19

Анонимен

преди 4 години

Преди месец мой близък се върна от Стокхолм и беше потресен. Бели почти не виждаш. Пълно с пришелци, цапат, трошат, викат и няма кой да им направи забележка. Страх.

18

Додо

преди 4 години

"Разследването показа, че нападателят има десноекстремистки възгледи"========================Ама разбира се! Всеки, който не празнува Курбан Байрям и не го честити на мохамеданите е нацист, фашист, хитлерист, а ако не им предложи дъщерите си и жена си разбира се е крааайнодесен етнонационалист! Е те затова и Бойко и Десислав Радев от сабахлем заочнаха да честитят "свещенния" за последователите на Мохамед "празник" Курбан Байрям!

17

Гepманистaн Убepалec

преди 4 години

Ако държавите се бяха противопоставили на ислямската инвазия (инфестация) а не да наричат ислямските нашественици бежанци и мигранти, да ги интегрират, да им предоставят специална защита и да ни задължават да сме толерантни , сега нямаше да има нападатели с антиимигрантски възгледи (въпреки че случаят повече прилича на лично отмъщение, а не на опит за деинфестация).И по-лошо ще става. Откачалките като в Крайстчърч ще се появяват и в европа. И по-ефективни ще стават.

16

Анонимен

преди 4 години

Такива аматьорски изпълнения сриват борбата и само хабят ресурси. Това, че на някой му е кипнало, той просто какви вреди нанася голия му ентусиазъм. Ако няма потенциала да има повече от 50 жертви, то няма смисъл да се извършва нещо такова.Петък е хубав ден за атентати, но те трябва да са с взривове. За съжаление много хора не виждат по-надалеко от собственото си задоволство. Трябва да се мисли много по-мащабно и да бъде изпипано в детайлите.

15

Анонимен

преди 4 години

Че като си влязал в джамията поне разстреляй 10 индивида с боси крака бе, брат!

14

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

СОРОС СА ЛО А КОЙ ДОКАРА МИГРАНТИТЕ В ЕВРОПА

13

АТАКИСТ

преди 4 години

Един е Брайвик!Не се опитвайте да го копирате защото сте пълни некадърници!

12

Циник

преди 4 години

"Норвегия трябва да бъде безопасно място." И Германия... И Швеция... И Италия..че даже Нова Зеландия и Австралия - трябва да са... *** не са... Дето са стъпнали козо и магаро изнасилвачи... безопасността е вече мит.Сменихте името на Коледа със "Зимен празник"... защото на тях не им харесва... Крадете милиарди от данъците на собствените си народи - та да могат - те да се множат-без да им се налага да работят...Който сее ветрове - ще жъне буриЕ вие/ние ще пожънем ислямски урагани категория 5

11

Анонимен

преди 4 години

Християнски тероризъм пак е в действие

10

Анонимен

преди 4 години

Teзи всички ще се окажат Брайвици! Явно и на норвежците им е писнало от смръдльовци!

9

Анонимен

преди 4 години

Полицията в "шведския" град Упсала е издала предупреждание към жените да не излизат сами защото рискуват да бъдат изнасилени.

8

Анонимен

преди 4 години

Пак десен екстремист се опитва да клати държавата, сигурно е от it сектора мръсен хакер да вземе и да нападне миролюбивите ислями

7

Преди всичко,

преди 4 години

Норвегия трябва да запази идентичността си.Какво търси тази джамия в Норвегия? Да не би случайно да е част от традиционния пейзаж?Ще ви припомня онзи случай от 90-те години, когато някакъв мюсюлмански пришълец се беше оплакал, че кръстът, изобразен на фасадата на дома, в който живее местния пастор, обиждал религиозните му чувства.И местните власти задължиха пастора да заличи кръста!Беше в някоя от скандинавските държави.Изглежда,много такива случки са се натрупали и нечии нерви не са издържали

6

Анонимен

преди 4 години

"Станалото е нещо, което не бива да се случва в Норвегия. Норвегия трябва да бъде безопасно място"Вие се напълнете с мигранти от 3-тия свят пък после чакайте Норвегия да е безопасно място. Чака ви демокрация от арабоафрикански стил.

5

121212

преди 4 години

Цяла Европа е едно буре с барут. Дано никой да не драсне клечката

4

Musala

преди 4 години

Pishmian levent.Nie kato go pravim efekta e zabelevitelen a tozi e palen smeshnik.

3

Анонимен

преди 4 години

Аааа психично болен е като миролюбивите.

2

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека.Левичарите дето очакват всички останали ОСВЕН тях да приютяват имигранти сигурно са се скрили в някоя миша дупка откъдето да проповядват морал на висок глас.

1

Хасан Азис

преди 4 години

Не е хуманно !!! Моретата трябва да бъдат толерантни !!!