111

Паралиата

преди 4 години

Нито съм гр. Нито съм тр .обиколихме доста бг. И не става вече.

110

Анонимен

преди 4 години

Защо да ходиш на Черно Море в мръсотията и чалгата и мутрите като за същите пари може да отидеш в Гърция или Хърватия и да си прекараш чудесно.

109

Защо в Гърция

преди 4 години

Давам елементарен пример с моето семейство. Смятам, че сме хора средна ръка с не особено големи доходи, но можехме да заделим 1200 лева за лятна почивка. Проверихме различни оферти и се спряхме на Гърция (Александруполис), където срещу 960лв почивахме на 5* хотел инклузивно с 5 нощувки + СПА пакет + всички плажни принадлежности за семейство с 2 големи деца (2 стаи - просторни с тераси). Същата оферта на Св.Тома (до Созопол) без да е инклузивна струваше 1800 лева, което е на практика двойно.

108

От Слънчака

преди 4 години

Пълни глупости .Сезона е пълен провал. 20 молдованеца и украинеца се равняват на 1 германец или 0.5 скандинавци по харчене на пари .В момента Германци и скандинавци липсват .Тук и най-долната *** на европа .Преди Валери Симеонов да изгони платежоспособтите западни Алкохолици си бяхме 100 пъти по добре!!!

107

АБВ

преди 4 години

Всеки, който пресече границата се води турист! Стотици самолети кацат всеки ден във Варна, Бургас и София. Всичкото пътник е турист, и то турист дошъл да почива по черноморските ни курорти. Това се отнася за лятото, а за зимата - по планинските ни курорти! Абе, тук е туристичеси рай!

106

Соред Кое ?

преди 4 години

Според Националната Стъкмистика 91 000 човека повече ....е такива лъжи само съкмистиката може да измисли. То като дойдеш на морето само Събота и Неделя има хора защото българите са за 2 дни на море.Как стана че от минус излязохме на плюс никой не знае, но така е в тази държава, може да го гледаш черно, 1000 човека да го гледат черно и излиза един и казва не е така бяло е и всички са грешни....Да живеят глупаците.....

105

Анонимен

преди 4 години

Когато цялата бетонна мутро-барокова архитектура бъде премахната и крайбрежието ни бъде освободено от отблъскващата бетонна джунгла, може и малко по малко хората да започнат да се връщат по нашите плажове. Иначе хората ще продължат да ходят в Гърция и Турция където и условията са по-добри и обслужването, а през последните години и цените са по-евтини от нашите.

104

Анонимен

преди 4 години

Хотелиерската мафия първо изгони българите, сега ще изгонят и чужденците. В България и без това традиционно идват най бедните туристи от Европа и Русия които не могат да си позволят да отидат на друго място. Много от тях идват и заради евтния алкохол.Богатите никога няма да дойдат на българското море при положение че на същото разстояние из средиземно море има какви ли не тихи и спокойни райски местенца по разни острови.

103

Анонимен

преди 4 години

Цялата работа каква е. Има едни пари дето трябва да се преперат. И ако се твърди че сезона е провален то тогава от къде са печалбите ...м? Още в началото когато реваха се очакваше такъв развой. На Българското черноморие и един турист да не дойде, пак ще е на печалба :).

102

Турист

преди 4 години

Кой е луд да ходи в хотели с ужасен сервиз и храна, на плажове осеяни с фасове и всякакви *** с липсващи тоалетни и душове, на море с цвят и мирис на фекалии, да плаща за услуги кадо чадър и шезлонг които в съседните Гърция и Турция са безплатни или срещу някаква консумация, да го рекетират за достъп до плажа с автомобил и да се чуди къде да паркира, да няма елементарно медицинско обслужване или да ти излиза златно ... списъкът е безкраен.

101

Фактите

преди 4 години

Абсолютни лъжи. В Албена всичко е празно и като капак входът на бариерата независимо колко време и за какво влизаш в комплекса е 25 лева. На Слънчев бряг отстъпките са вече 70% и пак няма никой. Дружба и Св.св. Константин и Елена стоят хора на шосето с табели и молят на няколко езика да посетите техния хотел. От Созопол на юг съвсем са се отчаяли и директно са хлопнали кепенците. Вземете се в ръце и не пишете глупости.

100

Сезон 2019

преди 4 години

В Гърция почиващите са около 30 млн.души на година.В Турция около 50 млн.души.В Бг-то колко милиона.Никой не ще в страната на Бай ***.Само заблудени туристи и бедняци в Черно море.

99

Анонимен

преди 4 години

Живея в САЩ, прибирам се един път в годината за 2 седмици. Водят ме турист посетил БГ. С мен идват още 2 семейства с който оставаме в СФ за 3-4 дни и от там ходихме до Тасос. Всички ни водят туристи, а всъщност не сме стъпили на бетономорието.И не съм само аз, всичките ми познати са така. Пак лъжат мажат и разпъват локуми ама хората знаят.

98

въх

преди 4 години

До АнонименМа вий хора ли ядети бря?!

97

Море бг

преди 4 години

Истината е,че имаме само хубави хотели по нашето "***" не мога да споря,само дето трябва да са разредени през 5.Всичко останало като услуга и т.н е плачевно.А дали Турция или Гърция сами виждате,че всеки българин с доходи над 800лв заплата ги предпочита и не им пречи да чакат по няколко часа и да се чувстват като бели хора и те.*** си я знаеме,депутати и мутри сами си вкараха авто гол.Догодина още спад на туристи в бг.

96

Диф Селяндур

преди 4 години

Аз предлагам идеална алтернатива на морето - селски туризъм. Предлагам и безплатни мероприятия като копане на лозето, вадене на картофи, ринене на тор от обора, доене на крави, клане на кокошки (изяждането се доплаща)

95

Цанко златния

преди 4 години

До предходния с големите сметки. Ей скъсан, сигурно си в панелката у Младост и носиш бурканите и ракията на плажа. Знам ва всичките , толкоз ти е заплатата. Българи при мен да ми почиват не взимам, само ядове и дребни сметки. Виж, аз само по силиконовата си мадама давам по 500 лв на ден ама е друга бира. Твойта жена сигурно смарди на запръжка и има мустак. Хайде , завий си краката че си изтинал

94

Паралиата

преди 4 години

Каратисти имали,ще дойдем,ако си паркирам жипа под чадъра.

93

АБВ

преди 4 години

Току що погледнах уеб камерите от Бургас, Китен, Лозенец и от Golden Ina в Слънчев бряг. Ами ако това е пълен плаж, аз съм от Марс! Свободните зони - около 50%, платените чадъри - около 10% заети. От години почти всичките ми поазнати ходят в Турция и Гърция. Не ги рекламирам, просто истината е такава.

92

popa ot razgrad

преди 4 години

напротив, ако се слушат климатолозите, след 100 години Златни Пясъци ще са като Шарм Ел Шейх...