49

Анонимен

преди 4 години

Ни в клин, ни в ръкав Радев включи освен самолетната сделка,масовата бедност,парите на народа и т.н. Забрави да добави африканската чума,сделката за Фолксваген,избора на Борис Джонсън, фестивала на Рожен и маратонките на Путин.Ех,Христов... тези 80% много натежаха на ексшефа ти!

48

Анонимен

преди 4 години

Направи впечатление, че г-н Президента не се владее и едва се удържаше.Горкият, думите така ги цедеше, че се усещаше свистене през зъбите.Жалка картинка,каква беше тази злоба?

47

Анонимен

преди 4 години

Елементарно. Трябва просто да наречем нещата с истинските им имена. Васалните държави трябва не само да бъдат послушни, но и да плащат данък на богатите и силни покровители отвреме-навреме. Президентът толкова ли не ги разбира тези неща?. Това е Триумф на безродните атлантиците в България, за които най-важното е да се харесат - точно както *** правеха с СССР. Само че СССР раздаваше помощи като "изоглавен" и затова приключи безславно.

46

Анонимен

преди 4 години

До nekoi siС това Радев доказа , че вица за казана на Българите в ада е верен.

45

Анонимен

преди 4 години

Президента за пореден път доказа , че е истински комунист.

44

Bad Company

преди 4 години

Радко Решетников ритуално се самоуби. Айде помислете си , след тази издънка как ще бъде приет на запад. Просто................никак.

43

Bad Company

преди 4 години

До До bad company 62Не съм "голям разбирач" на танкове. Ако зависеше от мен........Ейбрамс или Меркава.

42

Анонимен

преди 4 години

Това е абсолютен циничен популизъм на Радев, след като години наред рева за истребители, а сега когато предстои да му ги купят, изведнаж заговори за масова бедност !

41

Анонимен

преди 4 години

Ама нали кремълския парашутист Радев искаше фърчилата, а сега се сетил да говори за масова бедност !!!

40

Анонимен

преди 4 години

Радев за пореден път доказва, че е защитник на руските интереси в България и поради това най-опасният за националната сигурност !

39

До bad company

преди 4 години

Ако трябваше да вземеш между "challenger 2" и "Leopard 2A7", кое щеше да предпочетеш? Ние трябва да мислим и за нови танкове, защото нашите на един удар и са вън от играта.

38

Анонимен

преди 4 години

50 - между нас казано едва ли ще ни се наложи да войваме с някого, но ако ни трябват транспортни самолети те са съвсем друг клас. Това е ИЗТРЕБИТЕЛ. на него основната му роля е да разчисти пътя на бомбардировача и да го охранява, както и да охранява самолети в полет.

37

Анонимен

преди 4 години

Защо тъй странно си приличат позициите на Комуистите и Резидента. Да не би един и същи човек да им шушне опорни точки. А познайте - дали изобщо има български паспорт,

36

Анонимен

преди 4 години

57 - в заблуждение си. Не F-22, а Ф16 е прекият наследник на Ф-15. Създаден е за да го допълва, вкарват някои модивикации в Ф-15 и така създават Ф-16

35

Анонимен

преди 4 години

Когато Радев изрази мнение през 2015 сметнах това за правилна позиция. Но от тогава досега той превърна това в любимата си дъвка. Колчем се появеше по телевизията говореше само колко лош самолет е Ф-16 Block 70 и колко добър е Грипен. Стана първо смешен в опита да рекламира Волво, пред БМВ, а после и жалък. Накрая след като Парламента ве ГЛАСУВА решението и той продължава да го саботира, мога само да кажа, че или е руски агент или е взел много пари за да стане Грипен, и сега трябва да ги връща.

34

Bad Company

преди 4 години

Аман от разбирачи тук. :))1. Ф-18 е палубен изтребител. Основното му предназначение е атака по наземни цели и защита на авионосната група с всичките компромиси между тези две задачи2. Ф-16 е многоцелеви изтребител3. Ф-15 е изтребител за "завоюване на въздушно превъзходство". Тази си задача е изпълнил на 1001 % !! Няма загуба!! Само победи!4. Ф-22 е много над Ф-35. Той е наследника на Ф-15. Нама равен! Забранен е за износ от Конгреса на САЩ . Един ф-22 е "равен" на 50 Су 35, 57, 1867 и т .н

33

Анонимен

преди 4 години

А не се ли притеснява, че му е твърде висока заплата и 50 души ескорт за да изплющи 3 кифтета на Рожен.

32

Анонимен

преди 4 години

Грипен са самолети от много по-нисък клас. Да настояваш за тях, трябва или да си много корумпиран или луд. При положение че имаш Юрофайтър които са европейски самолети и Ф-16 - американски - ти да натискаш за шведски, страна която не е член на ЕС и ще се оскъпи допълнително оборудването - е лудост. Целта на Радев е да провали сделката с американците. Лично генерал Решетников каза, че той е техният човек в България.

31

Лява резба Резидент

преди 4 години

Ако ГЕРБ гласуват слънцето да изгрява от изток, то Резидента пак ще наложи вето!

30

Анонимен

преди 4 години

Радев казал, аз не отричам качествата на Ф-16 ама се притеснявам за цената- Брей за пръв път разбирам, че един ..... летец разбира от цени и обществени поръчки. Направо да го сложим на мястото на Горанов. Спи спокойно Радев, ние имаме министър на финансите и той каза че бюджета може да си позволи този разход.