50

Механджийски

преди 4 години

На тоя тютюна тотално му е изсушил мозъка, затова явно дрънка небивалици...

49

Анонимен

преди 4 години

***

48

лелеее

преди 4 години

Слабаков знае ли,че Белгия не е толкова стабилна държава колкото изглежда,а дали е осведомен ,че Брюксел е главна мишена заради централата на НАТО,сигурно си мисли че Французите и Германците за глупави!?Слабаков замълчи и не се излагай повече моля!

47

Анонимен

преди 4 години

Лошото е ,че такива са лицето на България,представят ни,а си мислят че като се правят на простаци ,са много напред и никой не може да им държи сметка,без да осъзнават,че не излагат само себе си!

46

Селтак

преди 4 години

Не е лесно по-цял ден да ходиш пиян и напушен!

45

Стратег

преди 4 години

MВРО;))) Тумбак паша Каракачан... и Слабаков. Яко е, братя;))) ЕС по принцип е един изкуствен либерален съюз, но интересно е как тва ЕС се съвместява с патриотизма на ОП-то?:))) Ами, съвместява се: хапкане, пийкане и Мара Шепова, щот всичко останао е от другата страна на Дъгата, а жените са като Фиткова от Смолян;)))

44

Активист на БКП

преди 4 години

Братовчедът на Каракачанов със булка ,да не забравя,че влезе п политиката не по лични качества ,а с ходотайството на Каракачанов! Иначе щеше да рекламира матраци и да се излага по реалитипредаванията...

43

eve1

преди 4 години

Баща му беше възпитан и интелигентен човек а този е пълна противоположност-простоват и ***.Никакъв артист не е бил никога известен стана единствено заради баща си.

42

Анонимен

преди 4 години

До Хам ХумТой се къпе но цигарите смърдят и от къпан.

41

Анонимен

преди 4 години

Дъщеря му Йонка Слабакова не ходи на лекции а само на оргии в университета във Варна.

40

Хам Хум

преди 4 години

Човече къпеш ли се често?Парламента и съвета на министрите на ЕС има дубъл съответно в Страсбург и Люксембург поради стратегически причини,Леополд 'll и други причини,по -добре замълчи невежа!

39

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedТака поддържат форма. Иначе се заседяват, качват тегло. Здрав дух в здраво тяло.

38

Victimized

преди 4 години

Факт е, че няма по голяма глупост евродепутатите да трябва да хвърчат между три града за да се явяват на сесии. Не знам на кой бюрократичен гений му е дошла тази идея и не знам как европейските данъкоплатци не се притесняват от раздутите разноски които плащат на представителите си за да мъдрят абсолютно неадекватни закони, главно скопяващи свободата на словото на европейци и такива които гарантират още повече мигранти. Това им е основното занимание.....

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЖена му изневерява с други артисти и политици. Джанбаски имаше деца от 2 жени.

36

Арсений

преди 4 години

С тениските с калашников и чук и сърп ли ще сваля парламента в Страсбург:)))))))))))

35

Анонимен

преди 4 години

жена му е красавица, не ми е ясно как живее с този вмирисан нонстоп пушач/ алкохолик

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Ами то не само българите гласуват така. Това си е в човешката природа. Гласуват за най-устатите, които често са най-безполезни, а понякога и вредни.

33

Анонимен

преди 4 години

Единственото хубаво и весело нещо е банковата сметка, как рипа всеки месец. Хубаво е да я гледаш и проверяваш. Тази забава компенсира скуката. Народът е казал : "Който не скучае, не трябва да яде."

32

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНещо здраво ти е объркано в главата никаква обвързаност не те задължава с нищо ти не си роб на Германия да речем Такова мислене има само в робските общества като твоето.

31

Анонимен

преди 4 години

До Е"Плюите!"Плюем! Имаше един руски лаф - "Стреляй в грудь комуниста!".А иначе, във всеки парламент основната част от депутатите си клатят краката и ги държат за бройка.