19

Анонимен

преди 4 години

koga ste zapochenete da im konfiskuvate avtomobilite na vsichki takiva "tarikati"?

18

Сашев

преди 4 години

До Munchen_DEМного правилно казано! Когато всеки седи и цъка с език отстрани и нищо не прави, щото не му се занимава - точно така става. Такива явления не са от вчера. Вече 30 години живеем на принципа, че свободата е свободия. Ми айде малко да почнем и отговорности като общество да имаме. 1/2 от тия дето казват колко грозна постъпка е това с джипа си хвърлят *** по улицата "щот на ромите нали за това им плащаме?" Без общество - няма държава и държавност. Па вие си плюйте наляво-надясно.

17

Анонимен

преди 4 години

Щом е от ГЕРБ - нищо не е станало.Престъпниците от Шайката се ползват с личната закрила на Суджука.А той както се знае е собственик на държавата и на всички институции в нея.

16

Анонимен

преди 4 години

като видя тая дума "возило" и се изприщвам!

15

Анонимен

преди 4 години

Давате ли си сметка, че в дните когато има риба така да се каже точно на този плаж има вероятно повече от 30 лодки, които са с коледари и джипове. Удобно място за спускане на вода е. Забранява се достъпа с автомобили и се решава този проблем. Едно че в резервата не могат да ремонтират път от преди 40 години друго че хората си минават и през резервата където се разминават две коли.

14

Анонимен

преди 4 години

според местните ***, които са виждали море и лодка само по снимките в сайта, как се вади/пуска лодка във водата?айде стига вече, като гледам, какъв бетон е на тоя "плаж", 100% има и рампа по която колите слизат за да влязат във водата ТОЧНО, за да спуснат лодките. Ако е пясък тоя "джип" никога няма да излезе. Тая снимка е все едно някой да ме снима спрял на светофар и да каже, че съм си паркирал там колата ... глупости

13

Грамофон

преди 4 години

A всички тия джетове, водни колела, парашути и т.н. , които се предлагат срещу 50 лв на час как са ги занесли до морето? На ръце? Значи ако е за фирмичка, която после сваля скалпове с цените може, но ако човек си има лодка или джет не може. Що тъй? А плажопвете как ги чистят и подравняват? С конски впрягове?

12

Анонимен

преди 4 години

Така е в Зоната - Територията на Златките и Калинките.

11

Анонимен

преди 4 години

Абе, тия снимки все не мога да ги отворя.

10

Анонимен

преди 4 години

В Тикволандия е така - за Мутрите няма закони.Те управляват - по волята на овчето стадо.

9

Анонимен

преди 4 години

В Българив всичко опира до това дали някой може да те набие или ти можеш да го набиеш. Физически. Кажете ми че не е така.

8

Анонимен

преди 4 години

Да му наложат 300 000 лв глоба отнемане на книжката и джипа и лодката като не знае как да ги ползва.

7

Анонимен

преди 4 години

Abe kak chovek da si izvadi lodkata ako ne e jedai.

6

Анонимен

преди 4 години

Голяма работа че е нагазил с колата по пясъка. Нали и без това се предвижда повишаване на нивото на световния океан. Това скоро ще е дъното на морето и никой няма да помни че е имало следи от кола.

5

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ПОРЕДНИЯ КОМПЛЕКЦАР В БЬЛГАРИЯ

4

Анонимен

преди 4 години

И как точно ще помогне, ако го извадите от резервата, т.е. защитената местност? При добро желание и сега могат да се вземат мерки. То в рамките на защитена местност е така, представям си ако е свободен какво ще е... Или пък това е целта? Я хотелче, я някой ресторант и много бетон да изникне

3

Анонимен

преди 4 години

Нищо ново на територията. Местните мафиоти си живеят на гърба на робите.

2

Munchen_DE

преди 4 години

Хора, спрете да обвинявате управляващите за всичко, включително и за глобалното затопляне!В България положението е такова, заради собствения манталитет на народа, или по-точно на тази част от него, която е останала за постоянно в БГ. Това не е случайно, така им харесва, да правят каквото си поискат, безнаказано.А самата държава е просто едно отражение на всичко това. Не е обратното, както твърдят накои!

1

Анонимен

преди 4 години

Селенията е най-страшната болест.