19

До 17

преди 4 години

Ахаха, продължаваш да се излагаш! Май ти повечко филмчета си гледал, но и много легенди си чул! След полунощ викаш в метрото в Ню Йорк само тежко въоръжение влизат! А в Харлем само с бтр-и! Офф, какви глупости са ви втълпили в манипулируемите кратуни... Ти знаеш ли кво ще ти се случи, ако те засекат да влизаш с оръжие в метрото в Ню Йорк да се "браниш от черните и латино гангстери", бе? Пробвай!

18

Анонимен

преди 4 години

Във САЩ се води хибридна война, глобалистките елити срещу всички и дори срещу Тръмп САЩ вече не е държава, а инструмент за хибридна война срещу СК, Иран, Сирия Русия, Венецуела и кой ли не. Тръмп не му е лесно да се прави на чалнат само и само да не почне война някъде.

17

SS

преди 4 години

че какво ме засягат мен хамерикнанските проблеми и разстрели? И защо ни заниват с тях?! - Да си се стрелят колкото си щат - те са най-големите специалисти в това, даже се барат професионалисти... особено в Тексас. Туй там си е национален спорт...Обаче, аз повече съм се угрижил за градушките тук, а също и за българските прасета да не боледуват!

16

Анонимен

преди 4 години

До До 13Съветвам те да идеш Ню Йорк погледни накриво някой черен само една печка да те посочи с пръст и да викне този е расист и ще те разкъсат а полицията дори може и да позакъснее като и блокират патрулката. Точно така направи *** в Ню Йоркското метpо след полунощ без оръжие те полицаите не спят седят и чакан такива като теб Да не си гледал някой филм със супермен наскоро ?

15

Анонимен

преди 4 години

До ХахаНавсякъде по света има такива хора но въпросът е че не се зноят преди да се разкрият пред света.

14

Анонимен

преди 4 години

В България ако се промени закона и хората лесно могат да се сдобиват с оръжия и ние ще имаме по няколко престрелки на година. Сега хората се разправят с други често с ръкопашен бой понеже не носят в себи си огнестрелно оръжие.

13

До 13

преди 4 години

Мисля, че прекалено много разчиташ на въображението си! В Ню Йоркското метро викаш си те пребиват и няма полиция, няма никой! Чуваш ли се кво говориш?

12

Анонимен

преди 4 години

До До 9Във големия град без оръжие си никой има квартали и с оръжие не можеш да влезеш представи си само влизаш в Харлем изведнъж десет инженери изскачат и ти мятат един бой или в ню йорското метро, кой ще ги издири ? Ню Йорк е няколко милиона човека. В САЩ трябва да ходят с бронежилетки и оръжие.

11

Анонимен

преди 4 години

Нямала място,омразата! Абе тя няма,ама щом начело на държавата е самовлюбен нарцис с психически отклонения какво да кажем за поданиците и.

10

Цвента Цветан

преди 4 години

Всяка година едно и също. Тя е в корените на държавата ви, колкото и да не ви се иска.

9

До 9

преди 4 години

Викаш, това с гангстерите не е работа на полицията! Да раздадат и на децата оръжие тогава, да ходят да стрелят гангстерите! Направо твърдиш, че са в гражданска война...

8

до Sicht Punkt

преди 4 години

И защо да ограничават продажбата на оръжие? За да може всеки латино гангстер или афроамерикански такъв да безчинства безнаказано? Няма как да ограничиш обикновените американци да защитават собствеността си и живота си. А който е решил да убива невинни хора той винаги ще си намери оръжие.

7

Хаха

преди 4 години

Най-успокоителното е, че това не са терористи, а просто "наистина много болни хора" и се разследват като "престъпления от омраза", а не терористични актове! Така мисля, че всеки американец спи по-спокойно.

6

Sicht Punkt

преди 4 години

Лицемери! Той "пръска" само и единствено етническа омраза и социално разделение. Ако иска стрелбите да спрат, не трябва лицемерно да каже :"Това трябва да спре.", защото това всеки го иска, а трябва да създадат закон ограничаващ свободната продажба на оръжие. Както направиха в Нова Зеландия.

5

Анонимен

преди 4 години

САЩ е буре с барут скоро ще сърбат попарата на глобализма и ще пламне гражданска война. Да си бял ччоевк в САЩ е много тежко и от време на времe на някой му избиват чивиите.

4

rusnak

преди 4 години

Хехе, еваларка Дони, признай си що за болна нация сте!

3

Вчера

преди 4 години

по една ТВ, някакъв българин живеещ от години в САЩ каза, че там ежедневно се случват по около 300 престрелки като в тях загиват стотина човека. И така е от много време, не само през мандата на Тръмп. До големите медии стигат обаче само тези, в които има убити поне няколко човека. Може би това е час от американската мечта?

2

Бау

преди 4 години

Тръгвай си тогава, злобо ....

1

Ами

преди 4 години

Затова си избират и президент с психични проблеми!!!