13

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Това е ясно от 1989-а насам. Даже и отпреди това. Май още от 1944-асе почна. Ама май и преди това имаше ... Каот се замисля, при "царете от новата България", пак беше същото ... Май се оказа, че от "турско" насам е така.

12

Анонимен

преди 4 години

"В резултат в онлайн пространството изтекоха лични данни на милиони български граждани."Засега изкачат само ЕГНта и адреси. Щеше да е голям фарс, ако вече не бяха навсякъде. Обаждалиу са ми се, разни брокери, на личния номер, да ме питат за имоти. На въпроса "Кой си ти и откъде ми взе номера?", получавам "Ами те данните ги има в нета" ... А аз съм си давал адреса само на доставчика на нета, на тел.оператора, на банката и на институциите(както е по закон).

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Пълзящияг евроатлантически фашизъм започва да придобива застрашителни размери. След случаите "Иванчева" и "Иван Тодоров" вече е ясно, че няма нито един нормален човек в Тикволандия, който да е застрахован срещу съдебно-прокурорски произвол по политическа поръчка.

10

Анонимен

преди 4 години

А за кво е задържан? Че е летял с търкишеърлайн ли?

9

баба мара

преди 4 години

наи строго наказание за този терорист съборил държавата и за него и заостаналите юнаци

8

Анонимен

преди 4 години

До gfgsgПлащаме, защото в края на деня, ние сме виновни. Ние избираме политиците, ние ги оставяме на власт. Ние сме тези, които не показват достатъчно резистентност към подобни неща. Дори и българскта власт, ще работи за хората, ако й е ясно, че не минават глупсотите... Ама минават и това е проблема. Тази глоба е толкова за теб, колкото и за мен, защото не сме си свършили работата, като граждани.

7

Анонимен

преди 4 години

Доброволно идва от чужбина, да си получи обвинението ... богаташ, който ев бил в чужбина. Единственият човек, кото може, спокойно да си изчака някъде, откъдето няма да го екстрадират, за да мине всякаква давност - НО ПАК Е ЗАДЪРЖАН ЗА 72 ЧАСА!Защо? Някой не се ли сети, че ако се криеше, щеше да се скрие. Че хора, като него имат армия от адвокати и съветници, и че винаги, може да си "въртят далаверите", без да се налага, да са "на свобода" ...

6

Анонимен

преди 4 години

Така е при Триумвирата на Дебелите Пра сета.

5

Анонимен

преди 4 години

БСП ПРИ КТБ!

4

Пипи

преди 4 години

Да се готви чистачката на фирмата за арест. Също и водопроводчика, който е поправял чешма в офиса.

3

gfgsg

преди 4 години

Само да не стане накрая и той да съди България в Страсбург?! Че пак ние - данъкоплатците ще плащаме обезщетенията!

2

АнонимеН

преди 4 години

ЗАРАДИ БОРИСОВ ПЛАТИХМЕ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА НЕУСТОЙКА НА АТОМСТРОЙ КОЯТО НИ ОСЪДИ В СТРАСБУРГ ЗА ТОВА, ЧЕ Е РАЗТРОГНАЛ ПОДПИСАН ДОГОВОР!НА БОРИСОВ ИЗОБЩО НЕ МУ ПУКА И 10 МИЛИОНА ДА ПЛАТИМ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА ТАД ГРУП ВАЖНОТО Е СЛУЧАЯ ДА СЕ ЗАБРАВИ А ПОЛИЦИЯТА ДА СИ ИЗМИЕ РЪЦЕТЕ, ЧЕ Е ХВАНАЛА ИЗВЪРШИТЕЛЯ :D

1

Анонимен

преди 4 години

Крадливата Шайка от некадърни герберасти, отново демонстрира, че в Територията няма закони и че може да се разправи със всеки.