23

Анонимен

преди 4 години

До по-зле ще ставаНе приемам гейове и всякакви други сексуални ненормалници, не приемам псевдинавлиди, като това нещо Мануела, търгуващи с общественото милосърдие, не приемам вегани, хипита и т.н. - това е положението, аз така мисля, това е моята позиция, не приемам , на обществото! Вашите измислени ревливи захаросани драматизирани истории не ме интересуват. И нека бъде ясно, това е бизнес, тези хора печелят милиони на ваш гръб, с измислените си каузи, борби и т.н

22

Тъпанар

преди 4 години

"Той е насочен към хора с различни увреждания, здравословни проблеми, полова идентичност, расова принадлежност"Хм! Много всестранно насочен проект! Хората с увреждания са дискриминирани наистина и това не е добре! Трябва да им се помага, ама наличието на думичките "полова идентичност" и "расова принадлежност", ме притесняват! Да не би да е поредното НПО за обслужване на гей, роми и други, скрито зад благородна кауза...

21

kirasirrav

преди 4 години

аз разбирам нещата така, тя отива нормално дали за лекарства, дали за работа и носи някакви документи, но получава недоверие, негативизъм и пр. тоест - обикновената БГ действителност; след като и писва от всичко това прави някакъв малък бунт (не е нещо необичайно), а ***, *** и др. са за подсилване на ситуацията, за повече цвят :)

20

шматка

преди 4 години

До до шматкаНяма как да не ми пука при положение че в училище разказват на децата че хомосексуализма е нещо нормално.Ако за теб е нещо нормално за мен не е нормално да представяш пред тинейджъри извратеноста за нещо естествено.Между другото останах с впечатлението че защитаваш хората с увреждания а не хомодружинките.Объркал съм се

19

До шматка

преди 4 години

На мен са ми подозрителни хора, които уж са против хомосексуалистите, а постоянно за тях си мислят. Ако наистина не си от тях, просто няма да ти пука за тях. И толкова.

18

шматка

преди 4 години

До ИХубаво наричаш хората с различно мнение тро.лове но защо.Аз не пиша срещу инвалидите защото никога не е късно да станеш такъв.Аз пиша срещу това че въпросната дама вкарва и хомосексуалистите в благородната си кауза.Как да го разбирам.Иска подкрепа и за тях ли.Сори но това не е моята песен.По този начин опорочава начинанието си а после ще излезе с изявлението че хората са студени т.н

17

Анонимен

преди 4 години

Вервайте ми, не е далеч времето, когато здрави хора, ще се осакатяват, че да не дразнят "различните" със стереотипи - висок, здрав, красив, умен и т.н.

16

Анонимен

преди 4 години

До И 14Тия, дето плюят по инвалидите, са 99% държавни чиновници, на държавна хранилка, живеят без грам полезност. Искат парите да са само за тях. Мислят си, че ако не плащат ТЕЛК, всички пари от хазната ще ги изсипят на тях. Страшна напа.ст са.

15

Анонимен

преди 4 години

Баща ми е с диабет, полиневропатия, прекаран исхемичен инсулт и оперирана простата.Смятайте как сам си ходи до здравната каса да си уреди ТЕЛК, сам си изкара безплатна винетка за колата и беше с над 60% инвалидност.Аз не бих могъл да се справя така!Наскоро получи втори инсулт и сега е прикован на легло.Едва говори.Така че инвалидност се дава не чак когато си парализиран или ти е отрязан поне единия крак, а при инвалидизиращи заболявания като инсулт, рак и други.

14

И

преди 4 години

Болният си е плащал здравните осигуровки, ама като се опре до това да си ги ползва, веднага се нареждат разни умници да му обясняват, как то пари няма. Що няма? шшшт. Да не разбере някой защо за болните в тази държава пари няма. А вместо това още едни умници ще се объркат, че от тях някой персонално взема, за да даде на други нещо незаслужено. Обидно си е, ама да не вземе сега някой пък и да се обиди. шшшт. И това не може, че тр-о-ловете дебнат.

13

Анонимен

преди 4 години

Нямате си представа колко е трудно да запишете дете с някакъв проблем в първи клас. Измислиха някакво приобщаващо образование, но то е само на хартия. Реално се чудят как да отстранят децата с увреждания и са способни на уникална жестокост. Учителите насърчават лошото отношение към тези деца и се правят на слепи и глухи, ако другите ученици го тормозят. Има и изключения, но са рядкост.

12

Обиждам ти се ...

преди 4 години

Здрав болен няма да носи ...

11

Анонимен

преди 4 години

ееей ама вие всичко знаете, че даже и диагнози поставятеПожелавам на всички многознайковци да разберат що е това невидими увреждания от първа ръка

10

Оф

преди 4 години

Имам заболяване, при което имунната ми система не разпознава нервната и я унищожава. Смъртоносно е. Нелечимо е. В момента не личи по нищо, че всъщност това се случва с мен, поради което и си търся тр-о-л, с който да си разменим "привилегиите". Т-р-олско здраве, за моята болест и "привилегии". Сега някой от т-р-о-овете да не вземе да се откаже ей, че то виждате ли, много е хубаво всичко. Цветя и песни и ей на, щом не ми личи, всичко е наред бе. Аман от тро-л-ове.

9

по-зле ще става

преди 4 години

Проектът ще си остане "на хартия". В Бг обществото не приема инвалидите и различните. Отхвърля ги, пренебрегва ги, не ги допуска до себе си. При всеки удобен случай намира начин да ги нарани и унижи, воден от комплекс за превъзходство. Българинът е с тежки комплекси, което води до различно третиране на уязвимите групи.

8

Анонимен

преди 4 години

Поредната НПО простотия. Невидими увреждания няма, инвалид е човек в безпомощно състояние, а не парадираща примадона сърдита на целия свят.

7

Анонимен

преди 4 години

Един да каже истината, че прайдофилията е тежко заболяване! Браво!

6

Анонимен

преди 4 години

Дежурните храчещи са на линия, както виждаме.

5

Анонимен

преди 4 години

Даже външно прилича на даун. Не е обидно просто такива са реалностите, в дивата природа е още по "обидно" там естествения подбор оставя най здравите само

4

Ха-ха

преди 4 години

И веганите!