23

Анонимен

преди 4 години

а така. направете субсидия 80 лева на кошер! За 2 месеца всички кошери ще бъдат откраднати, цените на новите кошери ще се увеличат в пъти и ще се пръкнат разни индивиди с по 1000 кошера без жива пчела в тях. Давайте! Няма по-бърз начин за ликвидиране на този сектор от подобна простотия

22

Анонимен

преди 4 години

17 Мале, Мале точно от такива пишман "уики-икономисти"сме на това дередже! Ама ти си спори не пречиш!

21

Анонимен

преди 4 години

че то и сега си има субсидии.за какво мрънкат.напишете в гооглето "пчели субсидии" и на челните места излизат новини със заглавие - Източват субсидиите за пчелари с празни кошери.

20

Митко

преди 4 години

Виждам, че някои коментиращи /No. 12/, не познават икономическата обстановка в Аржентина. Уругвай са далеч пред нас по жизнен стандарт, но за Аржентина това не е вярно. От април някъде 2018-та инфлацията там е смазваща. От 16 песо за долар, сега е над 45 песо за долар. За какъв жизнен стандарт може да става дума, след като не можеш даже да си направиш сметката. В Европа я смятат за рискова държава. Трудно се пращат пари с Western Union ...

19

Мефистофел

преди 4 години

Му-ха-ха, няма пчели, намалете проблем, решението: чума по пчелите.!.

18

Анонимен

преди 4 години

и пр.мляко от Хърватска на 0.80 лв , дините от Гърция на 0.10 лв , доматите от Турция на 0.50 лв ... а сега и меда . нещо в България куца .

17

Анонимен

преди 4 години

Абе няма лошо да дръпнете по 60-80 лева субсидия на кутия с (без) мухи,но в крайна сметка потребителят няма да усети и една стотинка намаление от цената на вашият продукт!Така че има нещо сбъркано в това, Уругвайският мед произведен без субсидия да е по евтин с около 30% от родният субсидиран!

16

Анонимен

преди 4 години

Да се научат да произвеждат по-рентабилно мед, а не да реват за пари на калпак!

15

Анонимен

преди 4 години

До 12отнема 4 мозъчни клетки и 2 минути време да провериш в интернет че България е на 67-мо място по покупателна способност на населението, а Уругвай на 83то, със съответни индекси 51 към 39, което си е солидна разлика. Та кое от двете ти липсва, че не провери сам?

14

vlady

преди 4 години

Да представят исканията си пред архимандрит Исахак Похосян.

13

Упс!

преди 4 години

Някои хора искат с 10 кошера да са рентабилни. Е, няма как да стане. Пробвайте с 10 000 и няма да ви трябват социални помощи! Не сме длъжни да ви издържаме.

12

Анонимен

преди 4 години

В меда се гледа качеството, никога цената. Трябва да не е варен и пчелите да са събирали от екологичен район, а не да има новичок в меда. Хората на 99% така и така това изобщо не го знаят. Те не знаят състава и свойствата на меда, нито как се съхранява. Страх ги е да купуват истинско и купуват глюкозите от кауфланд, коит оса вечни. Още един б0клук на пазара едва ли ще промени нещо. Производителите страдат от *** потребители, не от друго.

11

Анонимен

преди 4 години

ЕС се отнася несправедливо спрямо някои страни,предимно от Централна и Източна Европа!В западни супермаркети има храни от къде ли не,само не и от България,Румъния,Чехия,Латвия,Литва,Естония,Словакия и т.н.Обиколил съм много страни и да ви кажа че нашите плодове и зеленчуци не отстъпват по нищо на френски,испански и италиански такива.Докога нашите квоти ще са толкова малки?

10

До 7- икономиста

преди 4 години

Икономисте,като как нашият стандарт го виждаш по висок да речем от на Уругвай или Аржентина?

9

Анонимен

преди 4 години

китайския мед е също по-евтин от швейцарския, но според логиката на форумните инвалиди, швейцарците са калпави пчелари понеже произвеждат по-скъпо...

8

Упс!

преди 4 години

У нас всеки се занимава с това, което не умее, а после врещи, че държавата му е виновна, иска помощи и т.н. Аз пък не ща някакви пишман производители да печелят на мой гръб. Аз какво печеля от това, че техният калпав бизнес ще продължи да крета?

7

!!!

преди 4 години

Русев,в Уругвай не се ползват пестициди!!! За разлика от полетата с рапица в България.

6

Знай

преди 4 години

До Анонимен----1 БСИЧКО УМНО СЕ ИЗНЕСЕ ЧОВЕЧЕ ТУКА ОСТАНАХМЕ С П Е Ц И А Л И С Т И Т Е / за св. виж БГ ТВ/

5

Анонимен

преди 4 години

До Момонарича се разлика в стандарта на живот. Ако наистина ти е толкова интересно, може да отвориш един учебник по икономика

4

Анонимен

преди 4 години

Какви по големи разходи имат родните пчелари от своите колеги от Южна Америка?