11

СТАНИ ШЕФ

преди 4 години

тия всичките социолози са като врачките в една кабеларка , липсва им само импулсен телефон

10

Анонимен

преди 4 години

Управлението на Тиквата е мафиотско!

9

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ от години управляват с подкрепата на ДПС. Райчев къде е блял?

8

Анонимен

преди 4 години

И на кметските избори повечето хора няма да гласуват. Райчев създава ненужно напрежение.Собствениците на *** протестират, но никой не ги подкрепя. Както стана с козите, същото ще е и сега.Изтичането на данни- всяко чудо за 3 дена.

7

ай сиктир

преди 4 години

Хайде, хайде ДПС винаги са играли за себе си и, ако не са във властта без значение коя партия е водеща (преди червените, сега гербавите) те винаги са подкрепяли силния на деня така е и през всичките години на гербавото управление.

6

До Victimized

преди 4 години

Видя ли ГРОБ,вместо ГЕРБ ,разбирам че ,,другар" се е изказал.Едно и също непрекъснато и от един и същ автор.Да ти имам шуменските опорки другарю,смени плочата не никнейма !

5

Victimized

преди 4 години

До 3Да, помним я, и го видяхме съсела колко точно е близък и с бибитко, само дето не се разцелуваха по време не евро-изборите. Което идва да покаже, че правителството на Орешарски си беше един много добре обмислен план, който даде тласък и легитимност на Борисов 3. Доброто ченге-лошото ченге, контролирана опозиция до край. А вие скачайте да се биете кой червен кой не е, докато ви грабят като за последно.

4

Victimized

преди 4 години

ДПС са неписан коалиционен партньор на ГРОБ целия трети мандат на това правителство, че дори и предишния. Гласуват в перфектен синхрон, разпределят "балансирано" обществени поръчки и влияние. Другите са просто патерици, за да може раята да са "спокойни" и залъгани. Да ви имам политическите анализатори.

3

Димо

преди 4 години

Този ,като каже добър ден ,трябва да погледнеш има ли слънце на небето. ,,Кънчовци"!!!!!

2

Само истината

преди 4 години

ПОМНИМЕ ЦЕЛУВКАТА НА ОРЛОВ МОСТ МЕЖДУ ДПС И БСП ЧЕРВЕН КОМУНИСТ

1

Анонимен

преди 4 години

Абе Райчев ами ГЕРБ и ДПС не са се разделили вие говорите за сближаване.