11

Sicht Punkt

преди 4 години

При екстремните водни пързалки (каквато я описват тази) практиката на запад е в началото на пързалката да има служител на фирмата, който да следи за спазването на инструкциите.И аз отначало си помислих, кой служител е допуснал, едното момче да се спусне с главата надолу и без необходимата дистанция между двете!?

10

Анонимен

преди 4 години

от мутренски бизнес по морето какво друго очаквате?!? бойкот на мутропитеците и да фалират е единствения изход. не си хвърляйте парите на вятъра

9

До Ум патки пасе

преди 4 години

Направо ще издъхнем от мъка и липса на доходи, ако си нямаме пързалка Цунами.

8

Ум патки пасе

преди 4 години

То аслъ какво да внесем от запада освен екстремна, сиреч опасна водна пързалка с показателното име "Цунами"? Не мойм да внесем високите заплати и ниските лихви.

7

До 3

преди 4 години

Грешиш !Номер 1 грабители на черноморието ни са мутри от кръга на БСП.Номер 2 -на НДСВ !Черноморието ни беше разграбено и разпределено много преди ГЕРБ да дойде на власт !

6

И що тъй?

преди 4 години

Едни гладуват, а други си надделели над масрафа да плащат пари, за да си рискуват най-малко здравето. Както щете, но има нещо сбъркано в цялата работа. Бог да прости момчето, отишло си е мърцина.

5

Анонимен

преди 4 години

Българинът все чака някой да го оправи,все някой друг е виновен са статуквото му,вечно е недоволен от нещо и някой.Но ,когато трябва да поеме нещата в свои ръце,когато трябва да уличи някой в кражба,когато трябва да се възпротиви на работодател,когато трябва да спазва правила и закони -него го няма !

4

Дядо ви

преди 4 години

Да, де, ама то си е предварително ясно, че някои няма да искат или няма да могат да спазят инструкциите за спускане. Защо е разрешено нещо толкова опасно да се строи и ползва, пък после здравето и живота на хората да се осигуряват с инструкции? Безумие!

3

до 1

преди 4 години

На Тиквата вуйна му.

2

Анонимен

преди 4 години

Тиквите,кой да носи отговорност?Те всички плажове,хотели и пързалки са на тиквени калинки които се отчитат по нагоре!Аз не мога да отида да си заграбя някой плаж и да си направя пързалка или каквото и да е!То е за спезиални хора със специални протекции!

1

соросоид

преди 4 години

Виновен е Путин.