10

Натопорчев

преди 4 години

На бате Тиквун му дреме на шапката... Той магистрали строи, самолети ви купува... *** прости!

9

голямата Чафка

преди 4 години

Думатиту поскъпнаа оти боята с която ги боядисват поскъпна и тя! Я си садим на бълконо и не ми пука на вълната...

8

Анонимен

преди 4 години

От както стъпиха на четири лева не купувам.

7

Кетчуп

преди 4 години

Да няма африканска свинска чума и по доматите. Нали всички зареждат "български" домати от нашите градини в Гърция, Турция, югоизточната част на Северна Македония и т.н.

6

Анонимен

преди 4 години

Като нямаш пари ще ядеш домати от 1 лв. Всички гледат розовите по 5 лв. Да ама не е за всеки джоб. Просто трябва да свикнем с неравенството в доходите. За пенсионерите се грижи др. Нинова , като всеки петък раздава на Позитано 20 розови домати т.е. розови обещание за братство , равенство и социализъм. Иначе тя е милионерка и всички около нея.

5

Анонимен

преди 4 години

До Бай ЕвстатиЗапочвай да произвеждаш. И като се бъхтиш 12часа на ден ще отидеш на пазара. Не говоря за големите градове. На село. И ще ти кажат, ама много ми е скъпо и ще си дръпнат от поредната жизнено необходима цигара. И ще поведат домашния любимец с разходи за храна за около 70-120лв. на месец.

4

Анонимен

преди 4 години

Умрем за спекула!

3

May be

преди 4 години

Оня ден по телевизията даваха интервю с един производител, който казваше че продава доматите от 0.8-1.2 и как като стигнат до София стават 3-6лв. Климатични промени или спекула? Сами преценете....

2

Анонимен

преди 4 години

Просто няма домати. Неподходящи метеорологични условия. Ами ще се вдига цената.

1

Бай Евстати

преди 4 години

Производството в българия е почти нулевобез производство няма как да има нормални цениама нищо деей сега писаха за пореден път че заплатите се качили с по над 16%та тези 12% покачване на доматите явно не са проблемили са ?