Снимка: Булфото

Капитанлът на Лудогорец Светослав Дяков бе много афектиран след отпадането на разградчани от Шампионска лига. "Орлите" загубиха с 2:3 от Ференцварош и се простиха с надеждите да играят в най-важния и авторитетен клубен турнир в Европа.

"Не очаквах да ни вкарат три гола. Доста съм афектиран. Ще кажа някоя глупост. Някои от головете им бяха случайни. Поздравяваме съперника", заяви дефанзивният халф.

Още по темата
"Опитахме да вкараме още голове. Истината е, че нямахме късмет. Има какво да подобряваме. Отборът, който ни победи днес, не ни превъзхожда. Лудогорец се подкрепя в трудните моменти.

Лудогорец е семество, отбор. Дузпа всеки пропуска. Не може да виним Якоб. Колкото е виновен той, толкова и останалите. Напрежението беше както във всеки европейски мач. Съперникът се възползва от своите положения", заяви още капитанът на разградчани.

Той призна, че в момента изобщо не може да мисли за следващите мачове, въпреки че само след 2 дни Лудогорец излиза срещу Берое в среща от първенството. "Въобще не ми се мисли за другите мачове. Тежко ми е. Трябва да преспя, сега съм много афектиран", каза Дяков.

Всички коментари след отпадането на Лудогорец от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase