9

Pilot

преди 4 години

Тролчета молете се Генерала да не направи партия, че всичките физкултурници ще изтечат в канала ! Аман от необразовани торбалани и калинки в управлението, ако може да се каже,че изобщо нещо се управлява, защото според мен само се краде и набутва народа!

8

Анонимен

преди 4 години

Изследването е направено на Бузлуджа след доклада на *** . Нито е Галъп, нито е интернешънъл започват отново с предзиборниите трикове на Александър Райчев и голфаджията.

7

кънчовщина:)

преди 4 години

Тази стъкмистика я правят на голф игрището си помежду някой и друг удар със стика по топката.

6

знам

преди 4 години

Радев за пет пари работа не е свършил, а рейтинга му е висок по поръчка. Това е единствения президент - главнокомандваш в света, който е против въоражаването на армията на коята е главнокомандваш.Червеният ГАЛЪП пак скалъпи рейтинга на Радев.

5

От маалата

преди 4 години

*** много го аресвам тоз Бойко, бе! УмирГам за него, бе!Що *** настъпваш, ***? А? Ко? Сега плащат да умирГаме за Румен Радев и за Мая Манолова ли? Що не ми рече по-рано, ***?Алоооо, чуете ли бре? УмирГам за Радев и Манолова! Да *** не подминете къту дойдити да раздавате кИбапчетата, ей! Чуйте ли бре?

4

Анонимен

преди 4 години

Тия от Галъп имат ли 3,5 млн подписа, законна ли е тяхната дейност ? А колко е рейтинга на Галъп да си видят собствения рейтинг после да дават оценка на другите. Слави идва за да завре Галъп обратно в Черната дупка от която са изпълзели.

3

Галъп ли?

преди 4 години

Отново Кънчовците използват това име, за да пробутат уж-резултати от уж-изследване.Всъщност са влезли в ролята на инфлуенсъри, които се опитват да внушат на обществото неща, които са били формулирани предварително и им е било поръчано да ги разпространят. Срещу заплащане.

2

Анонимен

преди 4 години

Еми най-харесвани,защото само лаят ,знаейки че е абсурден , безпочвен и популистки лаят им ! Ако бяха управляващи действията им щяха да са обратнопропорционални на думите им сега !

1

НЕ Е ВЯРНО!

преди 4 години

Никой българин на възраст под 50 г., който е завършил поне средно образование с успех не по-нисък от "добър (4)" не харесва нито Радев, нито Манолова!Сред по-интелигентните хората с висше образование над 50 г. едва ли ще намерите повече от 3%, които да одобряват тези двамата. При това, одобрението е базирано на някакви очаквания за облаги в случай, че БСП стабилизира позициите си. Сред хората над 50 г. със средно и основно образование или без образование симпатизантите на тези двамата са повече