44

Анонимен

преди 4 години

Основният риск е некадърно управление! За това моля ви - оправете образованието, хората са най-ценният ресурс на всяка държава. Вижте Япония - една плюнка в морето без злато без кой знае какви природни ресурси, всеки ден ги лашкат земетресения, обаче продуктите са им най-високо ценени в цял свят. Защото имат качествени хора. Колкото по образовано е обществото толкова по богата ще е държавата. Ние се напълнихме с неграмотници, после тия хора деца ще възпитават.. пълна скръб

43

Цирков артист

преди 4 години

Чета това от ДАНС и ям ряпа!

42

Анонимен

преди 4 години

Основните опасности за националната сигурност са корупцията и безхаберието по високите етажи на властта, водещи до съсипани образователна и здравна система, в допълнение и неадекватната съдебна система.Всичко останало са последствия от по-горните.Само с усвояване на средства не става, трябва и малко реална работа да свършат!

41

Стамат

преди 4 години

Основният рискове пред нацията (не само БГ) е юдео-масонската върхушка!

40

Анонимен

преди 4 години

Тия от ДАНС са мега клоуни, които се занимават с някакви мижави въображаеми бойци на незнам си кой и с какво ли още не, за да си оправдаят заплатите. Истинската заплаха за националната ни сигурност е катастрофалната демографска ситуация, безконтролната ***.зация и повсеместната корупция и шуробаджанашкия манталитет.

39

Щерю

преди 4 години

Никаква доблест! Вместо да валят оставки - обяснения, лъжи и локуми за пред овцете...

38

Анонимен

преди 4 години

ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ НА МИШОЩА КОНСТАНТИНОВ ПОЛУЧАВА 34 МИЛИОНА ЗА ДА ПАЗИ ДАННИТЕ НА НАП!И ТОЗИ ЧОВЕК ЩЕ ПРОВЕЖДА ИЗБОРИТЕ!

37

Анонимен

преди 4 години

Най голема заплаха за националната сигурност са беднотията и корупцията на всички нива на държавата.

36

Mr Brunches

преди 4 години

На първо място Герб, на второ ДПС И ПАТРИОТИТЕ, на трето Цц иЦц. После са монахините от БСП. Аре нема нужда от ДА НС

35

Анонимен

преди 4 години

До 32 После защо никъде не се представям като себе си и държава отрицателен банков баланс ...

34

Анонимен

преди 4 години

За другото си прав, ни за Това е важна информация, например някой може да бъде изнудван ако е подал невярна данъчна декларация и укрива милиони. не си ... заслужава си тогава. 10% данък и пак крие ...

33

Анонимен

преди 4 години

И както е изтекла тая информация къде е и защо не. Ми сочат алтернативния акаунт с оферти и да, сетих се. Зшоро кма такив изтичане през седмица, просто ДВГ някой реши да се похвали.

32

Анонимен

преди 4 години

адвокатите на хакера - той обучаваше ГДБОП!

31

Анонимен

преди 4 години

Нека да питам - Мария Габриел която я избраха с такова мнозинство донесе ли суперкомпютъра, за който супер хакерите очевидно не са и чували?

30

Анонимен

преди 4 години

11. Данни на българите в чужбина отказали се от здравно осигуряване12. Над 1100 файла с информация

29

Анонимен

преди 4 години

най-големия риск пред националната сигурност е упавлението на мутрите от ГЕРБ, ДПС и Обеднели Патреоте

28

Анонимен

преди 4 години

дигиталната катастрофа във факти дотук. Намерена документация в изнесената база данни от НАП1. Данни за милиони български граждани2. Граждански договори3. Сертификати за ел. подписи.4 Възнаграждения5. Кредити на граджани6. IP адреси на граждани7 . Декларации на граждани8. Пълните данни на българите, които получават пенсии в чужбина9 Пълна оранирана програма на НАП с хеширани пароли10 Пълна база данни на НАП със служителите и заеманите позиции

27

Мадлен Алгафари

преди 4 години

ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО НИ ОЧАКВА ОТ СЕПТЕМВРИ ТАЗИ ГОДИНА КОГАТО ВЛИЗА В СИЛА НАРЕДБА 18 НА СУБТО И НАП ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖЕНА ДА СЪБИРА ДАННИ ОТ ТЪРГОВЦИТЕ ДА ПРОДАЖБА В РЕАЛНО ВРЕМЕ. КАКВА Е СИГУРНОСТТА ЧЕ ТЕЗИ ДАННИ НЯМА НА ОТИДАТ В НЯКОЙ " КОЛЕКЦИОНЕР НА ДАННИ"

26

Анонимен

преди 4 години

До SSТова е добре, защото истинските мъже ще може е си пръскат семенцето и да създават по-качествена нация. А не КАТ преди ... всеки Гитьо прави малко Фитьо, дето е същия генетично изкривен yруд КАТ него ...

25

НЕ Е ВЯРНО

преди 4 години

Като видите Доклад от ДАНС се обърнете назад да видите дали Слънцето Свети .Събрали са се няколко хиляди на Държавна Хранилка и нищо не Правят .Това е реакция след днешната среща с Радев - подкарва ги човека да работят зорлем . Най-голямата издънка за ДАНС е че обявиха Атаката срещу НАП за работа на Русия .