62

Анонимен

преди 4 години

Как разбра , че С 400 е най добрата в света?Нито в Сирия спира самолети, нито другаде е спряла. Даже железен купол на Израел е по добра и тествана стотици пъти да спира ***. Това са некви твои митове , колко е велика .ама величието се доказва в бой , а не във вестник :)

61

Анонимен

преди 4 години

Да не дава Господ,да се случи някой конфликт или някоя война в Турция,че ще го отнесат съседите и европейските държави,ако започне някоя бежанска вълна.Трябва да спрат провокациите,за да не избухне някой конфликт.

60

Въпрос

преди 4 години

Като не им продадат F35 Турция са загубени нали???Няма други самолети и няма начин да си купят,тъй че ще чакат да им мине на краварите и до тогава ще плачат тихичко.

59

Анонимен

преди 4 години

До OTOMAN LEGACY..Турция ще има много по-голяма подкрепа,ако спре да провокира Гърция и други държави.

58

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

2023 TURCIYA SHTE SI IMA SVOY FIGHTER 5to pokolenie! ...TURCITE SI NAUCHIHA UROKA....USA DA IMA DA VZIMA....RUSIYA PREDLAGA MNOGO DOBRA SISTEMA ZA ZASHITA! ....KOGO TRYABVA DA PITA EDNA DURJAVA...ZA SIGURNOSTTA SI! TURCUYA E SKROMNO KAZANO....SERIOZNA VOENNA I IKONOMICHESKA SILA! ...DRONOVETE SA IM SVETOVNO PRIZNATI! ....TYRCIYA E ISKREN PRIYATEL NA BULGARIYA! ....VRAGA E NA SEVER..ZAPAD...I BLIZKIYA YUG!

57

Мухаха

преди 4 години

Сащ са разочаровани единствено, че едни пари, няколко милиарда , които смятат че са техни по право вместо в техните джобове отиват в руските . И сега се държат като обидени , сърдити хлапета .

56

Анонимен

преди 4 години

Една оро*пия тук против всичко турско ще пукне от яд хахаха :-)

55

Анонимен

преди 4 години

Няма да им наложат санкции гарантирам! Краварите искат да покажат, че са сила, но номера им не върви при Ердоган.

54

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм о'чарован от нашите кухи ***! На фона на тотална икономическа депопулация,на фона на спрени икономически изгодни стратегически обекти,на фона на тотален колапс в здравеопазването и къде ли не,ние си купуваме осем никому ненужни F16 за 2.5 милиарда лева,хвала на такива родолюбци!

53

Анонимен

преди 4 години

Турция иска да затвори Босфора за щатите "С-400 уже в Турции. Эрдоган готов выйти из HAT0 и закрыть Босфор"(ю туб).Защо ги провокира излишно?

52

Анонимен

преди 4 години

Не сте слушали внимателно. Президентът Доналд Тръмп даде ясно да се разбере още на срещата с Ердоган на G-20. Тогава той каза, че турският президент не е виновен - не можел да се откаже от сделката, защото вече ги бил платил.Това е същото както България плаща авансово 5 млрд. за 16 Ф-16, които ще получи после. С тази разлика, че РФ вече достави на Турция платените С-400, а кога ние ще си получим предварително платеното - кой ще ни каже.

51

Безсмислена статия

преди 4 години

И какво ново пише в статията ?

50

Анонимен

преди 4 години

Сас вас ще се занимава Турция аре у лево

49

Анонимен

преди 4 години

Тия, с фалшивите дипломи ми цъкат минушчета. Безпогрешен индикатив.

48

Радио Ереван

преди 4 години

Сега ще видят пуйкистанците къде зимиват раците и кон боб яде ли.

47

ПЕНКО

преди 4 години

УТОЧНЯВАМ : САЩ ЛИКВИДИРА НАШИТЕ РАКЕТИ : СС-23 -ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ИСТАМБУЛ;АНКАРА И ...- НЕ С-300 !!! С ТУРЦИЯ СМЕ СИ ДОБРЕ И ДНЕС БЕЗ -СС-23 !!! КАПЪКУЛЕ -КУШАДАСЪ ; КАПЪКУЛЕ - ПАМУК КАЛЕ ; ... Е АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ХОДИЛ ДА СЕ НАПРАВЯ ЩАСТЛИВ НА ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ -АМАА... !!!!!!!!1

46

Анонимен

преди 4 години

До Mustafa Поне за рускините знаем, че най-добри чувства имат към китайците и чак след това към чеченци, ингушети и дагестанци. Чак после са турците, ако някоя не се е класирала и накрая в списъка са бурятите.

45

до Mustafa

преди 4 години

еда ама не, работя в хотел на златни и често ги питам рашките какво е мнението за българите там. Никой не е казсл лоша дума. Един възрастен даже ме дръпна и вика, Момче обикновения руснак ви смята за братски народ

44

Врач

преди 4 години

Какви санкции ще им наложи САЩ? Ще им затворят Босфора ли? :) Оня перушан, ако продължава в този дух във външната си политика ще усети цялата тежест на санкциите си върху религиозните американци. Въпрос на време е само.

43

Анонимен

преди 4 години

Интересно какво очакват САЩ,малко хронология. Да спретнеш опит за държавен преврат на законно избрана власт-2016 година,да организираш икономическа атака срещу лирата-2018 година,да финансираш и подтикваш кюрдите постояно,и всичко това срещу един от твоите стратегически съюзници Турция,а сега да си разочарован е меко казано Нагло!