285

Анонимен

преди 4 години

До DeutschlandВ политиката не трябва да влизат хора родени преди 89-та. Преди тази година образованието по икономика е било на дъното.

284

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 317Има първа дама. Ако Радева не е първа дама тогава какъв е поста и.

283

Deutschland

преди 4 години

Ако се намерят достатъчно *** ,да вкарат тоз *** в парламента.Значи той е прав .Наистина няма такава държава Предния "спасител "Бареков поне имаше някакво ниво.Славчо е абсолютен Бай *** .Срам!!

282

Анонимен

преди 4 години

Таз коя беше и защо трябва да ме интересува мнението и?

281

Анонимен

преди 4 години

В България НЯМА такова нещо като първа дама! Набийте си го в журналистическите тикви най-сетне!

280

Анонимен

преди 4 години

Не си спомям някога Слави да се е гъбаркал с раздавача на порции в държавата доктор Ахмед Доган. Та само от този факт ставя ясно що за партия ще е партията на Трифонов.

279

Анонимен

преди 4 години

Имаме партия "ДА България" защо да нямаме партия "НЕ България" коята е съкратен вариант на "Няма такава държава"

278

Анонимен

преди 4 години

Е, разбира се, че за името му ще се хванат и ще го дъвчат сега една година. Като няма какво друго да кажат, да предложат - името на партията е проблем. Смешна картинка, обидното е, че тя раздава капацитет и стандарти за нещо! Обидното е, че ги търпим.

277

Анонимен

преди 4 години

"Лакеите на КОЙ" също е добро име за партията на Слави.

276

Анонимен

преди 4 години

Хубаво име на партията на Трифонов би било "Лакеи на задкулисието"

275

Анонимен

преди 4 години

По алаброса му ще го познаемеБаба каза че няма да се учуди ако сутринта вестниците напишат че Слави е скочил от прозореца на 18 етаж, а вечрта добавят че по собственно желание е скочил в стаята

274

Анонимен

преди 4 години

Радева макар и да не блести с някаква интелегентност и умствени възможности в случая с името на партията на Трифонов и съвършено права. Уж няма такава държава а пък правим големи напъни и заявки да я управляваме. Слави се подлъга по името на партията на зеления шоумен в Украйна "Слуги на народа" и реши и той както винаги да оригиналничи, но в неговия случай самото название провокира към нихилизъм и несериозно отношение на партията му към държавата.

273

време е да се лекува

преди 4 години

няколкото опипвания на простата му със среден докторски пръст най вероятно със висока степен на вероятност са му причинили желания за по-чести захождания на такива процедури което по достоверен начин обяснява желанието му да бъде забелязван от силните мъже в обчеството, като Плевеналиен Разцачената Чрния танкист, Лила Половата и други хормоналки

272

Анонимен

преди 4 години

До Чичо Уили 152А отношение на тошовците към народа до 1989 г. беше прекрасно, нали?

271

Анонимен

преди 4 години

дългият безкосен *** е болен от дълга болест.много състярено фаце вади, по лицето му висят скини, под очите сенките на показват че е завъдил лошокачествени камичета. Честите му изхихиквания, че в главата му се въдят репи и тикви, дано не са не са много и злокачествени.Той заслужава да живе спокоен, нормален и здравословен живот.Всеки негов фен се моли Слави да не се разболява от срамни оралноанални болести

270

Debo

преди 4 години

Наистина има ли друга такава пародия на държава??????!!!!!!Кое е обидното??? Истината ли???!!!!

269

Брей

преди 4 години

Всеки нормален човек го знае това...

268

Ани

преди 4 години

Щом и Деси и съзряла . . .Този не го гледам може би от 1993 г

267

бивш студент

преди 4 години

Щом от всички партии (барабар с президентската съпруга) започват да хранят Дългия темерут значи се страхуват, че няма да играят комбина с него. Това е причина да гласувам за неговият проект ако влезе в политиката... И какво като е чалгар? Важно е да работи за България, защото през последните 30 години ни унищожават!

266

Анонимен

преди 4 години

До Защо Слави?тази песен се изпълнява и от други певци и то много по хубаво! тоя не може да пее! никога няма да гласувам за човек, чието его е по голямо от хималаите!