ходили на гости по нощите? Защо не са подали сигнали в полицията още през 80-те? При това положение каква е разликата между флирта и сексуалния тормоз? Ами между неангажиращия секс и изнасилването?

9

Анна Кирилова

преди 4 години

Живеем в свят на потресаващо лицемерие и демагогия. Днес е толкова лесно да окаляш някого пред очите на целия свят и да сринеш репутацията и кариерата му въпреки професионализма и таланта, с които се е доказал през годините. Достатъчно е да е мъж и да е влиятелен.. (Това, разбира се, не се отнася до истинските случаи на насилие, които намирам за не по-малко отвратителни.)

8

Анонимен

преди 4 години

Жените са базполезни същества, намериха начин да изкарват лесно пари с тези скандали и да си правят реклама. Феминзма трябва да се криминализира.

7

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО ЦЯЛАТА ЮДЕОКОМУНИСТИЧЕСКА "АРТИСТИЧНА" СЕКТА ЩЕ ОТИДЕ В ЗАТВОРА.

6

Анонимен

преди 4 години

"Седем от деветте обвинителки са споделили за агенцията, че отказът да приемат авансите на Пласидо Доминго е повлиял неблагоприятно върху кариерата им."Не станала световно известна, защото не пяла с него? Това е, като онова момиче, което не спа с мене преди бала, да ме обвинява, за пропуснати ползи, защото не е знаела, че башща ми е бил богат ...

5

Анонимен

преди 4 години

Хайде хайде ... бил е млад, красив, богат и световно известен, а е можел, да ти уреди кариера в операта ... Не че нещо, ама половината щяха да вирнат кракта ...След 10 години, очаквам, да съдят Теълър Суйфт, че съблазнила млади мъже и им наранила чувствата, след като правили секс десетина пъти, тя ги оставила ...

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДА НЕЕ ПОСТАНОВКА ОТ ЗЛАТО ТЬРСАЧКИ

3

баба мара

преди 4 години

никога не е късно да станеш за резил

2

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбирам какъв е проблема? Да кажем, аз на работа - бих ударил едно рамо на някоя руса кака, която мине да се позабавляваме вкъщи няколко вечери. А иначе - даже няма да си мръдна пръста за нея: ако може сама да пробие, да си пробива! И за това вече съдят?!?

1

Анонимен

преди 4 години

Скоро чакам, да осъдят някой, че преди 40 години, на първата брачна нощ, сложиш пениса си във вагината на новата си жена ... А тя от страх, не казала на никого ...