208

Така е ..

преди 4 години

Резултат от есенните избори: ГЕРБ , Слави , ДПС , БСП.

207

Пенсионер

преди 4 години

Кичка беше хубава пи.ка , за разлика от Слави .

206

Анонимен

преди 4 години

Кичка е човек с широк мироглед,и вижда нещата много правилно.За авторитетът и няма какво да се говори.Човек ерудиран,и с изключително хуманно мислене и поведение.

205

Ludoto Lenche

преди 4 години

...da prava e jenata ! Saglasna sam ! Na Balgaria I triabva smiana na sistemata a ne na vodeshtata partia !!! Slavi e porednia liberalen proekt !!! Neka da kaje ot kade idvat parite za partiata mu !!! V tova e "kliucha kam barakata " !!! Koi te finansira be Slavchio ??????????

204

До Сънчо

преди 4 години

Кой ти каза, че не гледаме БНТ? Аз пък твърдя, че най-качествената продукция откъм съдържание и предавания, че дори и новините измежду цялата бълвоч, с която ни засипват от бтв и нова, е в БНТ.

203

Анонимен

преди 4 години

Права е!!!

202

наблюдател

преди 4 години

Тодор Колев определено се изчерпа напоследък, но идеята му беше да даде добър пример и да порицае недъзите.Слави е един черноглед недъгав лош пример за обществото. Това донякъде беше вследствие на това че тези които поръчваха музиката искаха да изкарат капиталистическото общество виновно за недъзите на социализма.Това продължи твърде дълго и нанесе вреда на мозъчната дейност на този клоун.

201

Сънчо

преди 4 години

за разлика от бтв и слави, БНТ която не гледате, но за нея плащате

200

Mudyu

преди 4 години

и аз ръмжа, но никой не ме слуша, камоли да си купи билет. БиТиВи е частна телевизия, не е с държавни пари. Никъде не пиша, че е задължително да гледаш, слушаш или гласуваш за слави. Това важи и за азис, кондьо, софка, тита, мита, кичка, мичка и пичка

199

падаща звезда

преди 4 години

Ако Слави направи собствено предаване, което се финансира на стопански признак, ще види сам къде cepaт гладните. Тогава ще се убеди на собствен гръб в своите качества.Аз лично приветсвам решението му да състави собствена партия за да може да стане сам свидетел на това как ще угасне като падаща звезда.

198

1122

преди 4 години

Киче, я изпей Руфинка болна легнала, да те послуша Слави, а и сценарист четата. Има ли, к и ч е, сделка, започва, слушат те.. Камериерка та съм

197

pora

преди 4 години

Тая пък каква е? Коя я знае нея че и мнение ще изказва? Тая е никой! Слави поне прави нещо за разлика от тая дето дори не живее тука....

196

Anonimen

преди 4 години

Кичка много добре оплюва Слави, оплюването е нейната сила. Правила го е и друг път, отдава и се, и сега е перфектна, най-вероятно и е поръчано срещу нещо. Но ние не живеем като нея в лукс в Щатите или в Гърция, а живеем тука, в блатото, при и заедно със свинската чума. И имаме нужда от АЛТЕРНАТИВА. И страшното, е че борбата и със Слави е за това да бъдем лишени от каквато и да е алтернатива. И да си умрем в блатото. Затова колкото и лош да е Слави, тя е по-лошата от двамата.

195

Хахаха

преди 4 години

Кичке, марш обратно в 6ти клас! Кичка сигурно идва от КИЧ?

194

Анонимен

преди 4 години

"И ти си един от тези, които цапашетова настояще!" - Направо го уби с мотиката. Бесен *** сеещ чалга. Браво на Кичка.

193

Ванката

преди 4 години

Славчо, батьовото! Не "Няма такава държава", има я и трябва да я има!Твоите сценаристи са те подвели!Истината е, че в 1338 -та година от създаването на държавата ни сега можем да кажем: "Няма такава управа". Дано тази управа повече не тормози нашата държава, амин!

192

Анонимен

преди 4 години

Слави верно е плагиат.Шоуто му е старото "Как ще ги стигнем американците" - на ТодорКолев.

191

L.

преди 4 години

И какво й е на правописа на Кичка, че не разбрах?

190

Анонимен

преди 4 години

Премиера му става тясна държавата

189

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ под съд