48

Анонимен

преди 4 години

Ние ги хващаме, те ги пускат. Винаги органите правят грешки, с които да помогнат на строителя и съда да отмени решението. Органите правят своя пиар пред медиите, а съдът има всички факти да ги отмени след малко време.

47

Asd

преди 4 години

Смешна работа...

46

От кмета Бойко

преди 4 години

Бойко като кмет им издаде разрешителното...Още 50год. след "управлението" ББ на София и страната ще теглим и ще плащаме неговите батаци и престъпления

45

Анонимен

преди 4 години

Имало е "Златен тек" в джобовете на съдията.

44

Анонимен

преди 4 години

Небостъргачът Златен век, за съда е "Златен клек"

43

Анонимен

преди 4 години

Съдийката си уреди апартамент на ниски цени, следете имотния регистър

42

Анонимен

преди 4 години

Т. е. сградата на Артекс, без да влиза в категорията на сградите, за които се издава 10-годишен срок на строителство, е получила разрешение с десетгодишен срок. И пак ли ще разправят, че между раздадените на политици апартаменти и разрешенията за строеж няма връзка? Или цирка със спирането на строежа целеше само да отвлече вниманието от разсъждания за подобни зависимости?

41

Анонимен

преди 4 години

Защо моето дело в административния съд се точеше повече от половин години преди да го разгледа съда, а по делото на Артекс на втория месец вече има решение?

40

гошо тъпото

преди 4 години

А КАКВО СТАВА С ОКОЛО 10 -НА БЛОКА ПОСТРОЕНИ ОТ АРТЕКС В БОЯНА СРЕЩУ РЕЗИДЕНЦИЯТА ПО БУЛ. БЪЛГАРИЯ. СТОЯТ ЗАВЪРШЕНИ НО НИКОЙ НЕ СЕ НАСТАНЯВА. САМО ПИТАМ .........

39

Анонимен

преди 4 години

Някои хора така и не можаха да разберат, че претенциите им свършват на 3 метра от прозореца им. При това за същите 3 метра собственика отсреща има правото на същите претенции. Всичко останало е комунизъм и тероризъм.

38

АнонимеН

преди 4 години

ЧЕ КАК ИНАЧЕ!!!ТАМ СА АПАРТАМЕНТЧЕТАТА НА ЦВЕТАНОВ И НА ЦАЧЕВА НАЙ-МАЛКОТО ;D

37

Анонимен

преди 4 години

Бяха издавали разрешения и спирали проверки срещу Артекс и това трябваше да се прикрие с демонстрация на безкомпромисност срещу фирмата и показно спиране на строежа, което да убеди прос.тия българин, че с Артекс няма никакви нерегламентирани връзки. Още тогава са знаели какъв ще бъде резултата и че забраната ще падне в съда. Театъра трябваше да се разиграе за да може да се тушира гнева на хората и да спечелят малко време. Сега, след като нещата се уталожиха - всичко постарому.

36

Solar Power

преди 4 години

Това може да се случи само в България. Да ти дадат разрешително да строиш, ти да вкараш няколко милиона и после да ти го вземат :)Смешната държава България. Затова дори Турция с падането на лирата има по голям ръст от нас за тази година. Нищо добро не чака държавата ни с подобни управления....

35

Анонимен

преди 4 години

Но пък ни разказаха приказката за добрата червена шапчица Фандъкова и за лошия зъл вълк Артекс.

34

Анонимен

преди 4 години

След скандала с апартаментите ГЕРБ се опитаха да насочат недоволството на хората срещу Артекс. И вероятно в известна степен успяха, имайки предвид последните избори. Оказва се, че същите хора, които са издали разрешенията на фирмата, говореха че Артекс няма валидно разрешение, с което да строи сградата.

33

Това не е

преди 4 години

първия случай на такова съдебно решение и принципно разсъжденията са съвсем логични - строителството е продължителен процес и след като един път е издадено разрешение и започнало строителство инвеститора е направил разходи, които няма как да бъдат игнорирани въпреки формалностите с презаверяването строителството не може да бъде спряно без инвеститора да бъде обезщетен за вложените инвестиции и пропуснатите ползи.

32

ЧЕСТИТО

преди 4 години

НА НОВОДОМЦИТЕ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ И МАГИСТРАТИ =)АРТЕКСТ ДОКАЗАНО РАЗДАВА МНОГО ХУБАВИ АПАРТАМЕНТИ С ПРЕКРАСНИ ТЕРАСИ И ЛИЧНИ АСАНСЬОРИ НА ЗАСЛУЖИЛИ ДРУГАРИ!ДА СА ИМ ЧЕСТИТИ!

31

Жоро

преди 4 години

мноо ясно, то оставаше и да съборят построеното :)

30

Анонимен

преди 4 години

Едно време само фараоните мечтаели за безсмъртно величие. Днес всяко парвеню, забогатяло по мръснишки начин, може да си го позволи. Ликуй, народе!

29

Анонимен

преди 4 години

При ГРОБ е така. Хубавото е, че краят им е близо.