30

Анонимен

преди 4 години

До V 23Зил-131 е гола вода, става само да го караш празен до гората, после слиза по нанадолнището с малко дърва.А по онова време руснаците са имали някаква имитация на камион с дървена кабинка, който е возил по-малко полезен товар, отколкото е тежал самият той.

29

V

преди 4 години

Десанта в Нормандия е единствената истинска победа на американците .Само с това те допренасят за победата .Ангажират много немски части и изтребители .СССР вече има въздушно превъзходство .Това показва и колко по добри конструктори са руснаците .А и индустриалци .И те правят грешки нооо як 9 е много по мултифункционален и успяват да го правят в големи количества .Така той им измива очите от ил 2 .Самолет който води да много жертви при руснаците заради Илюшин и пренебрегнатия много по добър п 2 .

28

Shark

преди 4 години

Още тогава французите не са можели да правят коли. Това си е били чист дефект, с който сега опитват да се изкарат герои. Защо досега това не е казано. Ясно е защо, защото сега е измислено

27

Анонимен

преди 4 години

До V 23Спри боярищника, ставаш за смях.

26

Обяснявам ситуацията

преди 4 години

Някой хора ги пазят валкирии, други хора ги пазят коне, трети хора ги пази Балдир, четвърти некви великани, пети някви свободни, а мене кой да ме пази - едно котенце ама като казвам котенце не сте виждали нито едно такова в тая галактика, един с една много злобна щанга и един дето е много силен .... Сега понеже видяха, колко неравностойни са силите са си решили да помагат кой кога трябва, но с котенцето шега не бива да знаете ...

25

Анонимен

преди 4 години

Десанта във Нормандия е измислен от Сталин, Чърчил е ходил при Сталин да го моли за помoщ. Сталин му казва къде и какво да направи в Нормандия Чърчил му обещава да си поделят Европа само и само плана на Сталин за десанта в Нормандия да успее. Чърчил толкова е вярвал ва Сталин дори успява да уговори и САЩ да се включат.

24

V

преди 4 години

Бомбардировките са станали ефективни чак след като червената армия превзема Румънските петролни полета и вермахта няма гориво .Преди това луфтвафе се справя .Стратегията с големи и тромави самолети не е била добра .ВВС на САЩ дават най много жертви във войната от всички родове войски.Добро речение е било да не се разчита на вишуту кетапостроене което пък е било грешка на германците .Командирите на поделения сами си обучават хората бързо и качествено .Големите германски асове са сваляни поради не

23

В един есенен ден...

преди 4 години

По шосето ... колко мъдро и колко военно звучи ... Един есенен ден по шосето ... Какво държиш в ръката си? ***. Остави го веднага на мястото му ... Толкова много ли искам, ама вярно ли? Много съм бил искал ... Свободата си и живота си ... Ами вие ако сте на моето място ааааа? Дали пък няма да правите същото като мен ... Да си спасите живота по всякакъв начин ....

22

V

преди 4 години

Военните камиони трябва да имат друг вид шаси и да защитават по голяма част от тялото на седнал войник ;) две оси от зад с блокировка като зил 131 ,но с по дълга база от него .И най важното друго шаси ;)

21

Грам не ми дреме

преди 4 години

Моята врата е за едно друго място ... оправяйте се както можете и рано или късно някой ще сбърка и едната от двете страни ще падне ... аз съм си отпуска аз съм на разходка ... а вие не сте никъде ...

20

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияДрънкаш колкото да не заспиш, Германия не обявава война на САЩ никога. САЩ сами си взривиха Пърл Харбър като видяха че Русия ще наделее за да застанан на страната на Русия След войната дори помагаха на Германия да се възстанови ти ако си във война с Германия и са те нападнали защо ще им финансово после САЩ с плана Маршал изправи Германия после на крака Немците сега щяха да живеят във кирпичени къщи или Русия щеше да ги избие до последния немец.

19

Bad Company

преди 4 години

До привет от ГерманияИ си прав, и не си. Десанта в Нормандия без съмнение е нещо уникално , но не това накланя везните във ВСВ. Решаващото е доставките по "ленд-лиз" за СССР и тоталните бомбардировки от страна на съюзниците които унищожават немската военна индустрия. Язък за десетките хиляди моряци от конвоите издавени от немските подводници и пилотите свалени от немската ПВО. Ако знаеха какво е сега Русия никога не биха се жертвали.

18

Разбирате ме грешно

преди 4 години

Триста пъти сте се опитвали да ме убиете, триста пъти не стана номера ... сто пъти искате да правите преврат на стария и да вкарате някви дето нито им е мястото там, нито изобщо можете да сте там ... Избрали сте си война дето няма как да спечелите ... та предлагам ви да се предадете без време преди ония да стигнат физически, далечко са ама ще могат ...

17

Веселба

преди 4 години

От класа ....

16

Затишие пред буря...

преди 4 години

Какво ли ще си каже стария като разбере, че Слейпнир сивия някой му го е задигнал ...

15

do 19

преди 4 години

пич колко са общо танковете на съюзниците и на руснаците и на германците? ако ги е нямало *** сега ти и родата ти щяхте да сте *** :)

14

do привет от германи

преди 4 години

я кажи как нито един бункер не е имало там където е бил десанта? имало е 3 землянки с 3 картечници и толкова много са загинали :) я кажи къде са им танковете на съюзниците по време на десанта? Айде като знаеш историята разкажи я докрай не само части ! А до другите укрепителни линии от ПСВ всички знаем за тяхната ефективност във ВСВ :) Я разкажи за страховитата крепост в алпите дето са пратили 100 000 войника да я превземат а е било плевня :)

13

Bad Company

преди 4 години

Руските неблагодарници трябва във всеки един град да сложат на пиедестал по един камион "Студебейкър" а не на Т 34. С негодните ЗиС 5 щяха да слечелят войната на Уткин ден.

12

До 13

преди 4 години

Майката им на съюзниците! Кукли на конци, водени за носа от банкерите. Каквито са и руснаците бай дъ уей. Каквото каже Нетаняху или баш равина, това правят.

11

юбералес

преди 4 години

Те щото ''нацистите'' не разбират от коли.