21

Иван

преди 4 години

До Анонимен #1 - нямат шанс , братушките в тоя спорт водят две-три обиколки, те за друго не мислят и не приказват .....

20

смях

преди 4 години

След като прочетох коменар 4-ри и разбирасе му дадох + , се считам за недостоен да продължа изтънчената дискусия тук.

19

смях

преди 4 години

С нови ефки ще ги сцепваме от упор. Руснаци треперят от 8-те ни нови самолета модел 70-те. И само се молят Бойко и Плевнелиев да ги пожалят.

18

Анонимен

преди 4 години

До истинатаСАЩ първи се отказаха от договора и застрашиха световния мир,преди САЩ "първи" да се откажат от договора любимите ти руснаци напълниха Калининград и Крим с ядрени ракети.

17

така като гледам

преди 4 години

сащ искат само те да имат ядрени оръжия за да контролират всичката дрога по света

16

Анонимен

преди 4 години

Споко наще нови самальоти имат опция да пръскат за комари

15

Енгелс

преди 4 години

и кога, аджеба, Горбачов е бил президент на Русия

14

Антон

преди 4 години

АлкашитеРаположиха още през 2015 ракети Искандер в Кьонингсберг и дефакто се изплюха във лицето на Европа. По-късно обновиха и хранилището за "специални" боеприпаси в същата база. Това ако не ядрен шантаж, кое е?

13

бай Тошо

преди 4 години

Рейгън и Горбачов са един дол дренки и двамата роби на империята ФАЩ и нямат право да подписват договори със себе си.

12

Анонимен

преди 4 години

ФАЩ не може без останалия свят, а те могат без ФАЩ. Оръжията се правят за рекет, да не фалират за няколко месеца и от дрога да минат на човешко месо. Отделно там демокрация вече няма деградирали са в тирания. Тиранин го е страх от всичко, прави стени по граници, прави стени около офиса му (белия дом). Страх го е и от неговата шайка, някой да не го смени. Краварите имат 2 пътя, закриване или обратни стъпки през демокрация, към република, както са основани.

11

Анонимен

преди 4 години

САЩ искат монопол над ядрените оръжия и да навлязат във всички държави дето има петрол, поставят си техни правителства там те им дават петролните кладенци на концесии и петродолара фърчи нагоре. Бензина става 4 евро без ДДС, 30 трилиона дълг за да се плати Световния дъл е 160 трилиона. САЩ са живели нашоrроко колкото 1/4 от света. Ако всички почнат да живеят като САЩ ще ни трябват 4 планети за да се изхраним.

10

Въпрос

преди 4 години

Добре де а другите ядрени държави те не участват в договори а това са: Израел, Англия, Франция, Китай, Индия, Пакистан и Северна Корея. Ако има нови договори да са за всички. То белята и от една бомба става ще умрат стотици милиони невинни.

9

Анонимен

преди 4 години

До бай ТошоЩо не се сещам Горбачов да е бил президент на Русия?? :)Нищо, не се напъвай да не се поакаш.СЕСЕСЕРЕ, рушия, на кого му пука?Все една кочинa

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6целта на сащ е глобален конфликт с множество жертвиПо принцип това беше версията и преди 1989г, но дефакто така вкараха СЕСЕСЕРЕ в надпреварата във въоръжаването и го фалираха.Джуджин понеже е невероятен политик шахматист и мисли с по няколко хода напред се връзва на това и води рушията към разпад.

7

бай Тошо

преди 4 години

"...който президентите на САЩ и Русия Роналд Рейгън и Михаил Горбачов подписаха.."Що не се сещам Горбачов да е бил президент на Русия?? :)

6

Анонимен

преди 4 години

Тия си правят каквото искат, но видите ли другите не бивало да имат такива оръжия.

5

Анонимен

преди 4 години

целта на сащ е глобален конфликт с множество жертви,което да подтикне хората да поискат световно правителство и така ще се постигне глобална диктатура!

4

Ганиоо

преди 4 години

Защо си мислят, че света се върти само около тях. Има и други играчи по - опасни от тях. Само ни втълпяват по целнден Амарика и Русия.

3

Анонимен

преди 4 години

По време на ВСВ немците успяват да кацнат на Луната от тъмната страна там намират два отвора водещи към кухата Луна. Хитлер спешно нарежда да се произведат ядрени оръжия. Краварите са имали шпиони в екипа на Фау-2 и уcпяват да се доберат до ядрените оръжия първи и ги пускат над Хирошима за да видят дали Лунатяните ще се намесят Във Зона -51 по късно кацат 2 летящи чинии краварите ги пленяват и засекретяват.

2

истината

преди 4 години

САЩ първи се отказаха от договора и застрашиха световния мир,истината трябва да се казва а не да се изкривява,света никога не е бил в такава опасност дори и по време на студената война,САЩ са заплаха за човечеството.