12

Pilot

преди 4 години

Само да попитам не е ли редно оня подлизуркото дето искат да го сложат на мястото на Цацата , какъв рейтинг има сред хората, тоест дали хората го искат и му вярват, защото за да се отървем от корупцията от там се започва !

11

Ай ай ай

преди 4 години

Яд ги детоБивол разкри Цецко и Цецка , майката на нацията.

10

Pilot

преди 4 години

Много ги притеснява накои, които са цял живот на 2000лв заплата и изведнъж теглили кредити за милиони и станали мастити бизнесмени от нищото . И как може този младеж да ги даде на тази недемократична медия Бивол ! Това и по живково време го нямаше , затова сме на 111 място по свобода на словото ! Иначе , няма апарт. гейт, тия в мин. на земеделието са ок , оня от КНОПИ Пламенчо и той е чист , ааа забравих Иванчева и тя е лоша та лоша, че се опита да спре торбаланите с бетона !

9

преди 4 години

Избoри, eлит, упрaвa.Шoк, пaрoдия, държaвa.Изхoд, бягcтвo, тeрминaл.Нaрoд,иcтoрия, финaл...

8

Апартамент с 2гаража

преди 4 години

През това време гербаджиите ликвитераха животните на хората от най-бедните райони в България.

7

Анонимен

преди 4 години

Казаха по новините Че тия искали да свалят " правителството"? И защо? Че то ще си падне по естествен път на изборите!-:) Няма мърдане този път!-:)

6

Анонимен

преди 4 години

Циркът продължава.Молим всички след антракта да заемат местата си.Следва най-интерсната част.Дресура на лъвове,слонове,канарчета и най-накрая фокусникът,които ще закрие представлението.Молим всички присъстващи дайте дразнят животните по време на представлението с пуканки,сладолед или вафли.Затаете дъх . Зад решетките на арената са вече лъвовете.Влиза и дресьора.Лампите загасват и прожекторите осветяват манежа.Пляс,пляс плющи камшика.

5

Анонимен

преди 4 години

Да искат политическо убежище във някое посолство. Тези от НАП да си носят последствията. Ако бяха американски хакери щяха ли да ги преследват с такъв патос ?

4

Анонимен

преди 4 години

То стана една. Шефката на НАП ОТ ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА СТАНАЛА БИЗНЕСМЕН.

3

Анонимен

преди 4 години

Не знам кой финансира Бивол, но знам, че единствено те и Боец застават срещу Пеевски. Всички други медии, вкл. и днес са си тихи и послушни калинки.

2

Анонимен

преди 4 години

Време е да се види кой ги финансира тия биволи

1

Анонимен

преди 4 години

Така става като скочиш на власта,ама този път народа е със Наско и ще ги съборим всички до един .