9

Totenkopf

преди 4 години

Тия не ги мислете, практически държат 5% от икономиката на щатите. Това са огромни капитали и винаги ще бъдат приятели с Големия Брат. 3 собствени спътника имат, скоро ще изстрелят и 4-ти(военен). Това за глупаците, които си мислят, че са в "каменната ера"

8

АнонимеН

преди 4 години

СРАМ И РЕЗИЛ!ТЕЗИ ОЩЕ СА ВЪВ РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИЯ СТРОЙ!

7

Анонимен

преди 4 години

Накъде отива този свят? Съсипаха я тази държава!

6

Анонимен

преди 4 години

В 21 век да вярваш,че има бог е много туземско.Има едни племена в джунглите с лъкове и стрели стрелят по хеликоптерите,вероятно ги мислят за змейове.Изостанали не знаят нищо като животни са.Как ли би изглеждало човечеството на извънземни ако кацнат на земята и се молят на измислени богове?***!

5

Анонимен

преди 4 години

Всичко е от измислената религия.Преди около 2000 години измислил някой,че има бог и вече над 2000 години този бизнес продължава да лови заблудени.А при разкопки се откриват останки от хора от преди над 6000 години.Е по онова време ислям имало ли е?Еми нямало е естествено.Шаманството от древността се е превърнало в бизнес и ръководене на неуките чрез религия.Това си е форма на управление.Говорят ти глупости и ти трябва да им вярваш?Защо?Измислил някой нещо умрял и аз още да му вярвам?!Не вярвам!!

4

Анонимен

преди 4 години

Чаршафа бута малко гювеч на домашните си любимци с надеждата, че ще отърве съда в Хага заради разчленения журналист.

3

ай сиктир

преди 4 години

Честито следващия век ще имат право да поглеждат от време на време и през прозореца без придружител.

2

Х

преди 4 години

Сещам се когато идваха на Златни 80-теМъж с 4 жени и няколко слуги , доста деца вземаха цял етаж. При регистрация на рецепция само един паспорт.... всички от свитата в паспорта на мъжа. Имаше имена без снимки или някои жени с ниджаби. Ама тогава нямаше и тероризъм

1

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не са влезли в 20-ти век. Приемат нещо, което ще съществува само на хартия.