27

dsdsdsbvsbv

преди 4 години

Този булевард не само трябва да се преасвалтира ами да се направи на една градска магистрала каквито има в цивилизованите страни. Той е единствения който има необходимата ширина за да постигне това. Трябва да се преустроят локалните, да се махне трамвая и да се замени с толеи които да вървят по новите локални. Трамваите са тесни-сутрин е блъсканица, шумни са и друго превозно средсто не може да мине върху релсите, така мястото се използва само от тях. Естакади на всяко кръстовище-ето магистрала

26

Анонимен

преди 4 години

Някой ще се облажи стабилно , веднъж от ремонта и още веднъж като продаде паветата. В нашия град махнаха здрави гранитни павета и ги замениха с някви циментови цветни *** и старите павета изчезнаха мистериозно и някой си напълни офшорката

25

От Красно село

преди 4 години

100% за асфалт. Живея в Красно село, почти до Стефан Тошев и чувам шума от Борис. Не знам тези, които са в непосредствена близост. Не знам какъв *** трябва да си за да си искаш паветата по толкова натоварено трасе. Освен това карам и колело, тичам..изключително прашно е. Карането с 200 е въпрос на контрол.

24

Анонимен

преди 4 години

Опаси София,са най-голямите тъпани.На някой му требат павета за къщата натъщатата и клакьорите са на линия.Тази настилка е най-тежката.Асвалта всяка зима ще се кърти и ще зеинат "кратери" като на луната.

23

Чистота

преди 4 години

Преди София е била най-чистият град в Европа, сега е на последно място. Просто се е чистело минимум по два пъти седмично. Ако сега всеки квартал си имаше служба по поддръжката, нещата щяха да са по-добри. Интересно как в днешни дни в други държави могат да се правят паветата по технология. Може и тук, но трябва да се плати както трябва, но общината не иска.

22

Спаси София са лъжци

преди 4 години

Тези от Спаси София правят подарък на Асфалтовата принцеса от Банкя. Що пари прибра от преасфалтиране, а от павета не се прави далавера.

21

Анонимен

преди 4 години

Категорично съм за асфалт, но с уговорката да се направят изкуствени неравности - т.нар. легнали полицаи, за да се контролира скоростта. Колкото до "Спаси София", не ми вдъхват много доверие, ама ако се справят с проблема павета, имат моето уважение.

20

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е да се сложи асфалт по Цар Борис 3. Адски шум, то не е шум, а грохот, огромни количества прах, а там е може би най-натоварената велоалея и много пешеходци има. Всичко това го дишат. Освен това паветата не се редят и са в трагично състояние. Крайно време е да се сложи асфалт.

19

До ХАХАХАХ

преди 4 години

Не, че това онова, ама той и сега продължава да си се вади - мини по пешеходните пътеки при Веслец и Бачо Киро и гледай по-внимателно. Не мадамите, а паважа! Ще забележиш поне 1 участък с видими следи от ремонт. Всъщност са повече, но за да ги откриеш, ще трябва да застанеш в средата на булеварда. Тях ги правиха ударно през пролетта след като най-накрая някой видя заформящите се дупки и разхвърляните наоколо павета. Иначе, миналата година зейна яма и около водоприемна шахта на ъгъла с Будапеща..

18

Не

преди 4 години

Защо започнахте да закачате неща, които не са мръднали от години, именно паветата. Павето е история, асфалта не.Живея в района и не ми е хрумнало да бъдат сменени с асфалт. Напоследък станахме много капризни.

17

ж.к."Лагера&quo

преди 4 години

Искам асфалт!

16

.

преди 4 години

Тия същите официално се обявиха против строежа на метрото в София. Нямало достатъчно хора и трафик в София за да се оправдае метрото в столицата.Смятайте.

15

Контра

преди 4 години

Може да се направи комбиниран вариант, както е в отсечката Горнобански път-Княжево. Само асфалт по цялата широчина на булеварда не е добре.

14

Анонимен

преди 4 години

ПАК НЕКОМПЕТЕНТНИЦИ СЕ ИЗКАЗВАТ ЗА ЩЯЛО И НЕШЯЛО ....ТА : СОФИЯ СИ ИМА И ДРУГА ВХОДНО-ИЗХОДНА АРТЕРИЯ ВЕЧЕ, А АСФАЛТИРАНЕТО НА БУЛЕВАРДА ЩЕ ГО НАПРАВИ ПИСТА ЗА ИЗЛИТАНЕ И ПРЕЗИМЯВАНЕ НА ВСИЧКО МИНАВАЩО ОТ ТАМ(да не визираме само перничани с "голфу").А НАСТИЛКАТА Е ЗЛЕ ЗАЩОТО ДОСТА ГОДИНИ НЕКАДЪРНИЦИ Я ПРЕПАВИРАТ. ТАМ , КЪДЕТО ПАВАЖА НЕ Е ПИПАН , ШОСЕТО Е ПО-ДОБРО И ОТ АСФАЛТ. ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ, ЧЕ САМАТА НАСТИЛКА ДЕЙСТВА КАТО ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА.

13

Анонимен

преди 4 години

Кой ги финансира тези от "Спаси София"?

12

тези са калинки

преди 4 години

Трябва да спасим София от самозванците "Спаси София"

11

Анонимен

преди 4 години

От 2007 в Горна Баня няма нито един танк:-)Всички ги изпратиха в Сливен

10

Наблюдател

преди 4 години

Интересно, какво търси снимка на будапещенския булевард "Андраши" над статията за софийския бул. "Цар Борис Трети"?

9

Анонимен

преди 4 години

Скорост не се контролира с павета!Светофари,лежащи полицаи пред всяка пешеходна пътека,камери и глоби,VI районно е там.....До паветата ли опря работата?

8

House M.D.

преди 4 години

А как танковете от Горна Баня ще идват да спасяват властта?