15

Анонимен

преди 4 години

ПОЛК. КОСТАДИНОВ ДА ВЪРВИ ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ И ГОРУНЯ

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонименгеорги димитров

13

Ами така е..

преди 4 години

Тия и преди 9.09.44г. се избиваха като кучета, кой да води "бащина им дружина" от бандюги.Грабежите и насилието е било за тия начин на живот, като мутрите на БКП/БСП. НИЩО. НОВО ПОД НЕБЕТО НА КОМУНИЗМА И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА!!!!

12

анализатор

преди 4 години

Тоз със счупеният клюн,продукт на симеоновския инкубатор за умствени и хормонални сбърканяци с върха на агентурно оперативното си израстване-Операция История!Работил при чалгаря от Учин дол,участвувал в промиването на мозъците на поколения младежи и той ни учи на история.За преврат се иска мозък!а това ченгенце трябва да говори с оригинални архивни документи,ама знае ли къде са...По добре си ходи при сексуално неопределения Славчо

11

Вервайте

преди 4 години

"По думите му след 9 септември част от бившите партизани се чувстват недооценен, Тодор Живков се обгражда основно с хора от отряда "Чавдар" и между партизаните от различните отряди започва съперничество."----Всякакви аналогии с мутренските групировки са напълно, ама напълно случайни и преднамерени!

10

Анонимен

преди 4 години

Господа, този Горуня е бил върл сталинист, извършвал е жестоки репресии по времето на колективизацията срещу селяните и е смятал Тодор Живков за прекалено мек и либерален. Горуня е бил тъмночервен до мозъка на костите си, искал е в държавата да има култ към личността и явно се е борил за мястото на Тодор Живков. Така че правилно е очистен от по-трезвомислещите си съпартийци.

9

Анонимен

преди 4 години

България трябва да се изчисти от червените терористи!САМО ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДЪРЖАВА!

8

Българин

преди 4 години

Кара-вара червения полковник и само неговото си знае , червена агитация :((((((

7

Валентин Тодоров

преди 4 години

Историята не е само постижения,победи и гордост.Тя съшо е катастрофи,загуби и срам. Паметниците отразяват всичко това и не трябва да се пипат.Обяснителните табели са друго.Надпис от типа "Построен в прослава на армията окупаторка от взелите властта с нейна помощ национални предатели" ще стои добре по паметниците на Червената армия и ще е по-близо до историческата правда.

6

Анонимен

преди 4 години

Каква демокрация бе пич????Див капитализъм

5

Анонимен

преди 4 години

Червени убийци!Не знам защо още ги търпим. Егати демокрацията

4

Чочоолу

преди 4 години

До Анонимен: Видяхме я прехвалената ви демокрация -камък върху камък не оставихте в България след 1992 г. Продължавате да настройвате хората един срещу друг.Явно , това е тактиката на службите и такива ,като този полковник. Интересно ,защо не се обади, докато бяха живи наследниците на Гръбчев. Сега лесно се лъже.

3

оран гутанов

преди 4 години

Герберските терористи от около месец яко са нападнали сайта.Всички сайтове трябва да са производни на пиковците.-пик,пиш,моч и прочие.

2

Анонимен

преди 4 години

Съветските терористи.

1

Анонимен

преди 4 години

ЗНАЕМ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА *** КОИТО СА СЕ ИЗБИВАЛИ ЕДИН ДРУГ ЗВЕРСКИ. ТЕ СА ТЕРОРИСТИ И ЗАСЛУЖАВАТ СМЪРТ КАТО ТЕРОРИСТИ. ДЕМОКРАЦИЯТА ГИ ПОЖАЛИ ЗАЩОТО ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ ПРАВИ ОТ ХОРА, НЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ.