12

Но не аз съм счупил

преди 4 години

Тази сфера, не аз съм ги измислил, не аз съм ги раздал, не аз съм решил някаква религия да е бестселър, не аз съм пуснал религиозни *** постоянно да ми се подиграват и не аз съм създал тази планета, но хич не съм доволен от всичките глупости станали и имали да стават,.... Та тия митове пречат на съществуването ни, тия митове и легенди оформят съществуването ни, не аз съм този зарекъл се ще *** този човек докато е жив

11

Да нещо нещо във

преди 4 години

Вселената е сбъркано аз, баща ми религията .... Пет парченца сребро в италианска кама, лят куршум, малко розов кварц, резонанс на планетата, матрици, комунисти, седесари .... Машини ... Някой задигна целия розов кварц защото нещо горе така реши ... Някой ме подслушва десетилетия и си правеше шеги ... Сега аз с моята глупост съм си изхвърлил моите оръжия, други ми се крадат постоянно ... Трето нещо невидимо постоянно се опитва да си говорим ... Няма как да му отвърна ... Сизиф ...

10

11

преди 4 години

До Бай ХСкрий са бе, овчар! Релефът е същият, като на "лунните" снимки.

9

Ми айде убиите ме

преди 4 години

На мене никой в тоя живот не ми е простил нищо ... Аз вече съм я направил беля търсил съм решение не съм го намерил ... Майната му, а всичко можеше да се реши с най-проста честност ... Моди .... Пластмасов череп ... Кой по виновен аз или баща ми или всичките вярвания, подслушвания, кражби, клюки ... Не ми пука вече ... Религия, сложност фрактал ... Правете каквото искате ... Детето не детето все тая ... Енергия не енергия, трансформация на енергия, сфера от розов кварц счупена ... Убии, спаси..

8

Бай Х

преди 4 години

До 11"Ето къде са снимали филмите за "кацането" на Луната."Абе, тХпчо, тогава още никой не беше кацал на Луната, че да знае какво има там, за да могат да го фалшифицират. И да се стараете повече в милиционерското училище!

7

Анонимен

преди 4 години

ЖОРЕ ТУРИСТО ДАЛИ ЩЕ СИ ПРАВИ ГОЛФ ИГРИЩЕ ТАМ?

6

11

преди 4 години

Ето къде са снимали филмите за "кацането" на Луната.

5

Анонимен

преди 4 години

Снимат от там, после пускат в нета и казват, че са автентични фотоси от Марс. Същото правят и от гренландския остров Девън на който няма жива душа освен "марсианците" от НАСА.

4

Петър Дънов

преди 4 години

Студената рилска вода е ДАР лично от БОГА!

3

11

преди 4 години

А защо има сняг у планината?

2

УМЕН

преди 4 години

Те всичките канарски острови са си такива. Подтискащ безжизнен лунен пейзаж. Живот и зеленина има само тук-там. Водата - кът. Не можете да си представите в какъв рай живеем. НИЕ ИМАМЕ СЛАДКА ВОДА, ПРОХЛАДНИ ПЛАНИНИ С ДЪРВЕТА В ТЯХ И ТО В ИЗОБИЛИЕ! ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО НА ТАЯ ПЛАНЕТА!

1

Анонимен

преди 4 години

Тук е кацнал Нийл Армстронг през 1969 г.,тук е снимана епопеята му