44

Анонимен

преди 4 години

Ако министър-председателя и кликата около него ако бяха хора с мозък щяха да се опитат да помогнат на останалите да се развиват в БългарияВместо това тука се шири простотия, шуробаджанащина и мутреене, хората с мозък са втора ръка хора

43

Анонимен

преди 4 години

Въпрос на поносимост. Някои са свикнали с миризмата на ***, други не искат да свикнат и напускат. И не става само да я поизмажат, трябва и да се изрине!

42

До 10

преди 4 години

Не всеки. Който оставя в България ...има мозък !Напротив !По-добре ,да емигрира !!

41

Анонимен

преди 4 години

И кво да очакваш от държава, управлявана от Кофопомпаджия с основно образование, който за 10 години във властта не можа да научи дори един английски.

40

Анонимен

преди 4 години

До толерантенАко по ти харесва, свободен си да заминеш за Венецуела, куба или Северна корея.Или русия.Ама нещо няма много желаещи.по-скоро руснаците се довличат с хиляди насам.

39

Анонимен

преди 4 години

Ако Унгария и Хърватия губят битката,то при нас положението е ________________

38

толерантен

преди 4 години

Еми, то поначало, "свобода", "демокрация", "толерантност", "европейска и евро-атлантическа солидарност"... се оказаха съвременните еквиваленти на едновремешните шарени стъкълца, с които са лъжели *** и индианци да ги заробват, да им вземат златото, земята, децата, живота... всичко.

37

az

преди 4 години

Какви мозъци бе. Стига разправяхте смехории. Изтичане на киртaци е това. Модерни прoститутки, дето за петстотин лева отгоре са се юрнали да си продават гъзa. Така и не разбраха, че киртакa си е киртaк на всякъде. Освен да чистят *** за друго не стават.

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен38Абе не знам, кой търка билетчета, ама вчера джакпота в Италия беше 180 милиона. Не са събрани от търкаи в българия, а от такива като тебе.

35

мери

преди 4 години

Имам пари, мъж, деца, стабилна професия, и за ваше сведение не желая лошо на никого, вкл. и на вас, но някои явно обичат да плюят и да обиждат, а вие си стойте там, където сте, и се радвайте на живота........

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен38А ти изми ли чиниите за днес?прибра ли се в квартирката с куфара под леглото?

33

Анонимен

преди 4 години

До Ужас бгА от какви трябва да се управлява?От такива като тебе ли?Ти какъв си?

32

Българин

преди 4 години

Затова затваряме границите и готово. Само това е спасението за България.

31

Ужас бг

преди 4 години

По някои от коментарите може да разберете защо държавата се управлява от учители по физическо, пожарникари, "програмисти", манекенки и тн, пълна деградация.

30

мери

преди 4 години

Не ми е ясно защо толкова много някои се гордеят, че са отишли наготово в уредените страни, като че ли те са учавствували в тяхното устройство, а освен това според повечето икономисти внесените от тях пари дори пречат на нормалното развитие на страната, това са готови отгледани хора, които само се вземали, така че по-кротко с плюенето, не знаете какво ви очаква в бъдеще.......

29

Анонимен

преди 4 години

купихте ли си дневната дажба от билетчета за търкане , чух че имало промоции , вземи 3 плати 2 :)

28

НАПИШИ КОМЕНТАР

преди 4 години

Тук съм само за да се посмея на коментарите.

27

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !Ми размножавай се и ти бе, кой ти пречи.Ялов ли си или импотентен?

26

Joko

преди 4 години

В книгата "Обикновен фашизъм" Ж.Же.лев каза (цитирам по памет): кажете ми една държава която е управлявана от комунисти и тя е прокопсала. В момента у нас продължават да ни управляват "бивши" комунисти !

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен33То няма деца. Кого ще обучават тези учители?ми помисли ти за тези неща бе - колко деца имаш.