21

Sicht Punkt

преди 4 години

Брекзита ще се отрази доста тежко на британците - много финансови мега структори и търговски мегакорпорации ще напуснат острова.Кой ще му позволи на този пaляк, да изкара Великобритания?Това недоразумение ще се задържи по-малко и от Мей. На приказки и аз мога да го докарам, но след като един човек няма необходимите умения, знания и възможности, думите му увисват във въздуха.

20

До 21

преди 4 години

Абе...разбирач, ти в Анхлия бил ли си?В Лондон стъпвал ли си?Щял да спре емигрантите. Англия е пълна с оаплач, не заради ЕС, а заради нея самата.И да излязат от ЕС емигрантите няма да спрат.

19

Пустиняк

преди 4 години

Ахах, падам, но ставам, защото не мога да спра да се смея! Тукашните форумни кратуни, които са от най-добра реколта, точат лиги, мазнят си шкембето, доволно чакат нещо да ги огрее, че бостанското плашило Борис ще вади Британия от ЕС на всяка цена! Ахаха, бленуващи юроди, ваш Кратунистан още повече ще обеднее, бе жалки сиромаси! Искам да разбера как една кратуна си представя, че ще благоденства, когато британците спрат да захранват фондовете! Какво очаква? Разпад!Как ще вие тогава ***, ще се чуе

18

Анонимен

преди 4 години

По велико ли е 17 пр от ФВ да е на арабски фонд искащ завод в турция не в ес или че 25 пр от даймлер да е на китайци? Германците приключват логично немския технологичен бум. С 20 млн фесове потъват плавно и закономерно. Англия ще платят цената сега но в перспектива ше са добре

17

Анонимен

преди 4 години

Пак хипи-комунистически простотии, пак и пак внушения как Джонсън и Тръмп са ***, зли и въобще обществени врагове. Скоро очаквам обвинения в расизъм, сексизъм и т.н. спрямо Джонсън, типичен долнопробен либерастки трик. Истината е че имаше референдум и на него британците решиха да напуснат и ЕС, защо това трябва да се проточва с години? Вместо да заровим глави от срам и да направи сериозен анализ, защо UK ни напуска след като тук уж всичко е прекрасно, ние сме тръгнали да хулим.

16

Идеалист

преди 4 години

Човек трябва да има мечти! Вече станаха четирима истински мъже ръководители на значими държави: Тръмп, Путин, Си Дзинпин и Б. Джонсън. Времената се променят! Във Франция скоро ще се появи истински нов Дьо Гол. Само Германия изостава, защото тази страна е джендърасона. Брюкселската Европа е затънала в бюрокрация, корупция и джендъризум. Боже, пази България!

15

ЕС форевър

преди 4 години

до 1234,не се заблуждавай, ЕС е номер едно в момента. Пълните си главите с абсолютно безсмислени тези и виждания, огледай се, момче. И след излизането на Британия тя ще стане по-силна. По-силен ще стане и ЕС защото ще има едно мрънкало по-малко.

14

до 1234

преди 4 години

Тръмп подкара емигрантите и фесовете, Англия ще е следващата.-------Първо От емигрант до емигран има голяма разлика!ДребноБритания има нужда от доста емигранти в много области и сфери на икономиката - здравеопазване, промишленост, сел. стопанство, наука и т.н и т.н.ВтороКлоунът Борис няма да посмее да докосне " мушмулите" в Британия!ТретоБрекзита ще се отрази доста тежко на британците - много финансови мега структори и търговски мегакорпорации ще напуснат острова.

13

Анонимен

преди 4 години

Oсвен да направи Краството разединено, друго едва ли ще успее. Не знам откъде някои имат някакъв бодряшки ентусиазъм за бъдещето? Имаше негови подръжници, които заявиха, че Мей не изтъквала пред ЕС, че ако не стане на тяхното, ако някой знае кое е то, щели да излезат без сделка. Не веднъж им припомниха, че те излизат от ЕС по тяхно желание, а не обратното.Останаха 3 месеца и тогава ще гледаме английския "сеир" (уважение към новия ПМ).

12

1234

преди 4 години

Важното е човек да има правилните цели. Вижте сащ русия китай турция и други. Всички те решават собствените си проблеми. Чии проблеми решава ЕС? Знам че не са нашите, а са на шепа хора яхнали 500 млн души криещи се зад директиви глобализъм и либерализъм. На ес му предстои да разбере че груповата отговорност води само до групова безотговорност

11

1234

преди 4 години

Важното че иска и ше я направи. Само тези от ес няма да са велики отново... НИКОГА! В германия са в паника като цяло всичко е надолу. Тръмп подкара емигрантите и фесовете, англия ще е следващата. А европа й се пада турски санджак с арабски мотиви.

10

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

За тотално изкукалите британци този клоун е чудесен.Наслаждавайте се на зрелището.

9

Анонимен

преди 4 години

До 2И баща си ли да гони, не ми се вярва

8

Мен

преди 4 години

Този е по-зле и от нашите, според мен. Ние поне няма какво да губим.78740

7

Анонимен

преди 4 години

Европа изпревари САЩ!!!!!-))))))Европа има ДВА Клоуна уСраинеца Зеленски и дребнобританеца Борис!!!!!Докъде я докарахме......

6

Анонимен

преди 4 години

станала е "велика" заради новооткритите земи, които поробили! имала е и силен флот, както и привлекли пирати на своя страна! имали са силни закони, които са спазвали! сега нямат нищо от това! всичко е история! станаха good puppy на сащ! срам! а и тоя клоун...

5

Анонимен

преди 4 години

предсрочни избори и нов референдум ги чака Наглобританците

4

zoro

преди 4 години

Велика Британия не пада по гръб,затова е Велика! Завиждайте и плачете за своя къс земя,стананала на нищо..

3

vlady

преди 4 години

Няма да направи нищо. Сравнението му с Елцин е абсолютно неуместно - не може дори да се доближи до постиженията на покойния бивш руски президент в алкохолната подготовка, за които е признат за "Величайший пропойца всех времен и народов".

2

Анонимен

преди 4 години

Като изгони всички ислямисти от острова .