43

Анонимен

преди 4 години

Русия ако тръгне на поход към Балканите и ще събере едно 200 млн армия готови да започнат партизанска война.Ти ли ще станеш партизанин, сериозно питам?

42

Бате Гойко

преди 4 години

"Имали сърбите топки, демек ние нямаме топки...."Демек да. България за която говори колегата и България в момента имат точно толкова общо, колкото краставиците имат общо с орбитата на Сатурн. Царете, които направиха и поддържаха България велика в продължение на стотици години, ако знаят какво се случва в момента с управлението и населението....

41

Анонимен

преди 4 години

Скимтят там сърбенцата разни антонатовски лозунги, флиртуват с Рассия, правят се на отворени. Не щели в НАТО, ама на кой му дреме изобщо. Неслучайно Западът си затваря очите срещу антинатовските настроения и въпреки това е склонен да я приеме в ЕС. Защото икономическата обвързаност е неделима от военната, но и още по-силна от нея. Сърбите отдавна вече са в кошарата, обречени, обградени отвсякъде от натовски държави.

40

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е обхраддна от НАТО и руски самолет не може да прелети дотам, освен с цивилна мисия.

39

Калеко Алеко

преди 4 години

"... Сърбе на върбе ...", казали са го Вашите деди, преди бабите Ви да посрещнат една окупационна армия на 09.09.44г., с хляб, сол и свалени *** - факт който обяснява наличието на *** като Вас ... !!!

38

Анонимен

преди 4 години

"Алчност и стремеж да си продаваме теникиите на всички на високи цени!" - вижда са чии са тенакиите та дори и ядрени, дето гърмят през два дни нс

37

Анонимен

преди 4 години

Имали сърбите топки, демек ние нямаме топки.... Абе, сърбомани ниедни, я не ми се прехласвайте по еничарите, създали своя държава от плътта и кръвта българска, облагодетелствани последните 200 години за сметка на БГ и в нейна вреда. БГ е доминирала над тях около 1000г., наричали са ги сввинарите на българския двор, сервите на българите и византийците; на 2-3 пъти български царе са разоравали и изселвали буквално територията им; писменост, култура, благородници-всичко са копирали от БГ.

36

Анонимен

преди 4 години

Ето го и Калеко навлича два пуловера и радиацията ще му стигне до потника.

35

Анонимен

преди 4 години

Нато са фашисти ,световни терористи, България трябва да излезе от нато и да се присъедини към Русия

34

Калеко Алеко

преди 4 години

Като гледам тук пак са се събрали любители на "Панславянски ценности" проповядвани от Аятолах путин ... !!!

33

до 29

преди 4 години

Абе ти наистина ли мислиш, че НАТО може да се изправи лице в лице с мечката и мечката не знае и не са подготвени оставяй ги да си трошат главите. Русия ако тръгне на поход към Балканите и ще събере едно 200 млн армия готови да започнат партизанска война. Сърбия не може да влезе в НАТО дори и дa иска това значи нова гражданска война там.

32

Анонимен

преди 4 години

Трябва да бъдат принудени да влязат в Нато ако е нужно няколко бомбардировки ще им дадат добър урок.

31

A

преди 4 години

До Зозо 3Да ама безплатни, а Б-я плати за стара технология (която в момента на доставката 2021 г., ах грешка декември 2020 г. ще е съвсем остаряла) сума, която е за супер нова технология. Само лихвите за 3 г. ще са огромни.

30

Анонимен

преди 4 години

През 1999 г НАТО им срина държавата с бомбардировки, включително с бомби с обеднен уран, от който днес сърбите измират от рак, взе им Косово и сега защо Сърбия не искала в НАТО???Ами защото сърбите си имат национална гордост, за разлика от нас!!!НАТО е организация за избиване на славяните.

29

A

преди 4 години

До Анонимен 1Защо казваш като - че Б-я ги плати, сега може да чака до Второто пришествие доставката, освен око на САЩ не им потрябват много такива изтребители близо до границата на Изтока.

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Тя няма за какво да влиза ще ни млати от диванчето на което си седи.Нащо ПВО е да си , а пък и да е като хората то няма кой да го управлява, защото отдавна закриха шуменският военен, а на запад за система БУК и СС - 300 не преподават, обаче и не подаряват Патриот и ИДЖИС.Общо взето сме в ръцете на АЛАХ, щото ИСУС много ще се чуди да ни спасява ли и как точно.

27

Анонимен

преди 4 години

Сърбите трябва окончателно да са си игубили ума ако искат да влизат н НАТО. Предвождани от САЩ, които разпалват войни по целия свят редица европейски държави са отявлени агресори. Не е случайно, нито пък погрешно, че сърбите се държат за неутралитет, и за дружба с Русия, която не напада никого.

26

Калеко Алеко

преди 4 години

Темата за Сърбия и Матушката Русь, както винаги е особено чувствителна за една категория "българи", които отново изразяват българщината си, със сръбски и рушки акцент ... !!!

25

Анонимен

преди 4 години

"Не зная, как смятат тия иксперти, ама са пропуснали да добавят в уравнението, че сърбите имат топки, за разлика от някои други балкански субекти."Топките са им точно толкоз големи колкото гръцкото ОХИ на онзи скорошен референдум за плана на ЕУ да им помогне....А сърба на върба ще има Европейски съюз без НАТО!!! Сърбия са толкоз далеч, встрани и назад, че и след 20 години няма да са в ЕУ....оо да сигурно на тях не им трябва да влизат в ЕУ....хахахаха

24

Анонимен

преди 4 години

Отново стятия за Сърбия. Българите си имаме наши въпроси и проблеми. Едва ли в Сърбия пишат толкова за България. Те си имат проблеми.