23

кара.канчева

преди 4 години

Другарю Борисов , комунисте мой , съдебен мазнико !!Главния прокурор пак ли ти ,, ще го доведеш " , престъпнико ?

22

Костадинов

преди 4 години

Алоооу,Корнелията,крайно време е да се осъзнаеш класово и поне малко да се притесниш - времето ти изтича :))) Ако има някой ,който да е "върти-опашка" това е Нинова ха-ха-ха!И,Нинова,недей бра кахър за лозята на другите,а си огледай своето,ако можеш да разбе - реш,де! Научи се да не надничаш в канчетата на другите,а си папкай от твоето - уж се имаш за културна личност а какви ги вършиш ?!

21

БАНко

преди 4 години

Тиквата онази Кьовеши ли подкрепя , дето не посмя да я погледне , когато дойде в България ? България чака от 2010 година затворите да се напълнят с гербераси престъпници .

20

BG

преди 4 години

Тази жена е отврат ! Губи избори след избори. Чудя се на съпартийците как я търпят.

19

Анонимен

преди 4 години

Прекалено много се обръща внимание на тая Нинова,нея никой не я бръсне вече.Безгласна буква

18

анонимен

преди 4 години

тази румънката как и беше името да почне от протежетата на луканов другаря костов и другарката нинова коитао разсипаха икономиката на българия и я подариха за жълти стотинки на свои номенклатурти кадри и комсомолски активисти и сега пият кръвчицата на бедния български народ

17

House M.D.

преди 4 години

А другарката Пениснелия сама ли ще отиде в Сливенския или да я придружим?

16

Анонимен

преди 4 години

ВЯТЪР Я ВЕЙ НА БЯЛ КОН, В СЛУЧАЯ НА ЧЕРНА КОБИЛА.

15

Анонимен

преди 4 години

Щом Дайнов ги хвали смятайте колко са зле .

14

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРКАТА НИНОВА АКО МАХНЕ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА ЩЕ ВИДИ, ЧЕ НИКОЙ НЕ И ВЕРВА И ТАКА СЕ Е.....ЧЕ ВСЯКО НЕЙНО ИЗКАЗВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОВЕРЯВА В ИНТЕРНЕТ РЕСУРС. ДР. НИНОВА ВИЕ ПОДАДОХТЕ ЛИ СИ ОСТАВКАТА- АЗ САМО ДА ПОПИТАМ. МНОГО СКРОМНО ДА ВИ НАПОМНЯ- СЛЕД ВАС Е ПОГРОМ И СЕ ЧУДЯ КАКВО ВИ ДАВА СИЛИ ДА СЕ НОСИТЕ ПО ЧЕРВЕНИЯ ВЯТЪР, КАК ВИ ДЕЙСТВА ПЕСЕНТА ПО ГЕОРГИ КИРКОВ- РАБОТНИЦИ, РАБОТНИЧКИ ОТ ВСИ СТРАНИ СПЛОТЕТЕ СЕ, НА КРАК ДРУГАРИ СМЕЛО, МИЛИОНЕР ДО МИЛИОНЕРА СЪЛЗИ РЕДЯТ ЗА БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- ХА СТИГА

13

анонимен

преди 4 години

не разбрахти ли защо Борисов махна Цветанов имаше опит за преврат в партията искаха да го изкарат в пенсия и заговорниците щяха да изберат Цветанов начело *** всичко се потули

12

Анонимен

преди 4 години

БСП отново ще загуби изборите !

11

Анонимен

преди 4 години

Със соц лафовете. Скука скука

10

Анонимен

преди 4 години

Уж подаде оставка ама после си я оттегли . Прави се на голям мъж ама ако се сбие с Боко не се знае кой ще победи хмммм нищо, че е бая здрава.

9

Празнодума Нинова

преди 4 години

Нинова много олекна с тази оставка-не оставка и никой вече не я взима на сериозно !

8

Анонимен

преди 4 години

До Хейтър Само че я да чуем кой е нормалният политик днес ? А ние избирателите сме още по ненормални щото избираме подобни *** !

7

marquise

преди 4 години

Авторът на съобщеноето, Йордан Бързаков не вярно препредава със свои думи чужда реплика, тази на г-жа Нинова.Твърди се, че на зададен конкретен въпрос от г-жа Нинова, премиерът " .... отговорил защото казал, че това не е от неговата некомпетентност". И така, за да има смисъл творението на автора Бързаков, тряба да отпадне приставката "не" от квалификацията "некомпетентност". Вярно е, че сме в сезон на високи температури и пишещите трябва да се предпазват от прегряване.

6

Анонимен

преди 4 години

До ХейтърДо като спрат и глупостите на останалите ненормалници във властта !

5

Хейтър

преди 4 години

Докога ще ни занимавате с глупостите на тази ненормалната?

4

Анонимен

преди 4 години

Мразила комунисти ама ще гласува за бсп... ае бегай от тукс