35

Анонимен

преди 4 години

Или казано накратко - древните българи са тюркско племе от средна Азия!

34

Евреите

преди 4 години

нас ни покръства македонската гадина извесна като Борис Iпо много странен и необясним начин (според евриските историци) родът на Аспарух се прекусва и на престола идва Борис Iтази македонска гад изколва всички Български боляри и налага християнството на Българския народТака наречената славянска писменнос дето ужким католиците йезуити Кирил и Методи измислили е също тотална фалшификация - чудовищна еврейска лъжа !!!

33

Евреите

преди 4 години

упорито премълчават и за Скития - държава управлявана от евреиски елит и изповядваща юдаизма тази държава е съществъвала част от територията на сегашна Украйна, Румъния и Полша - това е била паразитска държава цъществуваща от грабежи и търговияТази паразитска еврейска държава напада империята на Баян - син на Кубрат.Кубрат иска помощ от Халифа на Багдат - получава я но в замяна Халифа кара Баян и народа му да приеме ислама - за това днес Турците са мюсюлмани

32

Евреите

преди 4 години

и дума не обелват за Великата Империя Тартария Ние Българите сме част от Тюркска Тартатия, последния ни император е бил КубратНие и Търците сме братя - имаме един и същи Бог - Танграи до ден днешен на бойните знамена на Турските дивизий може да се види знакът "iYi" - това е знакът на рода Дуло !!! Този знак го има и на знамето на Българските националисти от 1920 година !!!евреите - и руските евреи и западните евреи ви лъжат като малки деца и насаждат в промитите ви мозъци омраза към Турция

31

Ник

преди 4 години

Българският народ е местен автохтонен народ,народ основател на европейската цивилизация!Народ конен,но и мореплавател.Стигнал е с различни походи до Египет,Индия,Китай,Япония и навсякъде е носил култура и цивилизацшя! Божи народ!Другите народи знаят това,май само ние не!Тази фондация "ТанграТанНакРа" е по същество антибългарска и работи само "на уж" за българщината,а П.Добрев е силно заблуден учен.Българите сме наследници на траки и беласги,генетично доказано!

30

До тракиеца

преди 4 години

Напиши нещо на тракийски

29

Анонимен

преди 4 години

Добре че горките ариици са имали писменост и са оставили книги че да не могат разни фашистки и комунистически мошеници да ги изкарват какви ли не и да се представят за техни наследници видиш ли бе.Арииците оставиха 40 000 години и до днес съществуваща велика цивилизация и суперсила при това толерантна и без империалистически претенции.Нацисти, комунисти и либерални неофашисти оставиха само купове трупове и разруха.

28

Анонимен

преди 4 години

От 27 и за това има куп исторически лингвистични и генетични данни последните са продукт на три независими изследвания в последните пер години.Българите са стара но не най-старата нация и са част от средиземноморската и славянската цивилизация с примес от неевропейско но в никакъв случай не тюркско население.Това са доказаните данни.Сега може да си пишете приказки от братя Грим колкото искате нататък.

27

Анонимен

преди 4 години

От 25 и бългатите впрочем са смесен народ от няколко популации славянска тракийска пеласгийска( това е неолитното население на Балканите от тях произлизат част от бългатите гърците и италианците) и прабългарска като тази последната не нито тюркска нито иранска а пак индоевропейска.От тюрки имаме примес само от 2 процента от времето на нашествията през еизантийското и тюркското робство.Имаме примес даже от шумери чиято прародина е била на брега на черно море.

26

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 25:БУДА Е АРИЕЦ ОТ КАСТАТА НА БРАХМАНИТЕ(ТРАКИЙСКИ НАРОД В ДРЕВНА ИНДИЯ) ИНАЧЕ СИ ПРАВ АРИЕЦ ОТ САНСКРИТ ОЗНАЧАВА БЛАГОРОДЕН И Е ТИТЛА(КЛАСА) АЙДЕ ПОЗДРАВИ!!!

25

преди 4 години

Айде пак се почна.Нямам търпение да чуя на какво се основават тия теории ако могат така да се нарекат.Първо думата ариец е сайскритска и не е име на народ а на класа в превод значи благородници и аристократи, по-точно военни такива.По кръв арийците както почти всички европейски народи са индоревропеици и прародината им както те самите пишат в свешената си книга Ригведа е в района на Скандинавия и Северна Русия, Украйна и Кавказ индоевропейците са населявали доста голяма територия.

24

Анонимен

преди 4 години

Петър Добрев е шарлатанин .

23

Богомил

преди 4 години

До ЮналИ кой ми обяснява, че съм "тюрчен"?Този, чийто език се е развил под чуждо влияние, да не говорим за тракийското влияние върху тюрките, стигащо не само до Индия, но и също до Китай, за което се мълчи.Всеки новопоявил се народ се старае да докаже колко е велик и древен и него започва всичко.Затова и римляните изгарят библиотеката в тракийския град Пергам, арабите Александрийската.Гърците унищожават българските църкви в 6-ти век и горят книгите ни до 20-ти.Не ме превъзхождаш, трябва да учиш

22

Влади

преди 4 години

Сега всякакви учени( какво и къде са учили) излизат с всякакви теории за божественият, прадревен произход на българите. Един такъв написа цяла книга за българите отпреди 18000 години, имащи писменност, календар ,а може би и перални и телевизия. Затова не се връзвайте на всеки драскач, че ще станем смешни , като македонците.

21

Анонимен

преди 4 години

Петър Добрев е *** !

20

Богомил

преди 4 години

До ОсманПри нашите предци е възникнало земеделието, намерено е най-старото колело, възникнала е металургията, най-старият меден рудник и леярна в света и обработено злато, както и най-старите писмености, 2000г преди в Египет и Шумер.Българският е книжовен в Източна Европа, като латинският в Западна.Така възниква славянската езикова група, както и руският книжовен език.Турците нямат азбука и езикът е 40% персийски, 30%арабски, развиват се късно.Канас ювиги=княз от бога.А какво остана от турците?

19

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

АКО ГОВОРИМ ЗА ТУРЦИТЕ В АНАДОЛА ТЕ СА ВСИЧКО ДРУГО НО НЕ И ИСТИНСКИ ТЮРКИ(ДА ИМАТ КАЖИ РЕЧИ 20-30% НАЙ МНОГО ТЮРКСКА КРЪВ И ТО ПРИ НЯКОИ) ИСТИНСКИТЕ ТЮРКИ СА СТЕПНИТЕ НАРОДИ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ КАТО КАЗАХИ,КИРГИЗИ,УЗБЕКИ,УЙГУРИ И Т.Н!!! АНАДОЛСКИТЕ ТУРЦИ СА ДОСТА СМЕСЕНИ С ХОРА ОТ:БАЛКАНИТЕ,БЛИЗКИЯ ИЗТОК,КАВКАЗ,СЕВЕРНА АФРИКА ДОРИ И ОТ СКАНДИНАВИЕТО....

18

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

БРАХМАНИТЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ БУДИСКАТА РЕЛИГИЯ В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ И ЗАЕДНО С НЕЯ РАЗПРОСТРАНЯВАТ И АРИЙСКИЯ ГЕН ТАМ!!!! НА МЕСТА В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ(НАПРИМЕР В ЛАОС) ИМА ЕДИН ЕТНОС НАРЕЧЕН ХМОНГ ТА ДОСТА ЧЕСТО ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ С РУСА КОСА(ВЕРОЯТНО НАСЛЕДСТВО ОТ БРАХМАНИТЕ В РЕГИОНА) РАЗБИРАСЕ РЕГИОНА ТАМ Е ДОСТА СМЕСЕН СЛЕД ТОВА ПРОНИКВАТ МОНГОЛОИДНИ НАРОДИ ОТ ИЗТОЧНА АЗИЯ И ТАКА НАТАТЪК!!! АБЕ ИНТЕРЕСЕН КОКТЕЙЛ ОТ РАСИ И ЕТНОСИ Е ТАМ!!!!!!!

17

Юнал Джемилов

преди 4 години

До БогомилТрака ти картуната милечък хората ти обасняват че си турчен

16

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО БОГОМИЛ:СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ И ВЕРОЯТНО СИ НАЯСНО ЧЕ НАШИЯ ГОСПОД БОГ БУДА Е ОТ БРАХМАНСКИ ПРОИЗХОД(ТОЕСТ АРИЙСКИ) А БРАХМАНИТЕ И ТРАКИТЕ СА ДЕ ФАКТО ЕДНИ И СЪЩИ ХОРА ЖИВЕЕЩИ В ДВА КОНТИНЕНТА!!! РАЗБИРАСЕ СЕГАШНИТЕ БРАХМАНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С БРАХМАНИТЕ НА БУДА ОПРЕДИ 2600 ГОДИНИ.......