12

Само питам

преди 4 години

Защо не търсите корените в гората?

11

Анонимен

преди 4 години

Днеса почнаха отдалеко да обработват населението за стратегията за детето. Естествено пак няма да им се получи, точно както и с истанбулската конвенция. Да видим кога ще им резнат грантовете за неефективна пропаганда.

10

родител

преди 4 години

Т.н. учителки все някой друг им е виновен. Те отговорност нито за придобиване на знания, нито за поведението на децата в училище категорично отказват да носят. И се питам, чий го дирят тогава в училище ?

9

Анонимен

преди 4 години

До БХКНе е хомофоб, а нормален човек! И се научи да слагаш запетаи, където трябва!

8

Анонимен

преди 4 години

Като тикат насила там всякакви "защитени" етноси, които крадат, бият и създават раздори, какво очакват?! Българчетата да мълчат и да търоят издевателствата им ли?

7

от 90 - те

преди 4 години

Клин клин избива.Като видя, че дете бие моето дете, смазвам от бой агресорът, после бия и бащата, който ми се дръви и всичко е 6!

6

БХК

преди 4 години

До Киро Х: и какво като деца от проблемни семейства се дават за осиновяване на семейства с нетрадиционна сексуалност?! Те не са ли хора?! Или може би, Вие сте хомофоб?

5

Киро Х

преди 4 години

Българи!!!: С подобни статии ви масажират за новата Стратегия за Детето, целейки да нормализират отнемането на етнически бъкгарчета от биологичните им родители-българи и даването им за осиновяване на п*дерасти и л*сбийки! Събудете се и подкрепете протеста в събота!!!!!!!!!! Защото горко ще плачете!

4

Ханибал

преди 4 години

Аз на моите синове съм казал да уважават всеки и да не се подиграват и закачат с никой. Но ако някой ги удари да отвърнат и да удрят там където другия много ще го заболи и няма да може да отвърне пак. С тия притчи за -"обърни и другата буза" и прости на тоя дето издевателства над теб- може да омайвате други. Те трябва да пораснат може,а не трети ***! Кой не му харесва да духа супата.

3

Додо

преди 4 години

Насилие в клас? Търсете корените в семейството==============Разбирай: ауу, колко лошо си възпитават децата българите, бързо, веднага от януари да приложим Стратегия за детето 2019-2030, за да можем да отнемаме българчетата от лошите им родители-българи и да ги даваме за осиновяване на хомосексуални семейства в Норвегия, Швеция и Дания.

2

Анонимен

преди 4 години

От 1.1.2020 социалните и частни фирми ще отнемат насилствено деца в риск след жалба по телефона от съседите,по подобие на Норвегия!

1

Баба Яга

преди 4 години

Мнооого написано, прочетох само няколко реда. Но! Преди да "учат децата си да се справят с гнева", болшинството родители трябва да се научат на същото. А те нямат такова желание...