169

Митко

преди 4 години

Сега е моментът другарят Тръмп и фрау Меркел да кажат - "Заводът ще е в България!" Иначе кви са тия санкции?

168

Анонимен

преди 4 години

Също в Турция загина една жена миналият месец на влакче в някакъв курорт. Шофьорът е карал бясно, жената е изхръкнала на завоя и е починала. Не чух да има извинение, някакво обещетение за семейството от турците.тези, които ги хвалят не са им сърбали скоро попарата!

167

до 183

преди 4 години

В Турция корупцията е доста повече, отколкото в България. моли се де не са сблъскаш с тяхната администрация, полиция и съдебна система,че голямо закешване ще ти се наложи. каква е турция ли-убиха българско дете в увеселителен парк при инцидент, и за да бъде заглушена плачещата майка усилват дискотечната музика до максимум. Майката вие над детето си-загинало на водна пързалка, а до нея поставят тонколони с мощна лятна музика-за да я заглушат. това е турция.

166

Анонимен

преди 4 години

В Турция е по-евтино, има повече суровини имат опит в производството на автомобили, освен това от Фолксваген имат перфектно обучени турци на всички нива. което ще улесни максимално процеса. В България корупция до шия, която корупция се вижда от космоса. Освен това, вие толкова *** ли сте, че превръщате изграждането на един завод в национална политика. Абе вие в ред ли сте бе.

165

бай Миле

преди 4 години

Абе тия нашите май малко ритаpди ще дойдат. Само те не разбраха, че не само състезанието свърши, ами ние дори не сме били и включени в него!Ама да.. явно такива са опoрките - завод ще се строи, да се свети името Му, алилуя! Да бе, то завод ще се строи, ама на югоизток!

164

Ку-Ранов СМГто

преди 4 години

Едните иска СВЕТА да управляват. Като видяли това, другите решили да ги избиват. А, ние българите им се смеем щото , в крайна сметка МЕСИЯ се оказа ХРИСТОС.Ама, то не може цял живот на български картофи да го караш. Накрая и бг производителите ще дигнат цените на 10 лв./кг и без друго картофите заминават извън България.Едно време бай ти Бойко викаше:" О,аз цял живот с компири се хранех". Къде са бг компирите? Само египетски за 2 лв. Във фантастико има няма 20 щайги бг картофи за кого?

163

Анонимен

преди 4 години

Българина неможе да произвежда ФолксВаген-и. То може да произвежда само Фолкs Вагeни

162

Димокраси в развитие

преди 4 години

При демокрацията пролетариите се бият за да спечелят по-евтино работно място, битката е кой ще се продаде по евтино. А едно време са правили революции за по високо заплащане, но демокрацията се развива, сега се бият кой да бъде избран да работи по-евтино.

161

Анонимен

преди 4 години

До Реалист Боко може бре, той всичко може, може атома да сцепи с голи ръце

160

Анонимен

преди 4 години

Поне до месните избори Боко,Плевнята и дружина, ще ни убеждават че аха утре го стоят тука. После карай окопали сме се в месната власт за още 4 години. А до другите избори *** ще е забравил че са се ...ли

159

Реалист

преди 4 години

Първо какво стана с завода на Гриша Ганчев, държавата помогна ли му? Отговора е НЕ. Само не ми ревете, ама тва бяха китайски. Нима чакате да се премести сглобяването на ферари или порше? Цената на тока за бизнеса в момента каква е? май е най ниската в галактиката. Накрая ще спомена, от къде ще се появят тези работници, оставям на страна думата квалифицирани. Питам за бройката хора. Не може да изгониш 2.5 милиона човека, това е най-ценния ресурс и да очакваш чудеса. Просто няма никой.

158

уе

преди 4 години

В Перник щяла да се пусне поточна ления за Голф-3 с теглич, външен багажник и газова уредба.

157

Анонимен

преди 4 години

България няма никакъв шанс, само пълнат медийте да се намират на работа. Нали трябва да си продават жълтите вестници и жалките онлайн тъблоиди.

156

Дядо Соци

преди 4 години

До Лъжи и смешки 156 Умните 2 милиона българи бягат още от 89-та година.Първите бяха най смелите и предприемчиви , които знаеха че пост комунистическа България с умрялата си икономика никога няма да се управи.Те спечелиха най много. Борисов няма заслуга за това.Да благодарим на светлия социализъм дето ни освети така силно.

155

Велики славяни

преди 4 години

Че като са най мощната нация в Европа да не би да са с по 3 очи и 3 ръце бе? Пак си остават шиибани шваби! Робите на Европа от 100 години насам! Хайде шиибаните шваби да не коментират ами да ходят да работят че кой ще плаща сметките на гърци, италианци, българи и т.н. баращи си тоопките по цял ден по плажовете? Кой бе? Кой ако не шиибаните шваби - робите на Европа от 100 години насам!

154

1

преди 4 години

щом вожда ви любим,казва че хакерите ни следят през микровълновите печки,представям си какъв капацитет ,имате,за производство на автомобили.

153

до Велик славянин

преди 4 години

много си заблуден мой човек! И за IT сектора, и за "буклуците" които се произвеждат в Турция! Толкова неща ползваш които са произведени там и си мислиш, че са супер марки, че грам идея си нямаш. Но човек колкото по малко знаеш, толкова повече си мисли, че знае всичко.Вземай си големите заплати в IT сектора!Голямата заплата е като прасето - колкото по-дебело става,толкова по-наближава ножа!

152

1

преди 4 години

Да битката продължава, в главите на герберите-комунисти,и деси плевнелиев.

151

Пенсионер

преди 4 години

До Ванката 160 Ванка , ако не са тези немски хранителни вериги , ние пенсионерите сме умрели бе. Чувал ли си кварталните магазинчета да правят промоции ?Като стигнеш на нашия хал , друга песен ще запееш.

150

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 161Не няма да си седя на ръцете, но не бех работил в завода им тук, а в завода им в Германия, където ще взимам 8-10 пъти повече.