54

Анонимен

преди 4 години

Какви точно данни са ни изтекли? НАП ни казва, но след като утихне скандала, за да не яде главната Мутра сопите.

53

Анонимен

преди 4 години

Да, ще ги сменя, но след като ЕГН-то ми, трите ми имена, адрес, месторабота, осигурителната и трудовата ми история са публични.......Тук трябват реформи, най-малкото оставки...

52

Шопо

преди 4 години

Говорителчето им е един ентелегент...

51

Анонимен

преди 4 години

г.рберастки жалки смешници от така наречените нап

50

Анонимен

преди 4 години

Ейй голяма драма :D Народа е много уплашен да не му вземат нещата. Най-бедните реват най-много...

49

Анонимен

преди 4 години

АЛОУ, АБЕ КАКВО ГИ ИНТЕРЕСУВАТЕ ВИЕ ХРАНТУТНИЦИТЕ БЕ, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ,Ч Е КАТО ВИСНЕТЕ ПО ГИШЕТАТА ИМ, СЕ ОТНАСЯТ С ВАС КАТО С ПАРЦАЛИ? НЕ СТЕ КЛИЕНТИ, А ГРАЖДАНИ ЗА ТЯХ, НЕЩО КАТО ПАЦИЕНТИ! НИТО ЩЕ ПОНЕСЕ НЯКОЙ ОТГОВОРНОСТ..

48

Анонимен

преди 4 години

егати успокоителите...нагли..лъжат, таяханта мама!

47

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 50Последните 5 - 10 години. Така го смятай. Защото и мен ме има там а не съм подавал от 7 години, защото няма какво. И да не ми обяснява как няма нищо страшно. Ще плащатеееее!

46

7

преди 4 години

И каква полза, не е ли доста късно?

45

Анонимен

преди 4 години

Ако иска НАП може да го сподели и след години, а може и никога. Толкова дса некадърни ши безсрамни, че за една камара време не можаха да заявят ясно и точно кой от редиците им е виновент за теча, защо е имало такъв теч, какви са последиците за виновните.

44

Анонимен

преди 4 години

Няма такава смешна държава.

43

До 45

преди 4 години

Недей ми определя от какво имам понятие. Ако тази база данни е била защитена грамотно, при неоторизиран достъп нямаш права да гледаш съдържание. Това е все едно да влезеш в линукс с Live CD и да можеш да редактираш бази и системни файлове. Ще стане, ама знаеш ли кога. Естествено, че базата има всички видове данни. Просто администраторите на държавна службица разчитат да не ги закача никой. Но иначе да направят "server hardening" не се и сещат.

42

Счети

преди 4 години

Вие какво очаквате ? Професията на човека е В.О. или с други думи пропагандатор. Той ви казва на какво трябва да вярвате, а не как стоят нещата реално. Ако търсите истината определено няма да я намерите в негови думи. Има доста информация по въпроса, ако човек знае къде да я търси ! Ако нямате желание, тогава чакайте да ви кажат какво ви е откраднато още няколко месеца.

41

Дидо

преди 4 години

БиволЪ пусна приложение за справка пради НАП, че и показваше какво е изтекло. А държавната институция се бави месеци наред. Може би искат да забравим? Ама няма да стане!

40

Загрижен

преди 4 години

В други медии излязоха стряскащи данни за съществуващите папки, закоността на съставянето им. Цитират са имена на политици и заформени специални таблици за тях. Защо всичко това се премълчава и не се търси отговорност на НАП. Май хака беше да се покаже блатото, но на всичко това удобно не се обръща никакво внимание и офцете просто си блеят.

39

Анонимен

преди 4 години

Какво значи подаване на данъчни декларации през последните години - кои точно години?

38

Б.Б. 2

преди 4 години

... Кво мрънкате само ?!?! ... Ще се оправят нещата .... Ама .... друг път ! ....... Важното е , че ние ВИ "оправяме" вече доста години ........ А освен вас - оправихме си много добре и банковите сметки ... Ама в ......... Швейцарски банки ! ... Тук нещо не е много сигурно положението :) ;) :) ... Пример : КТБ ........ Хубаво е да има й "ДЕМОКРАЦИЯ" ... ВИЕ СИ МРЪНКАТЕ И СИ ПРИКАЗВАТЕ ... А аз и още няколко СОЛИДНИ И ВИСОКОПОСТАВЕНИ МУТРИ СИ ПРАВИМ КАКВОТО ИСКАМЕ И РЕШАВАМЕ СЪДБАТА ВИ !!! ......

37

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 35Не. Прокуратурата обяви, че на компютър на хакера са открити файлове и с друга открадната информация. Сред тях имало акаунти и пароли(500 000 ли казаха) на български мейл провайдър- неуточнено кой.Та затова призовават за смяна на пароли за мейлове. Не е заради данните на НАП.

36

Б.Б.

преди 4 години

Няма проблеми , бе ! Всичко е точно ! ... Какви са тия "НАП" ... "МАП" ... НекВи Хакери ... "Африканска чума" по свинете ... То .... Няма проблеми за тия работи !!! ... Другото е важното - ВИЖТЕ КАКВИ МАГИСТРАЛИ ВИ СТРОЯ ! ... ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ ! ... ТОЛКОВА ДОБРИ , ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ОТКРИТИ И ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ... РЕМОНТИРАТ ! ... ВИЖТЕ КАКВИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ВИ ДАВАМ ... ПО 350 ЕВРО - ЗАПЛАТА ... ИЛИ 100 ЕВРО - ПЕНСИЯ ... Ама НЕ на седмица ... А на месец ... КВО МРЪНКАТЕ САМО ?!?! ... ?!?!

35

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Нямаш грам понятие. Не коментирай поне да не се излагаш. Няма как база да е само мета данни. Нали се сещаш, че трябва операторите да виждат данните? Как ще се правят анализи без данни? Как ще се извади списък на всички с оборот над Х? Хора с повече от един договор? Служители на фирма Х? Нито търсене, нито нищо не би работило.Винаги базата данни съдържа всички данни в пълния вид. Вече достъпът и контролът кой какво прави са друга тема.