70

Forever

преди 4 години

След като видяха германците колко завода се разрушиха и окрадоха,биха ли инвестирали тук?Не мисля че са толкова глупави,ние сме в графата консуматори,с тая голяма корупция,производителност не могат да очакват.

69

Анонимен

преди 4 години

когато ограмотяването стане признак на прогреса в България, тогава луната и слънцето ще се сблъскат

68

Анонимен

преди 4 години

До 80 пт 79Приемам критиката :) Аз самият съм инженер и е срам да объркам точно тази дума. Благодаря за поправката!

67

офтопик до 79

преди 4 години

По принцип сте прав! Може би сега е момента да разберете, че инжЕнер се пише с "Е", а не инжИнер, както сте написали. Мисля, че е време да се работи в посока ограмотяване на населението, защото то е в основата на прогреса.

66

Анонимен

преди 4 години

Аз лично не разбирам особената полза от завод в София, който ше плаща по 1000лв заплата на работниците и двойно на малцината инжинери, които ще надзирават работата. Звучи ми като голяма грешка, която германците биха направили, защото няма как да си намерят работници.Ако все пак много, ама много държим, сегае момента да използваме геопилитическата ситуация и да помолим американците за едно рамо покрай покупката на летящите бараки и враждата им с Ердоган.

65

Анонимен

преди 4 години

Има и друг вариант за знаме- хипопотам в блато , щото сме затънали до гуша , ама сме отворили голяма уста да се хвалим , че сме първенците на Европа

64

1

преди 4 години

след това изказване,на министера,трябва да си сменим флага,да стане като арменския флаг,един метър плат,и на него извезана 2 метра уста.

63

икономист

преди 4 години

До НЕМА СТРАШНОСоциалните услуги в нашата мила родина, са на кота нула.... Затова не виждам какъв е смисълът от създаването на агенция за измерване на тяхното качество(ако изобщо информацията ти е вярна). Просто трябва да се удвои размера на социалните помощи, и да се въведат ограничения в помощите за отглеждане на деца.... Може дори да се намали размерът им. В крайна сметка, този който е решил да отглежда деца, трябва да е готов да поеме съответните рискове и отговорности свързани с това!

62

Анонимен

преди 4 години

Гусин' Министър каже точно как превъзхождаме Турция в "...оперативни разходи, висококвалифицираната работна ръка и локациите...?

61

ЗзЗ

преди 4 години

С нищо не ги превъзхождаме. Ако такъв завод не се направи близо до Русе (за да дърпа реално подготвени хора и от България и от Букурещ (Румъния) или край Бургас за да може стоката да се товари директно на кораби, реално няма какво да им предложим. София не е опция. Завод на сред полето не става. Кремиковци го доказа.

60

НЕбългарин

преди 4 години

Превъзхождаме Турция с членството ни в ЕС, по-ниските оперативни разходи, висококвалифицираната работна ръка и локациите, които предлагаме", каза министърът.-Ко каза? Ко?От цялата приказка само членството в ЕС е вярно! След, като толкова много превъзхождаме интересен е факта, че днес в Турция близо 10 марки произвеждат коли, а в България нула! Що така бе министре?

59

Аз

преди 4 години

Стари са ви новините. Още преди месец VW избраха Турция.

58

Фоя!

преди 4 години

"...Превъзхождаме Турция с членството ни в ЕС, по-ниските оперативни разходи, висококвалифицираната работна ръка и локациите, които предлагаме", каза министърът.Висококвалифицираната работна ръка, гусин министре, насочва висококвалифицираните си крака към терминал 2 и отива да работи на запад. И какво предлагаме? Високообразовани и квалифицирани шведи?

57

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ще се "борим" до местните избори. Като минат изборите всичко ще лъсне - заводът ще се строи в Измир. Дотогава обаче герберските глашатаи и слугинските медии ще поддържат заблудата у българите.

56

Смешник

преди 4 години

Няма роби за морето вие искате в машиносреоенето да намерите 5к, макар че явно има доста журналисти който нищо не правят щом едно и също се дъфче 10 месеца

55

Анонимен

преди 4 години

няма проблемдадохме 3 милиарда на краварите и те ще отворят 4000 работни места благодарение на бедните българиайде целувайте ръкая на банкянското комунестче

54

Тц тц тц

преди 4 години

Ами и ние даваме толко пари само, че за 8 ненужни пеникийки Ф16. Със същите пари и ние можем да направим поне 2000 работни места, ама Бойко Борисов е коремпето американско и ние богатите ще направим 2000 американски работни места!

53

Анонимен

преди 4 години

Защо не си направят завода в Германия ?Единственото което ги итересува е робски я труд

52

Waffen SS

преди 4 години

""5 000 работни места, инвестиция за 1,4 млрд. евро: Борбата за VWСтраната ни превъзхожда Турция по много показатели""Има някои показатели, по които ги превъзхождаме,а именно липса на трудова дисциплина,мрънкане,претенции,мързел и традиционната българска поговорка от типа:"Колкото и малко да ми плащат,не могат да ми платят толкова малко,колкото им работя"

51

Сата Н

преди 4 години

Не се плюем сами.Тонът се задава от руските хибридни ***.