680

Анонимен

преди 4 години

Точно този Бай *** ли ще ни говори за морал, истина и чест? Този селски апаш, който пееше на ушетата на мутрите и друсаше кючеци. Чалга и простащина цели 19 години, опростачи цяло поколение! И той ако нямаше свобода на словото! Учиндолско алчно ***!

679

Крив и Кисел

преди 4 години

Диктатор съм в живота.диктатор ще съм и с Вас.Еднаж ме изберете,пък яжте се тогаз.

678

Анонимен

преди 4 години

Слави, защо седем осми..твоята фирма? То впрочем е едно и също само че в седем осми искаш да включиш екипът си като действащи в предаването..а ти не си канил ред колегията ли начело с Ивайло Вълчев и оня къдравия? Шоуто ви ще е същото само че в друга телевизия...и ако ми кажеш че е НОВА, дето е на братя Домусчиеви..и спирам да те глем от прасешлата мафиотска телевизия.Чуваш ли, Станиславе Тртифонезе?

677

Анонимен

преди 4 години

Сценаристите са му качествени хора, но разбира се, ще действа чрез други, непознати лица. И той ще се оцапа, иска - не иска, Алеко Константинов отдавна е прозрял истината за политиката.

676

Анонимен

преди 4 години

Една четвърт от коментиращите тук даже не са били родени когато Слави стартира с Шоуто си в БТВ преди 19 години, а да не казвам, че половината от коментиращите даже не помнят когато преди 26 години Слави влезе в КУ- КУ и започна кариерата си.Смешници, къде сте тръгнали, бе? )))

675

Анонимен

преди 4 години

do 723 Муахахаха... ако 19 години да водиш шоу не е справяне с Шоу??? Муахааххаха...И човека продължава с шоуто си от 15-ти септември, но откъде толкова акъл у теб да го прочетеш в статията.

674

Идеалист

преди 4 години

Много *** кукловоди имаме щом след т.н. Цар, Боко в съчетание с Цоко, опряха до Слави-Чалгаря, който 20 години от екрана на телевизиите им, мощно съдействаше за опростяването на народа. Чалга в съчетание с просташки вицове със сексуален привкус. Браво, гениално. От неговия референдум за 1 лев партийна субцидия се възползваха господарите му, да си купят партиите законно. Наистина, няма такава държава!

673

арменец .бг

преди 4 години

политиката е сериозно нещо плешивия славей с едно нищо и никакво шоу не можа да се справи па се захваща с политиката

672

Стамат

преди 4 години

Само едно е ясно: къде ще влезе този за вечни времена!

671

Анонимен

преди 4 години

до 714 Ей, човече чудех се кво да гледам тази вечер... концерта му на Васил Левски е жесток! Отивам си налея едно вино с мезето и се потапям в него!

670

Анонимен

преди 4 години

до 714 И ще продължава да е на екран след 15 септеври!Както каза на Сашо Диков в едно интервю косвено " Аз друго не мога да правя", когато даде за пример филмът "Жега" с Ал Пачино И Робърт де Ниро на масата в едно заведение, където Де Ниро дето го играе престъпник му казва, че друго не може да прави и Ал Пачино полцая му казва...то и аз не мога нищо друго да правя освен да заловявам ей такива като теб.

669

Анонимен

преди 4 години

Славчо ще оправи държавата, може би помните в началото неговите връзки с ВИС и СИК. Той и Бюреков щеше да управлява, ама отиде да си упражнява перфектния английски в Брюксел.

668

Анонимен

преди 4 години

До ФУТУРОЛОГ РAЗЯСНЕНИЕИзвинявам се аз тогава:)

667

Анонимен

преди 4 години

до 710 Ми точно по тази причина американците избраха милиардера бай Дончо, щото знаят че той не го прави за пари...Слави също....може да има същият ефект това обстоятелство че на Слави Трифонов не му е до пари, защото той има за 3 живота без да работи.

666

Анонимен

преди 4 години

19 години всеки ден на екран. Това е чудовишна упоритост и себеотдаденост и работохолизъм.И много хора си казват, че това да си водещ за един час на ден не било сложно...цървулягите си мислят че това е работа от 8 до 17 часа в офиса и си хващаш чантичката и се прибираш у вас. Не правят разлика между това да си на екран и да си никой в обществото всеки ден.А концерта му на Васил Левски пред 70 000 души беше най- великият концерт в Източна Европа! Западни специалисти го потвърждават.Велик си!

665

Анонимен

преди 4 години

До ФУТУРОЛОГИначе,си много прав,но прочети пак 699

664

Freddie Mercury

преди 4 години

The Show Must Go On, Slavi!

663

Анонимен

преди 4 години

До ФУТУРОЛОГПрочети пак:)

662

Анонимен

преди 4 години

Слави, прави това на което си способен най- добре- Да си Шоумен!Политиката както ти сам казваше преди време е *** работа. Мислиш ли че ония *** в парламента няма те опетнят името?Няма как да оправиш държавата. Народът един път повярва на Царя дето за 800 дни ...Вече не се връзва.И да влезеш в парламента с 5-6 % кво ще промениш с една шепа хора вътре в тоя парламент? Нищо. А да кажеш че го правиш за пари...ти си мулти милионер, а не като 90% от въшкарниците депутати.

661

Анонимен

преди 4 години

Ще влуза,а ти влез в първи клас:)))