131

Анонимен

преди 4 години

макар да не го е правил, желанието му е го направи най-напред с кучета и коне и после да иде на доктор да *** развесели на среден пръст и мазен банан, за да постигне значителни успехи е в опитите да лови кафява мечка на стръв.

130

Анонимен

преди 4 години

Защо китайците затвориха завода за коли? Ето това е въпроса, наш *** бивш президенте.

129

Анонимен

преди 4 години

Аз на на местото на *** бих внимавал с квалификациите които давам за Турция и ситуацията там. Там имат политици от класа която е много над неговото ниво. За чий му е да коментира политическата ситуация там. Пък видиш ли Турците може да открият някой друг завод за компоненти, което е нещо по реално постижимо. Тия сериозно ли верват че vw е лъжица за нашата уста?

128

!

преди 4 години

"Мъж" без имидж и достойнство тръгнал да поучава!?!?Време му е да замълчи и да си влезе в дупката.....

127

Модераст = Педераст

преди 4 години

*** от ДНЕС, близачите на Бойковия ***, трият ли, трият.

126

Шок

преди 4 години

Хайде стига лицемерие?Защо Плевнелиев мисли, че в България има върховенство на закона?? Има ли осъдени олигарси, политици или бивши полицай????Защо платихме авансово самолети за 2 милиарда???Защо 15 години се говори за скъп ток от така наречените американски централи, а няма осъден за подписването на договора????Защо държавата върна 50 милиона на топ бизнесмен????Защо хора като него се отделят в специални квартали, в които общините облагородяват приоритетно с пари от бюджета???

125

Найн

преди 4 години

Не е нужно да харесваш някой, за да видиш , че все пак се опитва да направи нещо! Все пак говорим за поне 15000 заети хора , покрай тая инвестиция. Звучи като отчаян последен опит с политически локуми да направи нещо или поне да настрои някои кръгове в Германия.

124

Анонимен

преди 4 години

Фолксваген изобщо не се интересува от имиджа си на Балканите. Където и да направят завода си, колите им пак ще бъдат купувани. Така че Плевнелиев да не се притеснява за имиджа на Фолксваген. Да помисли за имиджа на Бг!

123

there

преди 4 години

Западните държави са най-големите лицемери. Турчинът бил диктатор, но нямат нищо против да правят бизнес с него. Ние пък сме най-изпълнителните, но никой не ни бръсне за слива. VW ще идат където им е най-изгодно, но въпросът е другаде. Защо пълните с ценности западни лидери се правят, че не знят какъв човек управлява България? Защо се прегръщат с него и го легитимират? Защо си затварят очите за безобразията с еврофондовете, но веднага са готови да ги спрат, ако дойде друго правителство на власт?

122

...

преди 4 години

Щяло да им навреди на имиджа... абе аланкоолу тия хич не ги е еня за имиджа- той и без друго е нулев и само ние им купуваме таралясниците. Направиха измами за милиарди- колкото е цялата наша корупция за 10 години- добре, че американците ги глобиха пет милиарда долара! Тръмп иска санкции, Брюксел иска санкции, че сондират около Кипър незаконно, гърците пискат, че нарушават границата, немски журналисти задържат и репресират, Меркел я обявиха за нацист... какво още...а, да за пари можело...

121

каза като рече

преди 4 години

Този,който успее да накара това глупаво нещо да млъкне,ще е достоен за Нобелова награда!

120

And Justice for all

преди 4 години

Още един,който е срам за нацията.Май всичко от труп оод са с психически отклонения.

119

той

преди 4 години

Какъв беше този, че забравих?

118

..

преди 4 години

и без тва това не са коли .. особено жалките шкоди грозни. ако ще правят завод за коли поне да е за нормални коли не за някакви мелници

117

до 117

преди 4 години

До АнонименДа поканим Москвич ,нали им дадохме 3 милиарда за чайниците!

116

ля ля

преди 4 години

защо продължаваш да се обаждаш бре Роска! срамно ми е като те гледам пред хора.... пък и да говориш....резил

115

Waffen SS

преди 4 години

До КОНСТАНТИНОВ//"ЗАЩО НЕ ПОСТРОИХА ЕДИН ЗАВОД ИЛИ ЕДИН КОМБИНАТ ,А РАЗРУШИХА ВСИЧКО КОЕТО ИМАХМЕ?" Ами защото не могат,не знаят,нито имат интерес.Могат да имитират строеж на магистрали /с цел ограбване на евросредства/,които се продънват още през първият месец от пускане в експлоатация.Добре,че не са строили отсечката между София и Правец,че до сега виадуктите щяха да паднат и да настане трагедия като онази в Италия

114

Waffen SS

преди 4 години

Както Турция,така и Германия не се много интересуват от мнението на такива икономически джуджета като България.За нас е важно да се подчиняваме на заповедите на господарите -САЩ и ЕС.Всичко останало е етюд в общата картинка

113

Анонимен

преди 4 години

Думата "ИЗПЪЛЗЯВА", по някакъв си странен начин, ми се появява в съзнанието всеки път, когато видя "това нещо" на снимката.

112

Анонимен

преди 4 години

Разбирам да е завод за бойлери, да събереш хора от паланги и чукари, да ги обучиш малко, та криво лево да крета нещо. Дет се вика среден бизнес, че става и да го рекетираш, а бе голем кеф. Ама тфа фосваген баце, съвсем друга бира. Иска инфрастуктура, гаранции, кадри. А тепърва на наште мутри вместо да зимат им се налага да дават, че видиш ли комшиите са ного ербап. А хал хабер си немат на какво ниво е бизнеса между туркей и дойтшланд, и то не от вчера..