7

ДИЕМА СПОРТ

преди 4 години

... ИМААА ЛИ ЛУДОГОРЦИИИИИИИ ?!?! ....... :) :) :)

6

Илия Буревестников 2

преди 4 години

... Така че , Дяков ... Сърди се главно на шефчето си !!! ... Вие , в "Лудогорец" , се научихте ако някой клуб в България ви се опре ... веднага да се намесва собственика Ви и да ги натисне здраво ... плюс съдиите ... И онези няма накъде да мърдат и Ви ... клякат !!! След като натиснаха дори Левски и ЦСКА да Ви лягат ... смятай докъде сме стигнали в това жалко първенство !!! Така че снощи се случи най - логичното нещо. Отпаднахте от едни Унгарски дървета. ПРОСТО МАЧА НЕ БЕШЕ ПОД ЕГИДАТА НА БФС !

5

Илия Буревестников

преди 4 години

Дяков , най - големия ВИНОВНИК за вашето поредно отпадане се казва ... Киро Домусчиев ! ... Този тотално самовлюбен и самозабравил се НАРЦИС вместо да Ви остави да се борите и да водите здрави битки за Шампионската титла , защото само така се калявате и се научавате на истински битки !!! Той ви подсигури една ПОРЕДНА КУПЕНА ТИТЛА с "шпалири" и клякания от всички БГ клубове в смешното ни първенство ! И как да сте ГОТОВИ за квалификациите за Шампионска лига ?!?! Няма как да сте ГОТОВИ ЗА БИТКА !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Полякът ви вкара в затишието.В лигатанеочаквам да пробиете до групите.Гела се стисна и чака на мускули.Смускули ,ако имат късмет от герена,миже нещо да се постигне.За цска,малко надуто подходиха,етър нещо... имай нищо,като цяло.

3

Ганчо

преди 4 години

Г-н Дяков, бяхте толкова слаби и не организирани, че трябваше да паднете с много повече. Не усещате ли, че вече сте изчерпани и малко самозабравили се като велики и единствени. Хубаво е някой да Ви бие че да се приземите. Това в България не може да стане защото всичко е ваше, но по света няма милост. По-слаб ли си ще те бият .

2

хх

преди 4 години

За какъв късмет говориш,бе аутсайдер?Вие сте най-фалшивия отбор.Играхте ганкиното,разбра ли?

1

Бен Ган

преди 4 години

То ние футбол имаме ли изобщо? Няма ли да забранят този спорт? Освен дебилни футболни агитки, чупещи и биещи де що сварят, друго има ли?